💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 618
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 255
ее, голяма е драмата, влизайки в това предаване Александрина вижда, че има и друг тип мъже. Искрено се разплака тя. Много е ограничен Иван.  14 г е търпяла.
За какво е дошъл като се гаври с въпросите, и не му се тича, коя е неговата игра. Дано има нещо с коли - да се изяви Иванчо.
И аз очаквам при тях да бъде драма, по-голяма от сега. Току виж някоя от Вики-тата или друга вземе, че й направи прическа, или каже, че мъжа й готви (примерно) и ще почне промяна. Той ще мисли,  че са му развалили жената, тя ще сравнява "виж другите мъже". Rolling Eyes

# 256
Варна- там нещата не са точно така, самата Поля си каза, че ще мълчи в къщата, т. е. тя играе  своя игра. Там нещата са отработени, заради това, че са се разделяли.

Докато Иван и Александрина живеят затворено, тя с децата, той с баничките и с колата, а сега сверяват часовника с други млади двойки и виждат какви отношения имат те, как се уважават, как се обичат. Иван е добряк, той не го прави нарочно, но унижава семейството  си, като ги кара да влязат с пликчета на обувките в колата и др. подобни, колко пъти каза, че колата за него е по-скъпа от жената и децата взети заедно, не мисля, че е вид ирония. Те не си казват 'обичам те' всеки ден. Просто си живеят заедно. Той с колата, тя с фейсбук

Като казахме телефоните --- не е само тя зависима от телефончето, много от участничките, на Иван поне му харесвам, че ползва телефона само за разговори.

За въпросите за сутиените, да тъпо е по телевизията жени да си казват номера на сутиена, килограмите и др, отличителни  белези. Слаб сценарий. Но пък от друга страна това предаване се крепи на този тип въпроси и трябваше да са ги научили наизуст, който е искал. Да не знаеш трите имена на любимата, имената на родителите и, на колко години е била тя като сте се запознали, ами тогава какво знаят - каква им е марката на мобилния телефон ли само?

Пък имаше и въпроси само с 2 отговора - "Кой е по-романтичен? "И  накрая се четоха, сгрешените въпроси, и съответно мъжът можеше да отговори с другия отговор и да му признаят. А някои даже втори път си отговориха грешно.

Големи драми ще има на играта МИС Един за друг.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 00:23 от Pepina_n3

# 257
  • София

Един за друг (23.02.2023) Сезон 4 Епизод 4

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 00:55 от Mari_Mar

# 258
Александрина се възхищавала на Гала от Кафе, а Иванчо каза - на Леонардо да Винчи! За рождения ден какво му е подарила, Иван каза "касичка", а то било нищо.Тъжно. Те нямат празници.  Какво си харесва?-ушите.

Много се смях на Надежда как обясни подгръдната обиколка и чашката - А, B, C D, E, F нагледно, с ръцете, и Симеон за секунди каза 85С. Simple Smile Не го подценявате Доктора!  Той се бавеше на въпросите, а Надежда се изцепи "Нещо е дал накъсо!"

Интересно беше и готвенето на жените,  Радина искаше да се наложи с рецепта за кекс, ама Надежда  им каза, "Слагайте,  слагайте, каквото се получи!" . Тя сигурно така готви.
А за чистенето ми хареса, че си има позиция, и ще чисти, когато е на кеф, докторът не показа, нещо да го дразни. К'во ги интересува варненците кой кога ще си чисти стаята?

# 259
  • София
Тази игра с личните въпроси за норма/време и едновременно с това да се подрежда нещо са ми сред любимите. Е, някои въпроси са излишни и прекалено лични (ЕГН, размери). Очаквах много двойки да се издънят, така и стана. Обикновено има много изгорели на такъв тип игри, което на пръв поглед е изненадващо, но явно адреналина пречи на мозъка, а и са два пъти по-притеснени да не се изложат и пред половинката си, като не отговорят на нещо важно за нея. Така че донякъде разбирам тези масови провали, но и не съвсем. Все пак трябваше да са се подготвили. Не е истина колко много хора влизат в риалити предавания без никаква подготовка и после само се тюхкат. Емииии... Подготовката е 50% от победата.

