💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 177 281
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 820
Тук е шанса кметицата да се върне и да има още един към коалицията аик, дих. Кметицата не понася Плиткова.

# 2 821
  • софия
Добре де, до кога ще се гаврят само с жените. Вбесява ме това. Мъжете са си на почивка. В най-лошия случай им се налага да изядат някоя и друга кифла с вързани ръце.

# 2 822
  • ENGLAND
Аз мернах в рекламата за следващата седмица, че Георги се завръща и всички му се радват

# 2 823
  • Велико Търново
В Укипедия за този сезон са посочени 32 епизода, което означава, че трябва да свърши до края на април.
В същото време пише, без посочена конкретна дата, но че краят ще е през май.
Аз още за следващата седмица си мисля, че може да има някаква промяна в излъчвенето. Някак хич не ми се вижда възможно на Разпети петък да дават три часа епизод на риалити.

Не само Георги дават. Галя и Вовата също.

Отвратително е това с гадните игри само за жени. Аман вече!

# 2 824
  • софия
Всички плачат, само изгонената Викси не 🤣 е за какво ще ги връщат, така или иначе се наиграха

# 2 825
Според мен изгонените двойки не се връщат в играта, а им идват на гости да видят.

# 2 826
Е ще е много тъпо да върнат Викси и Жоро...трябваше да са двойки, които отпаднаха най-рано. Абе шантава работа..

# 2 827
Е много ясно, че ще сложат буболечките на жените, как иначе ще има драма и експресивни емоции. Това си е по цял свят, за да станат "телевизионни моменти". Ако бяха мъжете, нали не си мислите, че щяха да подскачат и пищят. Просто се цели да стане най-голямото шоу.

# 2 828
  • София
Според мен изгонените двойки не се връщат в играта, а им идват на гости да видят.
Не са на гости, защото се включват в игрите. Дадоха Галя при мишките и хлебарките..

# 2 829
Е много ясно, че ще сложат буболечките на жените, как иначе ще има драма и експресивни емоции. Това си е по цял свят, за да станат "телевизионни моменти". Ако бяха мъжете, нали не си мислите, че щяха да подскачат и пищят.
Че що да не подскачат и да пищят? Да ги пробват и да видят...само момичетата да се мъчат...айде!

# 2 830
  • Буркина Фасо
могат да се откажат от тази игра.

# 2 831
  • София
Мъжете ги пазят заради Ванката ..той такива игри не играе, вие луди ли сте..Ще го травмират за цял живот 🤣

# 2 832
Е ще е много тъпо да върнат Викси и Жоро...трябваше да са двойки, които отпаднаха най-рано. Абе шантава работа..

През всички сезони съм се чудила как определят кои точно от всички изгонени двойки решават да върнат , на какъв принцип става ? Нито томбола има , нито игра с печалба за продължаване в играта …??

# 2 833
  • Велико Търново
Тези, които се съгласят.
На Виктория и Георги им е била прясна емоцията от отпадането, нормално е да поискат да се върнат. Пък и те даже не са и си били тръгнали за Бургас.
На Галя и Владимир със сигурност не им е било достатъчно преживяването, нормално е да поискат да си го удължат, щом са им дали този шанс.

# 2 834
Точно па кметицата ли ще се връща! Да бяха Надежда поне... жалко..Поне дано този път се разбие коалицията веднъж завинаги!
Отново ужасна игра за жените..
Надежда не е луда да влиза пак, след като веднъж видя вътре.

Общи условия

Активация на акаунт