💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 177 238
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 865
Вчера пак не можах да гледам цялото предаване, та доглеждах.Тия хора мислят ли, че има семейства с деца, тия деца трябва да се приспиват.С тия три часови епизоди едва успявам да разбера какво става, особено като почнат в 21 часа.
Играта беше ужасна.ЗНачи жените го отнасят във всяка игра, а за мъжете някакви лесни игрички.Честно писна ми.И тия балони са брутални.Аз не пуша, но имам малки деца и мразя да надувам балони, става ми лошо и аха да падна там където съм.Криси, не разбрах как успя, честно, Габи и тя е малка.Котешката храна беше гадна, червеите също, абе гадост след гадост.
Явор и Викито, са много оплетени от Петър и Радина и надали ще се обърнат срещу тях.Очаквано беше да вземат пари от Артьом и Криси и дори, Арти знаеше какви ще са доводите.Петър и той в синхрона каза, заради превилегията да влязат по-рано с повече пари, бла, бла.Дано сега мирясат и си седнат на гъза.Но Радина беше попарена и физиономията и беше веднъж, като обясняваха Арти и Криси, че са съгласни и приемат това което става и те биха го направили, защото е игра.Тая жена всичко приема лично, иска всички да и се кланят и е ужасно самовлюбена и егоцентрична.
Не можах да гледам играта за оставане, само Габчи и Десо гледах.Гадна, силова игра.Пак на Иван и Саня им се падна силова игра в която да ползват общо тегло.На фона на дребните Габриела, Викси, Димана, и не толкова едрите им мъже, Иван и Сани са като гиганти.И тия колела лесно биха ги завъртели.Така е и станало, разбирам от коментарите.Веднаг ми изниква в главата играта за спасение с ледената стена, където ВИкси трябваше да кърти, заедно с Георги, а Иван с три замаха я отнесе тая стена.....
Ще гледам с интерес кой ще се върне и дано разместят коалицията на Радка и сие.

А видях Фео на живо, нали са от Плевен.Висок, много слаб, мургав, с добре поддържана брада Simple Smile

# 2 866
Петър и Радина са като близнаци от две различни майки.GrinningСамо брада и едни сини лещи и трябват, за да я объркам с мъжа и.

# 2 867
Явно не е само до тегло играта с колелата. Христо и жена му бяха първи, защото Христо знаеше как да се насочат и преодолеят препятствията и защото имат добра комуникация. Иван имаше някакви смътни идеи в тази насока, но комуникацията им куца. В сюблимен момент, вместо да се координират, те се карат кой крив, кой прав. Докато Димана имаше достатъчно доверие в Христо и правеше точно това, което той й казва. За Габи и Десо въобще не коментирам. Имам чувството, че Габчи е женският вариант на Ванката. Не случайно и той каза, че я чувства като сестричка.

# 2 868
  • Буркина Фасо
при Иван проблем беше, че не знаеха как се върти такова колело.
трябва да стъпиш напред и след това да буташ. тежестта да е напред.  а те стояха на най-ниското стъпало
и се мъчеха да преодолеят теглото си с бутане. иначе като собр от килограми те бяха най-тежките и това им беше предимство. не успяха да го оползотворят

# 2 869
Физиката му куца, въпреки завършената математическа гимназия.

# 2 870
е, Poni69, теглото на двойката опеределено помага в тази игра, инертноста е по-голяма. Гледах,   Сани и Иван,  как с едно просто натискане по колелото го качиха на препятствието, а за Габи и Десо - трябваше да го връщат назад, за да го засилят.
В условието на задачата Краси спомена "Витрувиански човек",- един атлетичен господин, точно като мен, разперил ръце и крака в окръжност",  ама кой да слуша. Сигурно това е най-добрия начин да се управлява колелото. Имаше потенциални условия да се застане точно в тази поза на колелото, но никой не пробва, Габи даже се качи нагоре.

.."накрая сглобявате дума, която е от ключово значение за играта."

# 2 871
  • София
За крайната победа няма значение кой колко пари има. И тези с най-малко събрани пари могат да спечелят, стига да не отпаднат до финала и си вземат последната игра. Така че Криси и Арти не са ощетени в шансовете им за победа, но ако спечелят, ще са по-малка сумата. Затова и Виктория предложи това с почивката. Криси и Арти реагираха нормално, все пак това са виртуални пари, какво да страдат за тях, като не са ги взели още. По-добре тях да им вземат, отколкото на номинация да ходят, защото биха отпаднали. Те залагат смело, така че ако си взимат игрите, пак ще натрупат сума. Дано само не стигат до телевизора.

