Пъзели 52

• 24 786
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
ioana_g можеш да провериш бройката в airtable като влезеш през web и ще се покажат най-вляво.

Хубава вечер на всички!
Не го виждам, ето така изглежда при мен

Манастира съм го редила преди време, мисля беше на Heye, беше много хубав, така че сега ще пропусна.
Stensfild, покажи кои 11 диснита си взе

# 226
Ааа... , FloridaM, благодаря!

Не го виждам, ето така изглежда при мен

ioana_g, при мен, като кликна горе в ляво на grid view (сменяш изгледа от Gallery, което на снимката е маркирано със синьо като активно,  в горното), ми показва първо пореден номер.

# 227
Дааа, стана, много благодаря

# 228
  • София, България
Днес по някое време смятам да снимам няколко пъзели за продажба, но няма да е кой знае какво.
Аз категорично съм най-мързеливата от нашата група, само като си помисля да правя airtable и ми иде да си полегна. Joy

# 229
  • Варна
Мона Лиза, аз така си полягвах няколко пъти до момента, когато аха-аха да поръчам вече купен пъзел. Сега преди поръчка хвърлям по оче на airtable-то... за всеки случай.

# 230
Щях да отговарям на Йоана, но пак съм се отплеснала. И аз в grid view гледам на десктоп за сумарните бройки, най-отдолу ми смята сума от редовете

# 231
  • София
Eurographics са ми една от най-любимите марки, сигурно в топ 5.

Г-жа Шантал, те хубаво се завъртат снимките, а само моята, която я бях снимала наобратно и нямаше как да я оправя от телефона си остана така. Joy
Нали знаеш къде го няма този проблем със снимките Wink

# 232
# 233
  • София, България
Ето пъзелите, които ще продавам.
Обичайните цени:
1000 - 10, 500 - 5, 4х500 - 20

https://drive.google.com/drive/folders/1Mi7x_uO0KZXuDgWVp-uX4egw … 4m?usp=share_link

# 234
  • Русе
Искам номер 4 и 7

# 235
  • София, България
(Забравих да спомена, че се оказа, че имам два еднакви пъзела с подправки, да не си помислите, че продавам подаръка от Приказливка. Този на Приказливка ще го сложа да пътува. )

# 236
  • София
Може ли за мен 10 и 12, моля! Simple Smile

# 237
Мона Лиза , аз си хареса много, но се ограничавам с 16.

# 238
  • София
Аз съм за 5 Blush
Покрай лошото време ни отпаднаха плановете за уикенда, да видим дали ще остане време за редене  Simple Smile

Весе, Весе... Close

# 239
Е, Happy, аз само от скромност, пък Равенс заради състезанието си е грехота да не го уважа Joy
Знам че идват почивни дни, но да питам за тази събота дали искате да редим на живо.

Общи условия

Активация на акаунт