Пъзели 52

• 24 698
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Ако отвориш файла през компютър, ти разрешава да го редактираш. Можеш да се допълниш за даден пъзел или да направиш нов sheet и да добавиш нов пъзел за пътуващ.

# 541
Права си, успях. Благодаря Simple Smile

# 542
  • София, България
Butterfly, в озон има Black sea 500 части.

https://www.ozone.bg/brand-black-sea-puzzles/?broy_chasti=500

И да поясня за Пътуващите, това не е са пъзели, които вървят задължително с темата, а са пускани от нас и за нас, тоест хора, които се познаваме и пишем редовно тук. Файлът е без парола, но беше решено, че човек трябва да участва редовно в темите, да показва какво е редил, за да може да се запише.

# 543
О , тези пъзели са доста кофти , затова и не съм ги поръчала. Аз не харесвам току така всички картинки и не бих редила всичко 😅
Добре  ,няма проблем. Не съм толкова запалена фенка като Вас ,за да редя нон стоп , но преди участвах активно в темите , после спрях, но сега покрай пъзел мания ми се доредя отново ,докато ми омръзне и така... 😊

Няма проблем, не се познаваме и не е проблем да не участвам.

# 544
Catryoshka
1000 части
Magnolia

Много забавен и приятен пъзел, хванах даже детето да помага. Няма липси! И двете ми Магнолии нямаха липси, само Харли.

# 545
  • София, България
Бухти, абсолютно прекрасен е!
Ако случайно го продаваш някога, имай ме предвид, моля те.

# 546
petrova17, интересен е пъзела на Кинкейд, който си редила. В немският амазон има този с Мечо Пух, не знам него ли търсиш..
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B08RGTG3KQ/ref=ox_sc_act_image_2?s … WKAKR8XB7XF&psc=1

# 547
И аз не съм много наясно с принципа на пътуващите пъзели. Честно казано не бих се осмелила да сложа ей така пъзел, без да знам, че някой ще го поиска. По принцип давам пъзели за редене на драго сърце. Те са за това. Освен това искам да кажа, че Алиса е в перфектно състояние, въпреки, че е минала през страшно много хора.
Ето ги моите. Ако някой си хареса нещо от подредените, ще го кача в пътуващи или ще се разберем нещо https://photos.app.goo.gl/urYUUwtucCocBUC47

# 548
  • София, България
И аз не съм много наясно с принципа на пътуващите пъзели. Честно казано не бих се осмелила да сложа ей така пъзел, без да знам, че някой ще го поиска. По принцип давам пъзели за редене на драго сърце. Те са за това. Освен това искам да кажа, че Алиса е в перфектно състояние, въпреки, че е минала през страшно много хора.
Ето ги моите. Ако някой си хареса нещо от подредените, ще го кача в пътуващи или ще се разберем нещо https://photos.app.goo.gl/urYUUwtucCocBUC47
Anp, за да наредя някой от твоите пъзели, трябва предварително да си ми го разделила на 8 Joy Весето ме знае и си ми ги разделя, на две, на три. Joy

Ох, сега се сетих да се оплача, продават един пъзел на Уницеф за 60 лева в групите.

П.П. Баща ми случайно ми беше намерил и ми донесе отнякъде преди 2 години един чисто нов пъзел на Уницеф, май 500 части е, трябва да видя, с едни птици и джунгла, еми прекрасен е. Тогава го редихме с детето 2-3 пъти, но не знаех колко са ценни, ако знаех нямаше да й позволя да се доближи, само с хирургически ръкавици. Joy

# 549
anp, прекрасни пъзели имаш... Wink
Виждам снимка на 3000-ната Едука с пагодата Чурейто  - редила ли си го? Аз в момента с него се забавлявам Joy

# 550
Видях го и аз пъзела на Уницеф. Нещо им прищрака на хората и почнаха да ги колекционират с някаква носталгична връзка.
Много се радвам, че или не съм ги редила като дете или не си спомням и нямам никакъв интерес към тях Smile
Но и аз за щастие все още не залитам към правенето на колекции. Факт е, че държа доста пъзели, но не е с цел колекциониране, просто искам да ги наредя пак поне веднъж. Смятайте као почна и колекции да събирам какво ще стане Joy

# 551
  • София
Единствено пазя неоновата серия на Едука от преди 10-15 години, много ми харесваха и си ги пазя Simple Smile другите не виждам смисъл. Аз нямам пъзел реден два пъти освен някой с децата и този от вчера.

# 552
Vox, този е, ама все ще го заредят на родна земя. Не знам защо, но не съм много по поръчките от чужбина. Още няколко ми остават на Кинкейд да ги събера всички. Не знам защо така се запалих. Наскоро се местихме и установих, че съм взела няколко негови и другите запаси са в старата къща, та трябва да ги донеса.
Бухтичка, рязкошни са тези котенца. Сигурно са и много приятни за редене.
Мона Лиза, и каката беше същата. Тогава почнах да се занимавам с грим, защото имах много време Joy После си навакса всичко и сега е пълна вихрушка.

# 553
И аз не пазя пъзели. Нямам пъзел реден два пъти, има прекалено много нови пъзели заслужаващи вниманието ми. Buterfly, запиши се, никой не е казал да не се записваш. Ако мислиш да ставаш част от редиците ни си добре дошла.

# 554
  • София
Да вземем да напишем някакви правила за пътуващите, че хората да не попадат в такава ситуация, когато са новодошли? И аз се подразних на въпросите, честно казано, но всъщност не можем да виним питащите, щом не сме написали условията Simple Smile Преди да направя следващата тема, ще пробвам да обобщя. Нещо от типа:
За да се запишеш да редиш пътуващ пъзел, очакваме да си се включил/а в темата ни с поне 10 мнения (не в един ден) и да си показал/а поне три (или 5?) пъзела, за да не сме съвсем непознати помежду си. 
Всеки може да пусне свой пъзел за пътуващ, след като го покаже в темата и поне трима души изявят желание да го редят. За да редиш пътуващ, не е необходимо вече да си пуснал свой пъзел за редене от другите.
След като всички наредят даден пъзел, той се връща при собственика си, освен ако той/тя не реши да го подари на някого.
Пазете пъзелите, при възможност поправете наранените парченца!

Мона Лиза,
Скрит текст:
благодаря ти, че се съобрази с мен, благодаря! Знам, че по друг начин ти е идвало да пишеш и държа да знаеш, че оценявам и че си много добра в изказа, човече Heart

Общи условия

Активация на акаунт