💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 177 108
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 895
  • earth
Ако вземеш първи има риск други да започнат и взимат повече от теб + други негативи. Не си струва.

ПП Абе тези астролози все спойлери търсят.

# 2 896
  • Sunshine state
И аз не схванах защо не взеха точки, според мен трябваше. То вече разцеплението е ясно, няма защо да си правят мили очи.

# 2 897
Ако вземеш точка от жена, почти припаднала от надуването на балона примерно, после останалите ще те мразят до смърт. Не си струва да си правят врагове и да си осигуряват сигурно изгонване.

# 2 898
  • Буркина Фасо
каквото и да правят все ще изгонят някоя двойка. Smiley

# 2 899
  • SF
Така е. Някои хора са обсебени от астролозите.
Спойлерите в темата са забранени, в случай че някой чете накриво и не разбира. (Да не вземе някой, докато си пише глупостите, да си издейства бан.)

# 2 900
интересно, в БигБрадър не станаха всички приятели, имаха си групички по интереси, скандали. Значи затварянето в къща не е причина да се сприятеляват.
Тук не подбират представителна извадка, а са подбрани хора, които имат много общи неща, както казва Габи - те виждат себе си в другата двойка Викси и Георги. И някак се загубва състезанието. Ако има силна двойка, би трябвало да се бориш да я изкараш някак, а тук се залага повече на спасяването на добри съседи по стая и с кой ми е по-приятно да си лафя. Добре си лежа, хранят ме, плащат ми, ще поостана.
Генералната класация по никакъв начин не помага, дали ще излезе с 50000 или с 34000 за много от участниците няма голям проблем. Генералното класиране се използваше май само накрая в последната игра и то при равен резултат, т.е. то не може да мотивира участниците да играят с повече хъс.
Тази година и шут са им осигурили даже, да ги поразсмива. Курорт.

Гледала съм един от чуждите варианти на шоуто, там не даваха кадри кой какво си мисли  и не прекъсваха играта. Евентуално по някоя реплика на участниците имаше след играта. А с други участници да разговарят помежду си, почти нямаше такива кадри. Пак ще гледам, че съм забравила.

# 2 901
  • SF
Аз също много им мразя тези синхрони, когато играта вече върви. Първо, че те се записват след играта и реално това са възстановки на реакциите на участниците. Не са автентични и неподправени, а режисирани и се избира най-подходящият дубъл, който да влезе на монтажа.

# 2 902
И бедният зрител изгубва представа за времето, кой бърз, кой не, в края на краищата, ако толкова не могат да сложат таймер, зрителят можеше да си мери с хронометър, ако ги нямаше безкрайните разговори.

# 2 903
  • SF
Simple Smile Игрите са такива, че няма как да дадат цялата им продължителност. Заснемането отнема половин ден и повече. Трасето се пренарежда за всеки участник.
Не е телевизионистично да се покаже продължителността на цялото развиване на дървен винт с крак. Няма кой да го гледа това - 2-3 минутно ритане по дървен винт.
А за зрителят, който ще извади хронометър, за да отчете до секунда кой кога ще приключи, бих имала интересно мнение. Simple Smile

# 2 904
  • Sofia
Не става въпрос да гледаме таймера през цялото време, достатъчно е да го видим в последните 1-2 минути от играта на двойката. Не виждам проблем при предварително зададено време за справяне с определена задача, да се съобщава на участниците, че им остава 1 мин до края и зрителите да виждат въпросното изтичане на времето на екрана. През останалото време да си накъсват, спират и монтират, колкото искат.

# 2 905
  • SF
Това много често се обсъжда в темата. Хронометърът също ще се монтира, както си искат. Реален хронометър и предназначението му се губят. Водещите нали съобщават секундите (минутите), които биха изписвали на анимирания хронометър.

# 2 906
  • Sofia
Ако не се лъжа в някой от предишните сезони имаше хронометър на екрана (или част от него). Какво пречи пак да го върнат? Но тогава любимият им шут рязко ще спре да си взима игрите. В момента в мен, като зрител остава неприятното усещане за нещо нагласено. Simple Smile

# 2 907
  • Велико Търново
Не е имало цял сезон с хронометри. Ако е имало хронометър на някои от игрите, то са били отделни случаи. Но ако не се дава цялата игра, както е реално, присъствието на хронометър на екрана, е напълно безсмислено наистина. Все пак и той би бил част от монтажа. И разбира се, че пак този, който искат, ще си взема игрите.

# 2 908
  • SF
Хронометърът има нужда само тогава, когато ще покажат пълната продължителност на играта. При рязане на повече от половината на трасето, няма смисъл. На кадъра с финала на Димана ще пише 48 секунди, на кадъра с финала на Сани, ще пише 25 секунди, на кадъра на Радина, ще пише, че се е справила за 5 секунди. И ще монтират хронометър, който ще й отброява 5-4-3-2-1 КРАЙ! - Радина, ти успя да обелиш банана за 5 секунди, Сани - за 25 секунди, а Диманка, миличка, ти успя за цели 48 секунди.
Участничките нали са наредени една до друга - дали трябва да стоят с натопени във вода глави, да белят банани или да въртят винтове с крак, те виждат коя е финиширала първа, коя втора и коя последна. Няма как да кажат, че Иван печели, при положение, че Явор е там и вижда, че Иван не печели.
В игрите, в които двойките играят една след друга, могат да ни съобщават каквото си поискат. Няма как да ги излъчат целите - от старта до финала. Накрая просто съобщават или пишат едни цифрички на едни псевдохронометърчета и е все тая.
Естествено, че това не е Световен шампионат със съдийски комисии и подаване на контестации. Това са платени участници, които и се лигавят, и се цупят, и се отказват по време на състезание.
Кое друго състезание има регламент, който позволява на първия  във временното класиране, да му бъде отнето 1/3 от предимството (спечелените точки, спечелените пари) и той да стане шести, а шестият - първи? И то по лична преценка.

# 2 909
  • софия
Относно това, защо не посмяха да си взимат точки, мисля, че Арти най-добре го формулира в един синхрон. Че колкото и да са разделени на лагери в този момент в къщата са установили мир и приятни отношения и така им е ок.

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 16:11 от СлаБе

Общи условия

Активация на акаунт