Пъзели 52

• 24 784
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • София, България
ioana_g, Бухтичка, vox, благодаря!
Пробвах да обърна една снимка преди качването и пак се качва завъртяна, а при качването пробвах на посоки трите бутона (не разбрах кой какво върти Joy), но не се получи. Няма голямо значение, вие ги знаете наизуст почти всички. Hands Thumbsup По-важно беше да споделя, каквото до момента се събра (докато се наканя, стана доста материал и дълъг пост). Чета ви от известно време и ми действа доста разтоварващо, точно както и самото редене на пъзел Smile

Добре дошла, доста труднички имаш наредени като за дебютант. Браво на теб!

И аз отдавна не съм поръчвала пъзел от озон, но пък преди това по Коледа и януари месец съм изкупила света. В любими имам вече само 45 пъзела. Joy

# 211
  • Варна
Моите в Любими са около 20 само. Трябва да проверя дали не съм минала в горната група, аз изкупих света последните две години... Но аз много шаря из ибей и там ми отиват немалки суми.

Ами да, вече съм Злато.

# 212
  • София
Fresh добре дошла! Зарибила си се. Готини пъзели.
Замислих се от кога не съм поръчвала пъзели и аха да си кажа и се сетих, че днес взех един от Йоана, миналата седмица два от Бухтичка Simple Smile нови не съм поръчвала обаче от почти месец Simple Smile

# 213

Наредих ги аз видрите, но писах на NalSi и тя каза, че ще ти ги предаде после. Дано нямаш против. Вероятно утре ще ги пратя зависи как ще е детето, че малко се поразкисна тези дни.

Не, разбира се, няма никакъв проблем. Hug

Коалите с папагалчетата на FreshBreeze са страхотнииии! Heart Eyes

# 214
И аз напоследък много имам накупени. Последно миналата седмица взех трите броя загадки на Шмидт от ТониШу. Имам 74 бр чакащи ме да ги наредя. Я да ви попитам, някой от вас, който ползва airtable, има ли как да видя бройката качени пъзели, без да ги броя?

# 215
Здравейте, отдавна не съм се включвала, защото нямам време за редене, но ви зачитам понякога и ми става много приятно. Показвате наистина чудни пъзели и супер бързо редене.

Бих искала да изпозлвам, че се включвам и да благодаря на Мона Лиза, че преди време направи изключителен жест към мен с един пъзел който търся от много време. Не съм се съмнявала, че тук сте се събрали само готини и супер приветливи хора. Надявам се скоро да го наредя и покажа.

Понеже наближава 3ти март и много ми харесва инициативата ви за пътуващи пъзели мога да ви предложа този пъзел на Рилския манастир на Black sea
Ако някой има желание да го нареди да ми пише, ако има повече желащи ще го пусна като пътуващ.
Пъзелът е нов, само е отворен.

ioana_g можеш да провериш бройката в airtable като влезеш през web и ще се покажат най-вляво.

Хубава вечер на всички!

# 216
  • София
Добе дошла, FreshBreeze! Страхотно ревю и според мен труднички пъзели Simple Smile
За нестандартни части със сигурност препоръчвам да пробваш Cobble hill - само внимавай да не се окажеш зарибена като доста други тук Simple Smile

Аз мисля, че утре ще завърша моя Галисън и после ще обяснявам за качеството.

# 217
Моите диснита също дойдоха в петък, но ме е шубе да ги стоваря всички 11 парчета вкъщи и кротко стоят в багажника на колата 😆.

# 218
Доколкото четох тези дни, има проблем с форума и затова снимките се самозавъртат.

# 219
Castorland 1000, много лесен

# 220
Мона Лиза, евето, ToniShu, благодаря!

Добе дошла, FreshBreeze! Страхотно ревю и според мен труднички пъзели Simple Smile
За нестандартни части със сигурност препоръчвам да пробваш Cobble hill - само внимавай да не се окажеш зарибена като доста други тук Simple Smile

Набелязала съм един, тук мисля също някой го похвали: https://www.ozone.bg/product/jardiniere-a-gardener-s-calendar/ - събирам кураж за следващия с нестандартни части Grinning Много ми допада изображението.
Снощи се оказа, че съм снимала последния нареден пъзел с телефона на детето (помислих, че съм забравила), та засега всичко върви гладко. Smile От започнатия Светлините на Бруклинския мост https://www.ozone.bg/product/pazel-castorland-ot-1000-chasti-sve … ruklinskiya-most/ снощи наредих всичко без светлините и без моста Joy и сега ще видим как ще вървят тези много светлинки - за първи път ще ми е.

# 221
FreshBreeze, добре дошла!

Светлините на моста са по-едри от другите. Ще се справиш!
За нестандартни части може да разгледаш какво имат и Eurographics. Нареждала съм само 1 засега от 4 купени (и аз се зарибих наскоро) и много ми допадна. А повечето неща от каталога им са със страхотни картинки ( поне за мен)!

# 222
  • София, България
Eurographics са ми една от най-любимите марки, сигурно в топ 5.

Г-жа Шантал, те хубаво се завъртат снимките, а само моята, която я бях снимала наобратно и нямаше как да я оправя от телефона си остана така. Joy

# 223
  • Варна
Добре дошла, FreshBreeze. Kissing Heart Надявам се по-често да пишеш и да ни радваш с наредени пъзели.
Благодаря на Бухтичка за тези красоти. Единият е готов, с втория напредвам.

Коя от варненките ще бъде следващата да ги реди?

# 224
Май съм аз:)

Общи условия

Активация на акаунт