Явор започва да прекалява с тези тренировки и не знам защо останалите му ходят по гайдата. Това не е казарма и никой не му е длъжен. Сигурен съм, че не малко от хората не желаят, ама не искат да му откажат. Тъпо. Браво на Галина.

Съжалявам я Александрина. Не знам този Иван дали я обича, но не я цени ама хич.

Здравко обаче е пълна трагедия. С какво нежелание само отговаряше и колко лошо гледаше. Много се надявах да са едната сигурна номинирана двойка, защото този борсук искам да си ходи час по-скоро.

Радков като водещ за нищо не става. То само Емо си води, а Радков е много скучен. Жена му в предния епизод също не бе на ниво.

# 260
  • Sunshine state
Радина ми е много дразнеща, дрънка постоянно и развява това кече наляво надясно. Гледам, че е взела и да се почесва вече.. 🤢 Петър никаква емоция не показва, все едно му е супер досадно да участва, никаква нежност към жена си, никакъв ентусиазъм в игрите..
Мен Надя не ме дразни. Аз мисля, че Александрина преувеличи и драматизира прекалено след играта, всякакъв може да е Иван, ама чак пък такава драма..
 Мъжът на Поля ме дразни с постоянните си критики към нея, все едно има опашка за него специално. Застаряващ ерген щял тепърва да решавал дали това бил човекът.. То времето ти е изтекло, а и не си първи красавец, само да те светна. 😁
Харесват ми пожарникаря и жена му.

# 261
И аз не виждам кой знае каква драма при Иван и Александрина. Моят мъж със сигурност и той не може да прави две неща едновременно, още по-малко да знае коя част от тялото си не харесвам, нито колко тежа - това и самата аз не знам.
Нямаше чак толкова лични въпроси, които Иван да е сбъркал.
На колко години съм била, когато сме се запознали? Е, човекът си сметна правилно, не съобрази месеците, не е болка за умиране...
Колко килограма тежа - ако килограмите варират е абсолютно излишна информация, пък и двамата не се вълнуват от поддръжка на фигури, не е нещо дето е важно, та важно.
Какво обичам да ти приготвям за ядене?
Още в началото при представянето си, тя каза, че обича да готви на Иван всичко дето е с месо, сега изведнъж боб било, е как да се сети кое от всичките е написала.
Няккави подробности, от които не ти зависи ежедневието, да са толкова па чак важни, за да се каже една двойка дали е един за друг е доста преувеличено.
Още по-малко е да се каже дали някой държи на някой, ако не знае любимата му колко килограма е .

# 262
Ако беше казал 120 килограма, пак щеше да му е сърдита.

# 263
Драмата при Александрина и Иван не е самата игра като такава, а отношението на Иван към играта и нея. Защото ако тя се напъна и направи всичко предната игра, той казва не мога.
Отделно друг каза, че той излиза от зоната на комфорт, работата- в къщи и вижда другите хора. Тя също и почват да сравняват. Тя е жива бе хора, тая жена, като всяка жена, има нужда от добра дума, уважение, нежност. Няма ли го това всичко умира. Децата ще пораснат, колата ще се смени с друга, ако искаш човека до теб да е до теб завинаги трябва да му го показваш.

За мен Надежда и Симеон и пожарникаря и жена му са много хубави двойки.

# 264
  • SF

Явор започва да прекалява с тези тренировки и не знам защо останалите му ходят по гайдата. Това не е казарма и никой не му е длъжен. Сигурен съм, че не малко от хората не желаят, ама не искат да му откажат. Тъпо. Браво на Галина.

По сценарий. Ходят му по гайдата от скука. Вкъщи не правят така. Сега е моментът да пробват дали им пасват домашните тренировки. Покрай другите, покрай смях и закачки... Нямат много неща за правене. Нокти, клюки, голямото дете не яде моркови, малкото има алергия към ягоди, класната на големия, класната на малкия.... Дрън-дрън... Тези тренировки са по 5 минутки. Колкото да се похилят на тресящите се шкембета. Въобразяват си,  че така ще са във форма за състезателните игри.
А и както казваш ти, като му откажат, какво друго да правят? Вече са пили по 3 кафета, пушили са, яли са филии и пържено... След тренировката пак същото в същия ред. Редакторите им казват да си измислят нещо да правят, за да покажат как тече живота във Вилата. И те това са измислили - прически, тренировки, чистене с прахосмукачка.