# 2 872
На мен Криси не ми е симпатична, от тази двойка, Артьом е по-харизматичен. Аз мислех, че ще ме дразни руското в него, но се е получило добро съчетание между българско и руско. Кристина ми е малко сива, какво е направила за къщата, е, изпя им една песен в началото. Какво характерно показа за себе си Кристина? Питам се и защо не ги харесват като двойка, от Коалицията?
Ние, зрителите не забелязваме всичко, не ни показват. С какво Артьом и Кристина дразнят Радина, примерно, и Петър?

# 2 873
  • София
Дразнят ги с това, че са им конкуренция и са силни в игрите. Също така имат мнение и си го отстояват, не са подходящи за тяхната коалиция. Викси и Георги също не слушаха, затова и Габи и Дечо бяха предпочетени вчера.

Винаги е имало такива симпатии и са мислили, но тази година влизат твърде остро и изчезна мотото за най-позитивното предаване. Миналата година също Ганчо и Генади се разпореждаха, а Петя го отнасяше, но тя толкова искаше да влезе в групичката на готините, че макар и след предаването, успя.

# 2 874
  • Sofia
Лично аз не харесвам Плиткови, не защото им завиждам, а защото не харесвам хора, при които всичко е на всяка цена. Те не могат да губят и са способни да мачкат, и използват другите, да минават през трупове в името на заветната цел. Поради тази причина не харесвах Поли и мъж от Перник. Животът е низ от възходи и спадове, вървиш нагоре учейки се от грешките и неуспехите по пътя, а не газейки гърбовете на околните.

# 2 875
  • Велико Търново
Ако е вярно инфото от Уикипедия, така или иначе се пада едната седмица от април да е с два епизода.
Не, не се пада. Двата епизода бяха първите, когато влязоха двойките.
Сега видях, че следващия петък все пак ще има епизод, редовен, тричасов. Учудващо е, но го има, освен ако не решат да си променят програмата. И според броя на епизодите, посочени в Уикипедия, наистина би трябвало да свърши на 28 април. Интересно защо обаче е написано, че ще е през май.
Ако са решили на финала да са 4 двойки, оставащите до края на сезона 9 епизода (т.е. 3 седмици), са достатъчни за изгонване на две двойки. Значи тези две, които показаха, че се връщат, може би наистина са само на гости.

Но Радина беше попарена и физиономията и беше веднъж, като обясняваха Арти и Криси, че са съгласни и приемат това което става
И не само, после Виктория и Явор като седнаха до Кристина и Артьом, също като тредната гледаше.

Краси трябва да ходи на специалист, да го научи да говори книжовен български, както направи Пенка Пипирудата от Биг Брадър
Стойка

# 2 876
  • София
Отвратително решение на продукцията! Значи когато Криси и Арти бяха супердвойка им дадоха малоумно предимство да номинират две двойки от три възможни?! А сега на неудачниците Вики и Явор, които започнаха последни тази седмица им дават 33% от 52 бона. Жалка работа!
Специално Вики и Явор взеха най-логичното решение. Ако бяха взели пари от някоя друга двойка щяха да я пратят на дъното. От Петър и Радина е ясно, че нямаше да вземат. Арти и Криси обаче с реакцията си вгорчиха усмивките на Плиткови. Хаха, изражението на Радина бе един път. Мисля, че Вики и Явор вече са двойни длъжници на Криси и Арти и по-напред в играта във важен момент ще им върнат жеста (или поне се надявам).
И дотук с извинението за 5-те бона с които започнаха играта, като реално Криси и Арти не носят вина за това.
Сега обаче им взеха близо 17 000 лв. Та да с егати и лихвите върнаха тези пари.

След ясното за всички изгонване на Викси и Жоро коалициите станаха 4-2 за Плиткови. Интрига няма, освен ако пред телевизора не застанат две двойки от тяхната коалиция. Искрено се надявам следващата седмица точно това да видим. Габи и Десо са си постоянно на дъното, мисля че и Иван и Сани ще се сгромолясат, вече са излишни си мисля и хайде стига толкова подпиране!

