💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 177 247
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 835
"Ти можеш, бебче! Давай! Първа си!"
и
"Не се оглеждай! Яж!"

Саня вероятно усеща разликата.

# 2 836
  • софия
Следващата игра ще е отвратителна. Като видях мишките, лошо ми стана. Хлебарките мога и да ги преживея.
Тенденция и от предните сезони е все жените да се мъчат.

# 2 837
От мишлета не се плаша, обичам гризачите...обаче тия буби...мани мани губим залога 🤣

# 2 838
  • София
Ни буби, ни мишлета,, ни червейчета ме притесняват, единствено плъховете ме отващават..и медузите,,но тук няма да има такива, така че следващата игра е моя 😁

# 2 839
  • NICE,FRANCE
Стори ми се, че и змии ще има. Май при Галина ако добре съм видяла.

# 2 840
Скрит текст:
В Укипедия за този сезон са посочени 32 епизода, което означава, че трябва да свърши до края на април.
В същото време пише, без посочена конкретна дата, но че краят ще е през май.
Аз още за следващата седмица си мисля, че може да има някаква промяна в излъчвенето. Някак хич не ми се вижда възможно на Разпети петък да дават три часа епизод на риалити.
Ако е вярно инфото от Уикипедия, така или иначе се пада едната седмица от април да е с два епизода.
Иначе няма лошо да свърши през май. А дали ще гледам до май... зависи от сценария... 🙄

# 2 841
# 2 842
Иван към Сани в колелото на Леонардо: "ВЪрти бързо! СОпри бе, сОпри бе! Виж къде Уйде! ВЪрни се! Айде, зАсили се! Не моЙе да се движиш като такова, Айде дай газ!"
Сани: "Тръгвай, върви!"
Иван: ЧЕкай, чЕкай!
Сани: "Ти оти не въртиш, седиш и чЕкаш?"
Иван: Аз съм толкова изнервен, Фърлям буквите и тя да си мисли!"
Сани (мисли): И, З, В, А... изба, избавление...., из...
Краси (веднага): Чакай, чакай! Е, к;во, коя е думата?
Сани: "Избавление? не знам? дали са така?"
Краси: "За к'во се борите, Ванка?"
Иван: "За слава!"
Краси: (настоятелно): "В тая игра за к'во се борите!"
Иван: "Избавление. ..Е, тва ли е? Избавление, спираме ли времето?"
Краси: "Това е, разбира се!"
Иван: "е--е браво, браво, Санче, ти се сети за думата, въпреки, че беше твърде късно, все пак си наредила думата! Получаваш ...т'ва, ... ъъ- поздравления."
Краси: "А другите двойки, по-бързо ли ще се справят с думата от вас?"
Иван; "Да-а, те са по-умни от нас, те Ше се справят с думата."

Саня (разправя след играта): "Нищо той не думаше, тая уста сякаш му беше затворена!"

# 2 843
  • Sunshine state
Просто не мога да ги търпя и понасям вече с тия абсолютни гаври и простотии. Не мога да преживея задоволството на Петър и Радина, честно..

# 2 844
Първият сезон много се чудехме защо не канят всички отпаднали и между тях да е състезанието.Имаше една двойка от чужбина,много нахъсани бяха,с малко дете.В последствие се разбра,че е била бременна и затова е отказала.Та всяка година канят само желаещите за връщане,явно тази ще са само две и между тях ще е състезанието.Не ми харесва накъде отива формата,защо го развалиха не знам.Някой ако е сравнявал рейтинги с предната година да сподели дали е "успешен" тазгодишния сезон,за мен лично не е.Липсва ми и Емо и нормалните дрязги.Това тука си е змиярник.А аз мислех,че Божидара са дразнещи.Радина и Иван са много по-ужасни,нагли и безпардонни.

# 2 845
Когато едно предаване се превърне в "рутинно" то много бързо омръзва. Хубаво е да има промени, за да се задържа интереса. Сега, хубаво е тези промени да са положителни, но явно не винаги се получава, щото то трябва и акъл, не стигат само зрелища. Wink

По отношение на това, че е змиярник, то пък взеха буквално да го превръщат в това. Много са ми гадни тия игри със змии и не искам да ги гледам. Искам забавни игри, нещо да ме разтовари от ежедневието, не искам да гледам вариация на шоуто "Страх".

По отношение на рейтинга, истината е, че аз този сезон го гледам най много, на предните съм им хвърляла по едно око мимоходом. Не знам дали е по добър или по лош от предходните сезони, просто може би аз сега преоткрих предаването.

# 2 846
  • София
Аз се чудя какво толкова й харесват на Габи. За мен е дразнеща, не мога да си представя да трябва да й слушам гласа по цял ден.
Сигурно ли е, че има връщане на двойка? Няма да е много честно.

# 2 847
Габи нали все казват,че била забавна я къщата,може да не е толкова лигава и писклива или да си и свикнали горките.Ясно е че сеира продава,но това за мен е антиреклама.Цялото интриганстване,злоба и подмолни номера са отблъскващи.Това побутване от сценаристите със супер двойката и привилегиите и също е супер намеса.Помня в предните сезони имаше момичета гледащи формата в Израел и Турция,ако не се бъркам.Някой гледа ли сега чужд сезон?И там ли са заложили на биг брадър номера?Доста от игрите са статични,за разлика от предни години.Вярно сега и времето беше по студено,но в предишните сезони винаги е имало външни игри,помня пъзела в който се вдигаха двойките да си редят буквите,търсенето/копането на съкровища,търсенето на улики в автомобилното гробище,доста неща могат да се измислят.Не поредните животинки за тормоз.В предни игри са казвали че упояват животните за да не ухапят/агресират пипащите и викащите.

# 2 848
Потресена съм от привилегията вчера!!!
Да бяха взели цялата спечелена сума за седмицата примерно.

Аз не одобрявам връщане на двойки, защото са си починали, пропуснали са доста и гадни игри и хоп, ето ни!
Дори се издразних, че Арти и Криси влидат по-късно, защото пропуснаха бруталната игра с кофите, която беше уморителна и гадна и "Хоп, ето ни ще направим палачинки!", а другите паркираха онези трошки.
Не е вярно това, че са им дали 5000 за пропуснатата седмица-дадоха им средно аритметично на това, което бяха спечелили другите.Не ми се връща назад, но около 3000 и нещо беше.
Сега много ги харесвам и се радвам, че са сташно силни играчи,  но имат привилегията да са на екран от малки и имат актьорски качества, които ги открояват, не са мишоци като селянчетата Сани и Иван.

# 2 849
Тези игри с животни на мен са ми неприятни. Тормоз за животните, тормоз за участниците. Става ми жал за мишленцата, дори и за змиите(макар да не ги понасям). Какво са виновни, че природата ги е създала такива, че хората се плашат и гнусят от тях. Жал ми е и за участниците, които биват максимално стресирани и за някои от тях това изправяне лице в лице със страховете си, може и да помогне, но може и да остави доста неприятен психологически отпечатък.

За Габче, мисля, че в къщата я харесват, защото тя май само в игрите е такава писклива и свръх емоционална. Когато е спокойна, може би е приятен съквартирант и забавен с нейната неосведоменост по голяма част от заобикалящата я среда. Wink Млада, емоционална, влюбена, незлоблива, какво да не и харесват всъщност. Grinning

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 19:19 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт