💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 177 125
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 880
Ох, Дяволче, толкова ми е мил твоят идеализъм и толкова ми е болно (за тебе), когато за пореден път е разбит на пух и прах...

# 2 881
А кога ще е следващият епизод?

# 2 882
А кога ще е следващият епизод?
В сряда

# 2 883
Благодаря!

# 2 884
  • София
Ох, Дяволче, толкова ми е мил твоят идеализъм и толкова ми е болно (за тебе), когато за пореден път е разбит на пух и прах...

Уф, какво е това сега? Надявам се, че не визираш някакви спойлери, знаеш, че ги мразя както и всякакви намеци, дори и най-тънките, сега си мисля едва ли не, най-лошото... 😮😢
Ама май четох тук в темата разни коментари за липсата на спойлери този сезон и че не се знае почти нищо, така че явно просто си мислиш, че каръка ми започнал с ИВ4 ще продължи, хаха. 😉
Е, този път съм повече от уверен в добрия край! 🤗😛

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 21:25 от Diavolo

# 2 885
Няма сигурен спойлер за победителите,само за финалистите.
До сега за 4 години,единствено в първата се знаеха победителите,не помня майката на Данчо или на Искра се беше похвалила и се беше разчуло.От тогава поне лично аз не съм знаела сигурния победител.И сега има спойлер,но за финалистите и не е сигурен,повечето са догадки.Едва ли някой от персонала се е издал,явно имат железни договори.

# 2 886
  • SF
Хайде стига с тези спойлери.
Откъде тръгна сега да обсъждаме дали има или няма.

# 2 887
Криси и Арти са ми най-приятни. Напълно ненатоварващи - амбициозни доста, но някак приятно, могат и да губят и да се радват на постигнатото. Останалите истерясват ненужно понякога, сякаш държат света на плещите си.
Викси и мъж не ми харесват - тя винаги седи с гръб към него, а той на колко е години, че все трябва да го доучват, малко глуповат ми се вижда, макар и влюбен до уши, което е хубаво. Тя пък толкова се харесва, просто го оставя да лази около нея.
 Габи е картечница, малко досадна, но много си пасват с мъжа си, защото той не и` се дава, харесва си я такава, но е силен характер. За нея съм изумена как е завършила фармация, доста неща са и` неясни.

# 2 888
Не, Дяволче, не става въпрос за спойлери, а за разбиването на "идиличната комуна" на Плиткови. Моето усещане е, че тази комуна старателно е съхранявана чрез големия коз - определянето на предимствата според супердвойката. И да, имах предвид не само последния, но и първия сезон на едно друго реалити. Wink

# 2 889
Интересно ми е, какъв е този синдром, двойките да не си взимат от точките, след като регламентът го позволява, Още ли са на социална игра и не  е ли време за стратегии и за изхвърляне именно на силните двойки.
Затворената среда на Биг Брадър така ли действа на участниците в един за друг да си се сприятеляват? Краси ли им прави смешки, не знам какво става?

# 2 890
Ако Алексадрина и Фео бяха там, сигурно щяха да вземат. Тук идеята, е че всички ги е страх да започнат първи те да вземат точки, но намери ли се такъв смелчага играта тогава ще стане интересна.

# 2 891
Интересно ми е, какъв е този синдром, двойките да не си взимат от точките, след като регламентът го позволява, Още ли са на социална игра и не  е ли време за стратегии и за изхвърляне именно на силните двойки.
Затворената среда на Биг Брадър така ли действа на участниците в един за друг да си се сприятеляват? Краси ли им прави смешки, не знам какво става?

И аз това се чудих, защо никой не се осмелява да открадне точка от силни играчи примерно?
Може би , за да не живеят лошо и да се гледат накриво следващите дни в къщата ?!

# 2 892
Ако РиП бяха играли и спечелили първата игра с банана съм убедена, че щяха да започнат с вземане на точка и после останалите да продължат.

# 2 893
те спечелиха една игра, че и повече игри  и не взеха точка. Даже  и Ванката не взе, никой.

# 2 894
Изрично споменах, че говоря за първата игра. Щяха да дадат “тон за песен”. Впоследствие се присъединиха към fair play-а на останалите.

Общи условия

Активация на акаунт