💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 450
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 685
Иван да трябва да скочи с бънджи (например). Колкото и култово е за гледане, особено представяйки си онези нелепи писъци, които издаваше по време на играта с колелетата и тока, толкова пък не ми се слушат глупотевините му и мрънцолевенето му, на които бихме станали свидетели, ако има такава игра.

# 2 686
Вчера ми направи впечатление че Пешо е качил килограми или дрехите му не стават. 👀

# 2 687
  Десо и Габи са най-слабата двойка в къщата, смешно-нелепи и неадекватни.
Представям си, ако Габриела чете това как възкликва: "Дяволееееее 😡"

# 2 688
  • До морето
По това, което видях на промото - супер двойка са Явор и Виктория, а номинирани са Габи и Десо и Виксито и Георги.
Ако Явор и Виктория са супер двойка - може да вземат 33% от Арти и Криси без те да отидат на номинация. Даже биха го използвали като довод -взимаме от тях, защото имат най-много и няма да ги пратим на номинация, а вземане от всеки друг би означавало изпращане на номинация.

ПП. Разсъждавам си наизуст, нямам представа какво е генералното класиране, но предполагам, че АиК са доста напред.

Как ме е яд, че няма да вземат семейство Ганьовци. Всички се правят на стратези и ги къткат, защото ги смятат за слаба конкуренция.

# 2 689
  • Sunshine state
Много ме кефи как им лепнахме прякора Плиткови на Радина и Петър. Ама така да им ходи, не е истина. 🤣
И много правилно сте забелязали поведението на Петър, че е неадекватно. Радка с постоянните си хилежи се опитва да замазва, ама май и тя е на смешни цигарки с това хилене. Никак не им е забавно положението зад кадър, мен ако питат. И дете имат на всичкото отгоре. Кой ги знае на какво са. Ако е само трева, пак бива..
Дано на Радков това му е първи и последен сезон. Не се изтрайват тия малоумни скечове вече. То наистина "смешките" са като за бавноразвиващи се.

# 2 690
И според мене Явор и Виктория ще са супердвойката. Тези предимства на супердвойките за мене са козът в ръцете на продукцията за контролиране на шоуто. Решава се какви ще са... според това, коя двойка е станала "супер"... 33% от бюджета на друга двойка в генералното класиране ще отидат в ръцете на двойката, която е на дъното в генералното класиране. Трябва малко и те да захлебят... незаслужено...

# 2 691
  • София
На мен не ми харесва това със супердвойките, всеки път различно преимущество. Предното на Криси и Арти не беше никакво, поне да беше размяна.

# 2 692
  • Sunshine state
На мен не ми харесва това със супердвойките, всеки път различно преимущество. Предното на Криси и Арти не беше никакво, поне да беше размяна.
А, баш! Значи за едните има голям бонус, а за другите нищо и никакво уж предимство. Егати подигравката!

# 2 693
  • Sofia
Защо ли си мисля, че сценарият върви към победа на Плиткови!? Не го правят толкова явно, зрителите не са толкова глупави, но някак много "удобно" им се случват нещата.. От първия ден се гонят тези, които не "пеят в общия хор". Как пък веднъж не напусна двойка от тяхната коалиция, не харесваш Плиткова, не й ходиш по свирката, и си аут! И това, ако не е "разчистване на терена", здраве му кажи.
Колкото и да не ми се иска Виктория и Явор ще са новата супер двойка, а Викси и Жорката ще хващат пътя за Бургас.

# 2 694
Напълно съгласна! И започвам много да се дразня, а уж трябва да се забавлявам... щото е ШООЛ...
Плиткови нахилени (при Пешо може да има и допълнителни причини... 🤪🤣), Виктория въздиша театрално (тежка е "супер"короната)...

# 2 695
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Иван да трябва да скочи с бънджи (например). Колкото и култово е за гледане, особено представяйки си онези нелепи писъци, които издаваше по време на играта с колелетата и тока, толкова пък не ми се слушат глупотевините му и мрънцолевенето му, на които бихме станали свидетели, ако има такава игра.
Поне ще врещи с причина. И откъде го извади това самочувствие, че да потиска жена си какъв й бил носът и не знам още какво, той огледало виждал ли е, големият Убавец? Селяндур!
Много се дразня и аз на тези преимущества на супердвойките, нагласят си ги както им изнася и според зависи. Ако ще има такова нещо, преимуществото трябва да е или едно и също всеки път, или ако ще са различни, поне да ги анонсират предварително коя седмица какво ще е.

# 2 696
  • Sunshine state
И мен ме втрещи това с носа на Саня. И претенции има, ти да видиш. 😳🙄

# 2 697
  • Sofia
Колкото си по-прост, толкова и претенциите ти са по-големи. Иванушка, за теб "чедо" се отнася!

# 2 698
Хайде на пуканките и да гледаме епизода от днес! Със сигурност ще е много интересен и забавен, поне така ми изглеждаше на прломото.
Единствено, много ми се иска да не протакват още дълго и да седи Иванушка , дано час по-скоро си заминат ...

# 2 699
  • Пловдив
Е как може да работиш в баничарницата на роднина да разкарваш банички и да не неможеш да завъртиш една баница на жена ти и децата ти...да не знаеш какво е да шупне моята Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт