Пъзели 52

• 24 695
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Аз съм казвала и преди, много искам да си ги редя пак някои, просто не успявам да стигна до тях Grinning
Но имам някаква надежда, че ще се пооправи положението. В момента почти не купувам, наредих си всички новозакупени пъзели и почвам по-старите.

petrova17, ето ти линк за озон ако искаш да го следиш - https://www.ozone.bg/product/pazel-schmidt-ot-1000-chasti-1000-k … disn-winnie-pooh/
И аз го имам в любими, но не съм супер фен на Кинкейд и не съм стигнала до този.

# 556
Мона Лиза, не си казала, не съм разделила.
Ааа..Еее.., още не може да му дойде време на този красавец. Купих го втора ръка.
Пуста лакомия, взимам от Веси, купувам. Сега за реденето на моите възприех следния принцип. Подреждам по ред на купуване. (Е, не винаги, де).
Полезни са правилата и трябва да ги има написани. Трудно става с налучкване

# 557
Благодоря на Тони , много добре е обяснено Simple Smile
Извинявам се, че съм и подразнила с питането и натрапването си .

# 558
  • София
Не си подразнила лично ти, а просто и друг път сме имали подобна ситуация Simple Smile Не всеки е еднакво "дипломатичен", не всеки има време да се постарае над писането, а правила няма. Все пак, идеята обаче е пъзелите да са част от малкото ни общество. Затова като не познаваме някого и влети директно с въпроси за пътуващите, става неловко. Ние не знаем кой от кога ни чете и кога е писал Simple Smile А са идвлаи хора тук само за да докопат безплатен пъзел.

# 559
  • Варна
Явно нашето семейство сме рядка порода повторно редящи Joy Ние често редим пъзели отново. Логиката е да купуваме само такива, които харесваме - съответно всеки път им се радваме, когато ги редим. Е, оставяме да мине някакво време, за да ги позабравим. Пък и не мога да се включвам в групата, защото вече съм ги показвала, но хубавото си е хубаво. Blush

# 560
Не си подразнила лично ти, а просто и друг път сме имали подобна ситуация Simple Smile Не всеки е еднакво "дипломатичен", не всеки има време да се постарае над писането, а правила няма. Все пак, идеята обаче е пъзелите да са част от малкото ни общество. Затова като не познаваме някого и влети директно с въпроси за пътуващите, става неловко. Ние не знаем кой от кога ни чете и кога е писал Simple Smile А са идвлаи хора тук само за да докопат безплатен пъзел.

Съгласна съм ! Аз преди няколко теми писах ,но е нормално да не ме помните. Тъй като аз съм доста капризен човек и купувам пъзели единствено ,които ми харесват , а не редя ей така за спорта 😄
Vox особено по едно време редеше пъзели точно мой стил и тя ме запали , за което й благодаря,  въпреки , че едва ли и тя ще ме помни.

Става въпрос за пъзел пепеляшка с нестандартни части примерно ... Simple Smile ,който доста издирвах и го купих накрая на мистър пийцес.

Има и други нейни пъзели, които са ми харесали много , но не можах да ги открия , за да ги купя.

Аз имам един пъзел на бомби на равънсбург страшно любим , едвам издирих и него. Искам още от тази колекция , но за съжаление не продават. Simple Smile
Далеч съм от мисълта да крада пъзел, а по-скоро съм окей за споделено щастие Simple Smile

# 561
  • Варна
Нещо от типа:
За да се запишеш да редиш пътуващ пъзел, очакваме да си се включил/а в темата ни с поне 10 мнения (не в един ден) и да си показал/а поне три (или 5?) пъзела, за да не сме съвсем непознати помежду си. 
Тц. Да има активно участие в поне три теми за последната година, бих казала. Десет мнения се правят за отрицателно време и съвсем спокойно биха могли да бъдат от чист спам, без нищо съществено.
Всеки може да пусне свой пъзел за пътуващ, след като го покаже в темата и поне трима души изявят желание да го редят. За да редиш пътуващ, не е необходимо вече да си пуснал свой пъзел за редене от другите.
След като всички наредят даден пъзел, той се връща при собственика си, освен ако той/тя не реши да го подари на някого.
Пазете пъзелите, при възможност поправете наранените парченца!

# 562
У нас пък влезе ли нещо, няма никакъв шанс да излезе. Пусто колекциониране... Joy Затова си направихме списък с пъзели с картинки, които много ама много харесваме точно с идеята, че ще си ги редим пак някой ден. И познайте какво - около 90 бройки, плюс тези 40-тина които вече имаме... къде ще ги прибираме не ми е ясно... FearfulJoy

anp, много е хубав пъзела, само иска много място и хубава светлина. Като го гледам чак ми се прииска да добавя мястото в едно бъдещо ходене до Япония, което подготвям... Grinning

# 563
  • София, България
Тони, как ме разсмя. Joy Колко добре се познаваме вече всички Joy

HighSpeed, да, и аз мисля, че трябва да има някакво по-сериозно участие в темите.

# 564
Butterfly:3, серията с Пепеляшка бяха първите пъзели, които си купих. Редила съм ги преди 3 години, но и досега са ми много любими.
Скрит текст:

Помня, че с някой едновременно редихме Пепеляшка. Simple Smile

# 565
  • Fairbanks, Alaska
А какво правим, ако и аз искам да участвам в темата, но работата ми е такава, че по 3 и повече месеца съм на път и се връщам за по 20 дни? Иначе и аз се зарибих и имам общо 4 пъзела, които чакат да бъдат наредени, но не знам кога ще се прибера. Обърках графиците за почивка и като нищо може да се прибера чак след 30.05.

# 566
Мили дами, аз не съм писала отдавна, но ви чета и плакна око. Изкушихте ме отново с някои пътуващи и се записах, дано ми дойде реда в благоприятен момент обаче, че напоследък съм поизпушила.
Мога обаче да се похваля с цели 9 наредени Равенсбургера, качеството е отлично, а снимката ми отрадиционно-равнена отвсякъде 😅

# 567
А какво правим, ако и аз искам да участвам в темата
Никой не е спрян от участие в темата, за това правила няма. Друго се коментираше по-горе.

Г-жа Шантал, и моята буболечка точно с тези на Равенсбургер започна, по 2 части, но бяха с други картинки Grinning

# 568
Аз колкото и много да имам Flushed
Си пазя някои за второ редене и дори мога да кажа , че 2-3 съм редила повторно. Само ги прибирам на по 2, 3 части за по бързо редене.

All are welcome 1000 Galison

Това си беше занимавка, да издирвам всички носове и очички.

# 569
И аз съм от редящите повторно колекционери.

Общи условия

Активация на акаунт