# 265
Мучакинг!!! Joy = Мултитаскинг!
Вече имаме нова дума.
Пп И аз не вдявам всички чуждици.
Точно тази съм я чувала, но хабер нямах какво означава. И не съм си правила труда да разбера.

Иначе.. какви бяха тия въпроси тип "ученически лексикон". То, беше ясно, че повечето ще се издънят. Кой номер дрехи и сутиен нося?! Правилен беше контравъпроса на един от участниците - по коя номерация: китайската или европейската. Аз също не мога да посоча. Затова меря. Само нямаше номера на обувките. Егати, това ли е същественото в едни отношения, това ли определя доколко познаваш човека до себе си и дали и колко те обича. Че и реват и се тръшкат: Ти не ме познаваш. Дрън, дрън, та пляс.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 06:36 от Джаста Праста

# 266
Даже "мучанинг" май каза. Доста тъпо парче е този Иван. За 32 години никакво желание да научи език, нито един. Обща култура - пълна скръб. Човек, който не желае да си оправи говора и приказва като пълен селяк. "Е взѐми рѐви, че не си спечелѝла" Grinning Ние се смеем, защото ни поднасят сеир, ама в реалния живот колко от вас биха го изтърпяли този Ганьо? И като се съчетае със скъперничество, стиснатост, пресметливост, дребнавост, а в колата МУ се влизало само с калцуни... пардон, с "найлончета от магазина", нахлузени на обувките... какво да говорим повече?

# 267
  • София
Надежда ме дразнеше в началото, но вече ѝ свикнах на дърдоренето. Искаше да сплоти жените с правенето на бисквити, не се вталясва за подреждането и кой какво ще каже, има самочувствие, хареса ми как реагира на играта вчера. Изглежда е искрена и печена. Мъжът ѝ от самото начало ми харесва - внимателен, уравновесен, но не е бурсук, умее да се пошегува.
Здравко и Поля са ми много анти. Не са се намерили добре, предполагам, че с правилния партньор биха били щастливи и доста по-приятни за гледане.

# 268
Интересно ми стана на въпроса за децата искате да имате, две двойки казаха 1, най-често 2 и Габриела - 3 (че да се спаси от 5 броя).

Радина ме кефи като се хвърли върху Петър след всяка игра, и на визитката го има този скок. Петър играе той, за себе си, има той хъс. Двете с Виктория Кузманова първи изведоха кравите. Борбени са.

Плевенската Александрина в момента не е на фокус, спотайва се като тиха вода.
Мечтата на Надежда да жени хората в общината, настина ли?? Аз мислех, че вече ги жени, нещо имаше във визитките им. Нещо не и се занимава с право. Симеон е много флегматичен тип, но са се напаснали. Тя е много експулсивна и той я укротява някак след изблиците и.
Пък мечтата на Поля е за певица.
Димана пък нямала хоби (според пожарникаря)
Георги, с юридическа памет, отговори на бързо всички въпроси, напомни ми малко за Полина/Мохамед как всичко беше отработено.
Цветелин добре се справя, добри залози прави, забравихме даже, че е як ревнивец. А Милена само обикаля по горещите точки и личности, малко учителски ми се държи, да ги поучава кой как.
Пожарникарят си вдига рейтинга, и нова прическа си направи, и противопожарни правила ги учи, младолик е и с Димана не изглеждат въобще като учител  и ученичка. тя ми изглежда малко по-стара от годините си.
Здравко е пич, за мен нормално си отговори. Една жена, ако всеки ден му казва килограмите си, ми е варират, отслабнала, надебеляла. Поля внимава да не му се налага много, вече се е опарила от внезапния развод.

Дано да има нови игри, които не сме виждали наистина. Жените сигурно не са се научили да сменят гуми, нещо неподготвени са за състезание. Да им дадат игра с мобилен телефон. А кръстословица дали някой може? Искам и поне една игра с тъщи и свекърви.

С финансите как ли са? Някой даде ли заявка, че му трябва нова къща?

# 269
  • София
Класиране след кръг 2 (23.02)

Общи условия

Активация на акаунт