💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 177 243
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 850
Помня, че миналата година когато вкараха двойки, стана разцепление на коалицията и тогава останалите двойки много се настроиха срещу Гани. Съществува вариант и сега да се опитат нещо да направят.

# 2 851
  • софия
Помня, че миналата година когато вкараха двойки, стана разцепление на коалицията и тогава останалите двойки много се настроиха срещу Гани. Съществува вариант и сега да се опитат нещо да направят.
А, дано!

# 2 852
  • SF
Радвам се, че Жоро и Вики си тръгнаха само за кратко. На мене са ми симпатични.
Дано да се завърнат и Здравко и Поля.

# 2 853
Аз пак заспах преди края на епизода, но щом тези двойки влизат другата седмица, със сигурност коалицията ще бъде разбита. Което е страхотно. Чудя се след вчерашното предимство на Явор и Виктория дали двамата няма да променят отношението си към Арти и Криси. Тоест дали няма да се чувстват гузни, задължени, нещо, което също да наруши вярността им към Петър и Радина. Впрочем много ми хареса как Арти пред всички каза нещо от сорта на това, че с краденето на парите най-после ще спрат да им натякват за подарените им 5 хил. лв. Нещо, което в синхрон Радина припомни минута по-рано.

И аз съм възмутена от игрите, които дават на жените. Защото вчера не беше никаква игра за двойки, а дай да се гаврим с жените. Иван ми се струва, че доста е променил отношението си към игрите. Докато преди биеше отбой за някакви прости неща тип ядене на кифли, сега е много нахъсан и отношението му към Сани е дори още по-обидно. Вчера Краси Радков пак нещо много хубаво го репликира, но вече забравих какво.

Ще ми е гадно да гледам това с животните. Жал ми е за тварите. Най-вероятно ще пропусна. Хич не обичам змии, плъхове, мишки и тн., но си спомням как ги подмятаха участниците, които също не са виновни за инстинктивните си реакции, към тях.

# 2 854
  • София
Една от причините да спра да гледам Фермата е, че Иван и Андрей нагласяват правилата в движение. Това предаване го гледам за първи път и май ще е за последен поради същата причина.
Габчето е шумна и емоционална, но е добродушна. В началото ме дразнеше, сега ми е сладка. Само да не ми вика в ушите.

# 2 855
  • Сливен
Ако не греша,миналата година когато връщаха двойка и една от тях,където момчето беше с 10-12 години по-младо от жената,та жената каза за едната двойка,че са двулични или лицемерни ,интриганти и още неща.Мисля,ако не греша пак де,че те бяха едни от изгонените в началото и явно са гледали 2-3  или няколко епизода,преди да ги върнат и са видели през това време за какво става дума.

# 2 856
Сикрет права си Иван Асен и неговата бяха тези и да докато са навън бяха гледали няколко епизода и видели.Но тазгодишните са още по зле и лицемерни.До сега не е печелила злобна и противна двойка,дори и Тяна и нейното натякване за изневярата вече ми се виждат супер нормални в момента,пред това което е тази година във вилата.Не помня кой го написа тук,но ако Радина ги няма формата ще е много по нормален и не толкова злобен.

# 2 857
  • Пловдив
Дадоха ли Жоро и Викси в предаването  Тази сутрин ,ако не са значи те ще са върната двойка забелязала съм а възможно е и да греша ,че двойката която не участва следващата сутрин в сутрешния блок тях връщат.

# 2 858
  • ENGLAND
Върнах предаването от снощи.Кметицата със сигурност се връща и Викси и Жоро. Даже тях не ги дадоха с куфарите да излизат от вилата и да си казват думичките пред табелата един за друг. Надявам се, че от продукцията са се усетили, че тези коалиции не са приятни за зрителите и не е феър плеър всичко това. Вкарват двете двойки опозиция на плиткови и сега ще стане интересно.
А Вики и Явор да са благодарни, че Арти и Криси са толкова благородни и добри. Можеха спокойно да им вземат една точка на предпоследната игра и така даже да си увеличат преднината.  И това не е  феър плеър, от последни, само една седмица да вземат игри да станат първи и то с такова предимство.
И какви физиономии правиха плиткови, когато Криси и Арти най-спокойно приеха вземането на парите, казаха с няколко игри ще си върнат всичко. И дано Явор и Вики другата седмица изхвърчат от играта, гадинки мръсни са.

# 2 859
  • Sofia
Не знам на какво/кого се дължи, но позитивизмът на предаването рязко изчезна. Жалко, защото беше едно от малкото, да не кажа единственото различно от нагласените формати, които ни  предлага родният ефир. Да предположим, че Плиткови са вкарани с обещание за победа, ок, уговорките трябва да се спазват. Но това ли е начинът - грубо и с кубинките!? Малко повече финес не би навредил. Все си мисля, че  фаворитизирането на Иванушка от страна на Краси, също оказва влияние за "бозата", която гледаме.

# 2 860
  • Велико Търново
Аз имам някакви спомени от предаването от миналата година, че за връщането си, отпадналите двойки участваха в някакво състезание, и победители бяха Цветослава и Кристофър, Данчо и Даянка. И след това дали другите участници трябваше да гласуват коя от двете двойки да се върне в къщата?

# 2 861
Продукцията гледа да вкара някакъв екшън в предаването. Криси и Арти вървяха много напред и вече ставаше скучно - победата все едно е предначертана. Затова ги смъкнаха надолу, да имат и те стимул за победа и да станат някакви размествания в класирането. Затова вкарват и двойки не с конкурс, а такива, които ще разместят пластовете. Никога не се е случвало допълнително вкараните двойки да останат много дълго. Ако влязат ВиЖ и кметицата - и двете двойки бяха от най-бавните в игрите. Едва ли ще станат по-бързи при повторно влизане. Иван и Сани очевидно не са за победители, все едно ще излязат в някой момент. Държат ги заради скечовете на Краси Радков, а и за да имат вариант в даден момент да изгонят тях, за да запазят някоя по-възлова двойка.

# 2 862
Краси трябва да ходи на специалист, да го научи да говори книжовен български, както направи Пенка Пипирудата от Биг Брадър и сега е водеща.
Не вярвам в сценария да са му писали "к'во" и "т'ва"

# 2 863
Моите фаворити са Криси и Арти и Димана и Христо. Много позитивни и хармонични двойки са. Габчето и Дечи също са големи сладури. Габи е много емоционална, бърборана наистина, но пък и толкова добродушно момиче изглежда, харесва ми лично на мен.
А Радина и Петър са ми толкова пренавити и лицемерни. Вчера ми направи впечатление с каква злоба Радина блъсна колелото, след като не се справи със задачата. Има нещо много отблъскващо в характерите и на двамата. Дано след предаването малко са си дали сметка за това и опитат да се променят...

# 2 864
Краси трябва да ходи на специалист, да го научи да говори книжовен български, както направи Пенка Пипирудата от Биг Брадър и сега е водеща.
Не вярвам в сценария да са му писали "к'во" и "т'ва"
Е той го прави да го усетим колко е земен,комуникативен и едва ли не им е приятелче на участниците.

Общи условия

Активация на акаунт