💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 643
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 1 905
Някой му е подшушнал нещо, не го вярвам иначе да познае 19/20! Басииии..... И на финал да го пратят!!!

# 1 906
Леле Криси е ужасно слаба. Като третокласничка е

# 1 907
  • Където морето целува небето...
Пмс, омбре и мезотерапия да знае???? Ай, сиктир...а за омбрето изобщо не му дадоха отговора...И да обърка кафето, е така да не е съвсем перфектно.
Ако Иван знае какво е омбре и мезотерапия... И знае какво се прави с гел лакът? А мъжът на маникюристката не знае. Да бе, повярвахме му на Ванката. Другите и портокаловата кожа не уцелиха, а той знае.

# 1 908
Не, наистина ми е чудно, тоя Явка кога ще спре все да обвинява Виктория! Голям мъж като си сгрешил, стой зад грешките си!!!

# 1 909
Преброени са им дните за жалост. А много харесвам Виктория.
Чудно ми е как успява да се поддържа и да е все така много красива ?! И аз искам така ... де да можеше да ме научи жената 😀, че тя е експерт !

# 1 910
Хммм, Ванката отговаряше на въпросите доста смело. Дали не му ги бяха прочели предварително.

# 1 911
  • София
Даже и Явор се усъмни как е възможно Иван да знае всичко, при положение, че Сани не си прави никакви процедури...дори и омбре..

# 1 912
Даже и Явор се усъмни как е възможно Иван да знае всичко, при положение, че Сани не си прави никакви процедури...дори и омбре..

Ами то е съмнително. От къде знае , като жена му е една от най-неподдържаните, барабар с него ! И него го интересува колата , а не женският свят !
Явно ако всяка година има такава двойка  ,която подбутва екипа , то се губи смисъла да се кандидатства!

# 1 913
И аз мислех, че ММ не ги знае, щот на маникюр не ходя, фризьор само за боядисване,  и за другите неща-ама на....   изненада ме. Сега предстои разпит от къде ги знае🤔

# 1 914
  • Пловдив
Ванката каза че най логично му звучали тези отговори иначе не ги знаел.
Ама Ванката и логика това са две противоположни неща

# 1 915
Ако гледа телевизия, има достатъчно реклами за портокалова кожа, омбре и ПМС.
Явор, че не знае за мен показва, че не показва никакъв интерес към заниманията на Вики.

# 1 916
  • София
Той пък голям теле и рекламоманиак ще излезе...

# 1 917
Ако гледа телевизия, има достатъчно реклами за портокалова кожа, омбре и ПМС.
Явор, че не знае за мен показва, че не показва никакъв интерес към заниманията на Вики.
Оффф, и аз това си помислих. Сигурно и е много кофти, че постоянно се разминават с отговорите, а той се сърди като малко дете. Не е случайно, че се е предала в някакъв момент и го е оставила.

# 1 918
  • Пловдив
Не не няма да има друг като Деско,сълзи имам вече от смях Joy

# 1 919
  • София
Много ме ядосват с хитрите си ниски залози. Доста лукаво почват да играят според мен.

Иначе след предаването не виждам да продължат Вики и Явор, Викси и нейния. Другите май са стабилни двойки.

Общи условия

Активация на акаунт