Пъзели 52

• 24 780
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Весе, ако не си го обещала вече, може ли да е за мен

# 196
Добро утро Blush

Вече малко ми се губи всичко, но доколкото помня не съм писала за кучето. Наредихме го заедно със Соня, интересно ми беше как ще се справим, нали го редиха по двойки на световното.
51:07, около 25-то място на квалификациите щеше да ни донесе. Не бих казала, че е супер.
Sweet Golden Retriever
500 части
Ravensburger

# 197
  • София
Аз видях клипчето. Този беше супер труден, аз нали го редих сама.

# 198
NalSi, аз теб е.

# 199
Скрит текст:

Много пролетен и свеж.
Cobble hill 1000

Ако някай го иска - да дава знак Yum

Ако искате може да го пуснем за пътуващ, видях че има няколко желаещи

# 200

R_Dew, за теб съм го записала заедно с един елен на Равенсбургер. Ако все още ги искаш сега отварям елена и ще мога да ти ги дам заедно.

# 201
Приказливка, аз бих се включила, много е хубав

# 202
  • София
И аз бих се включила Simple Smile

# 203
Може ли някой да го добави във файла?
Аз мога някой от следващите дни да го предам на Vese.vese оттам нататък - както дойде:smiley:

# 204
Здравейте, любители на пъзели Simple Smile И аз обичам пъзели, от доста време се каня да си купя пъзели за големи и най-накрая го направих.Grinning Наредих няколко, с епизодична помощ на децата. Беше ми любопитно да пробвам различни марки, четох и вие какво си пишете тук Smile и ми беше приятно и полезно (например, оттук взех идеята да си направя малка галерия с airtable). Почти всички пъзели сте ги редили и показвали. На мен ми беше лесен пазарът (от нулата) - харесах си бързо доста неща и от стари колекции.
Започнах с Koalas in a Tree, 500, Ravensburger, да видя, ще го бъде ли:grinning: - станаха нещата за няколко вечери, картинката беше приятна и се оказа, че елементите като козина и дървета си имат нюанси и не е чак толкова трудно:

Скрит текст:

После наредих Jungle, 500, Educa - ето този наистина много ми допадна. Парченцата са уникални (при местене издаваха лек звук като плочки домино) - досега са ми фаворит като усещане, от марките, които пробвах. Картинката също беше супер приятна и за разлика от първия пъзел, тук всяко парче лесно можеше да се види на картинката точно откъде е Simple Smile Вярно, сглобката на Educa малко хлабава и трудно се местеха наредените участъци, но като цяло давам много висока оценка Sunglasses
Скрит текст:

След като се справих с 500 части за две вечери, реших, че е време да пробвам 1000 части и се заех с Arabian Street, 1000, Bluebird - картинката супер много ми харесва и елементите от ориенталската архитектура улесниха реденето Simple Smile Обаче парченцата на Bluebird (направен в Полша), най не ми харесаха от всички марки, които пробвах досега. Някак отгоре усещането беше почти като отдолу - просто картон някак.
Скрит текст:

Следващият беше Exotic Bar, 1000, Black Sea - страхотна картинка, някои части се наложи да ги разглеждам с лупа Stuck Out Tongue Winking Eye , качеството леко отстъпваше от това на първите два:
Скрит текст:

После отворих Gardens in Art, 1000, SunsOut - не бях видяла предварително, че е с нестандартни части и малко ме отчая в началото Grinning Крайните парчета не можеха да се отделят (тоест, имаше и други, които завършват с абсолютно права страна). Изглеждаше най-лесно да се нареди пауна, но хич не ми се получаваше Grinning Все пак реших да не се отказвам и успях да го наредя за 4 вечери:
Скрит текст:

(Как ги редите тези нестандартни части Grinning - доста е интригуващо, но моят мозък май се справя по-добре с проста геометрия. Тук гледах рамките на прозорците, че да върви някак, но трудно съобразявах кое парче следва в линията Joy)

