Играта беше ужасна.ЗНачи жените го отнасят във всяка игра, а за мъжете някакви лесни игрички.Честно писна ми.И тия балони са брутални.Аз не пуша, но имам малки деца и мразя да надувам балони, става ми лошо и аха да падна там където съм.Криси, не разбрах как успя, честно, Габи и тя е малка.Котешката храна беше гадна, червеите също, абе гадост след гадост.
Явор и Викито, са много оплетени от Петър и Радина и надали ще се обърнат срещу тях.Очаквано беше да вземат пари от Артьом и Криси и дори, Арти знаеше какви ще са доводите.Петър и той в синхрона каза, заради превилегията да влязат по-рано с повече пари, бла, бла.Дано сега мирясат и си седнат на гъза.Но Радина беше попарена и физиономията и беше веднъж, като обясняваха Арти и Криси, че са съгласни и приемат това което става и те биха го направили, защото е игра.Тая жена всичко приема лично, иска всички да и се кланят и е ужасно самовлюбена и егоцентрична.
Не можах да гледам играта за оставане, само Габчи и Десо гледах.Гадна, силова игра.Пак на Иван и Саня им се падна силова игра в която да ползват общо тегло.На фона на дребните Габриела, Викси, Димана, и не толкова едрите им мъже, Иван и Сани са като гиганти.И тия колела лесно биха ги завъртели.Така е и станало, разбирам от коментарите.Веднаг ми изниква в главата играта за спасение с ледената стена, където ВИкси трябваше да кърти, заедно с Георги, а Иван с три замаха я отнесе тая стена.....
Ще гледам с интерес кой ще се върне и дано разместят коалицията на Радка и сие.
А видях Фео на живо, нали са от Плевен.Висок, много слаб, мургав, с добре поддържана брада