Епизода какво да го коментирам. Отново гадостите за жените, мъжете опъват въженца отзад и вдигат табели. Браво на Вики, събра се и спечели.
Другата игра за спасение бе за синхрон, браво на Димана и Христо. И по трасето бяха най-бързи и на думата.

Гласуването бе ясно, така се стекоха обстоятелствата. Но мисля, че всички бяха наистина емоционални и реакциите не бяха фалшиви при сбогуването с Жоро и Виски.

Според мен ще влезе само една нова-стара двойка и ще станат отново 7. Няма как да вкарат 2 или повече двойки. Дори и новодошлите да са срещу коалицията на Плиткови пак ще е 4-3 за последните и просто както писах вече трябва така да се извъртят нещата, че пред телевизора да застанат две двойки от техния лагер. И така и мисля, че ще стане и това е моята прогноза за следващата седмица.

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 17:54 от Diavolo

# 2 877
  • Sofia
При това положение (две двойки от коалицията), най-логично е да са Десо и Габчи и Иванушка и придатък. За Плиткови мисля, че са  предвидили друг сценарии и са сигурни финалисти, което ме кара да си мисля, че Иванушка ще поостанат, като слаб и леснопреодолим противник. Дали пък Виктория и Явор няма да са номинирани? Взеха своите 5 стотинки слава, не, че и те са силен противник, но физически са много добре подготвени. Сценарият си върви, от нас, като зрители се очаква да "тръпнем" за  развръзката. 😃

# 2 878
  • София
След седмица 7 + Прогнози за финала

++
Кристина и Артьом

+
Димана и Христо

=
Вики и Явор

-
Радина и Петър / Габи и Десо

--
Сани и Иван

Нямам промени и вече трудно биха се получили такива. Всъщност махнах единия минус на Габи и Десо, а Вики и Явот минаха една позиция нагоре.

Сега за прогнозите. Този сезон определено е по-натоварващ, защото досега никога не сме имали толкова стратегическа и на моменти откровено мръсна игра. Все още предаването е най-позитивното риалити у нас, но пътя по който са поели не ми допада!
НО, продукцията не е вчерашна хайде така да го кажем. И много добре знаят кога и как да дърпат конците. Не казвам, че всичко е режисирано. Не, не, не и в това предаване. Но в такива формати едно малко рамо в нужен момент прави голяма разлика. Хайде така да го кажа. И бъдете сигурни, че тази идиличната комуна, която са си построили Радина и Петър в най-скоро време ще бъде разбита.

От всичко видяно дотук през сезона + опита ми от предните три сезона ме водят към следната прогноза за финал:
Ако са три двойки: Криси/Арти ; Димана/Христо ; Вики/Явор
Ако са две двойки: Криси/Арти ; Димана/Христо
Двойка победител виждам Димана и Христо. По ред причини. Професии, социално положение, деца, едит и т.н.
Даже Криси и Арти директно ще им дадат финала според мен ако от тях зависи. Те пари си имат, дошли са за забавлението.
Петър и Радина ще се наиграят и ще отпаднат на крачка от финала. Обаче ако все пак вземат и спечелят аз лично бих ги поздравил, защото рядко откровени антагонисти и стратези побеждават по категоричен начин. А те дотук са си в топ 2 по сила каквото и да си говорим. Но не го виждам някак си. Видяхме и слабости от тях, особено когато са под психологически натиск.
Ако все пак Д/Х се провалят, то Криси и Арти ще се амбицират още повече и ще спечелят сезона по някакъв безапелационен начин.
Нямам спойлери, така ги виждам нещата. Мога и тотално да не позная, но да ви кажа, че обикновено познавам много и във всички риалити формати. 😉

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 21:48 от Diavolo

# 2 879
  • София
Като се замисля, това че отнеха такава голяма сума от КиА и че те вече не са първи, ще засили още повече симпатиите към тях от страна на зрителите. Изрисуваха им вежди, вместо да им избодат очите с две думи.
Ще наваксат и пак ще отнесат конкуренцията. Дори и да не успеят, за тях любовта на хората ще  бъде най-голямата награда , като излезнат, а не да ги сочат с пръст, както подозирам, че ще се случи с други двойки.

Общи условия

Активация на акаунт