После се заех с този, за отмора: Cat Aristocracy, 500, Castorland - тази марка според мен е много ОК като отношение качество-цена. Лекичко ме затрудни фонът в горната част:
Скрит текст:

След това наредих най-якия пъзел от досега наредените - Friday The 13th, 1000, Jumbo - абсолютно готина картинка, истинско забавление. Качеството - много добро, парченцата като на никоя друга марка (едно восъчно усещане), сглобката добра:
Скрит текст:

После стигнах до този, също много готина картинка, сглобката - хлабава, но като цяло много приятен пъзел:
House of the Minaret, 1000, Pomegranate
Скрит текст:

Последно наредих Tigers Coming to Life, 1000, Bluebird - малко се колебаех при покупката, дали няма да ме затрудни заради многото козина, но добре вървеше.
Скрит текст:

И сега съм се заела с Brooklyn Bridge Lights, 1000, Castorland - който пък е първият, който дойде с леки забележки по кутията от Озон, сякаш по-грубо е хванат в единия ъгъл, но вдлъбнатината е малка и реших да не им пиша. https://www.ozone.bg/product/pazel-castorland-ot-1000-chasti-sve … ruklinskiya-most/

Дългичко стана, че и на две части с едит. Някой може да ми даде съвет мога ли да редактирам качените снимки, за да са в правилната позиция Simple Smile
Едит 2 - успях да оправя позицията на снимките Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 08:58 от FreshBreeze

# 205
Може ли някой да го добави във файла?
Аз мога някой от следващите дни да го предам на Vese.vese оттам нататък - както дойде:smiley:
Добавих го.
Fresh.Breeze, добре дошла. Не се вижда втората ти снимка.

# 206

Fresh.Breeze, добре дошла. Не се вижда втората ти снимка.

Да, освен това публикувах без да си довърша, та редактирах. Благодаря Grinning

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 15:38 от FreshBreeze

# 207
FreshBreeze, добре дошла, много обстойно ревю си успяла да удариш Grinning
Щом не ти е харесал полския Блубърд не бих ти препоръчала Трефл.

Радвам се, че и някой друг усеща покритието на Джъмбо точно като восъчно, все се чудех дали не съм луда, че ми изглеждаше такова в началото Joy

За съжаление след като са качени снимките не мисля, че ще можеш да ги завъртиш.
Могат да се въртят като ги качваш, но при мен понякога не работи опцията и е малко на късмет.

А аз цели 16 дни не съм поръчвала пъзел, май ще е рекорд това. Преордърът на Вретено още не е дошъл и нищо не се чува.
Но вече съм на Спиди-то, ей тука под краката ми е, да знаете Joy

# 208
FreshBreeze, добре дошла и от мен. За редактирането на снимки, не знам какъв съвет да ти дам освен да ги завъртиш преди да ги качиш.
Скрит текст:

Като те чета и се сетих, как преди три години първите пъзели, които си купих се оказаха с нестандартни части. А аз не подозирах даже, че има и такива пъзели. В началото се шашнах, но после се оказа, че много по-лесно ги редя и са супер забавни.

Много хубави пъзели си редила, навестявай ни по-често.

п.п. Бухтичка и аз се ослушвам за пъзелите на Вретено, но сега погледнах че поръчката ми е от 8 февруари, така че има още време. Тъкмо да взема заплата Grinning

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 16:55 от vox

# 209
ioana_g, Бухтичка, vox, благодаря!
Пробвах да обърна една снимка преди качването и пак се качва завъртяна, а при качването пробвах на посоки трите бутона (не разбрах кой какво върти Joy), но не се получи. Няма голямо значение, вие ги знаете наизуст почти всички. Hands Thumbsup По-важно беше да споделя, каквото до момента се събра (докато се наканя, стана доста материал и дълъг пост). Чета ви от известно време и ми действа доста разтоварващо, точно както и самото редене на пъзел Smile
Едит: (как ще редя пъзели, ако се отказвам толкова лесно) Успях да оправя снимките, като ги завъртях предварително с Paint.

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 18:27 от FreshBreeze

Общи условия

Активация на акаунт