💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 177 279
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Където морето целува небето...
Шапка им свалям на Криси и Арти за това как приемат нещата. Хем играят сериозно игрите, хем не приемат играта на живот и смърт, не се сърдят за игри, точки и пари.
Това беше голяма гавра. Последните да станат първи с чужди пари. С парите на хора, които са си взимали почти винаги игрите. Най-силната двойка я пратиха наравно с Иванчо и Санчето...

# 2 746
Въртене на обороти, Ванката пак се пазари.
Това общо класиране няма голяма роля за крайното май.

Десо: "Леонардо да Винчи",
Габчето: "Леонардо Ди Каприо" Simple Smile)

# 2 747
  • софия
Който си го може, го може. Не мисля, че това ще попречи на Криси и Арти. Напротив, ще ги нахъса. А Плиткови са толкова плиткови, че току виж другата седмица врагове са им първенците в класирането.

# 2 748
Очаквам от арти и криси залози от 2,800 до 3,500 до края.

# 2 749
  • Пловдив
Тях може и да не ги е яд ама мен толкова ме е яд че немога да ви опиша.Гадната Виктория щяла да ги заведе на екскурзия ако спечелили,ще спечелите ама друг път.

# 2 750
Очаквано да вземат от Криси и Арти, за пореден път съм страшно очарована от тях! Браво на хората за това колко леко приемат нещата и са толкова незлобливи 🥰
Те сега номинирани ли са или си остават същите номинации?

Ужасно нечестно е промяната на привилегиите, дано да го махнат догодина.

# 2 751
пак дадоха игра, където голямото теглото има значение (Иван/Сани).

Май трябва да се разперят ръце  и крака, странично, не така с лице напред.

# 2 752
  • Където морето целува небето...
И игра за Сани и Ванката. Честито да им е хонорарчето и за следващата седмица.

# 2 753
Вики и Явор бяха една от двойките , които харесвах. Но явно само с красота не става ! Ядосах се, супер подло постъпиха и сега ако отпаднат и изгонят Криси и Арти , направо място няма да си намеря .

# 2 754
  • на село
Много писка тази Габи, ама то и аз да съм ще се ядосвам.

# 2 755
  • Пловдив
Вики и Явор бяха една от двойките , които харесвах. Но явно само с красота не става ! Ядосах се, супер подло постъпиха и сега ако отпаднат и изгонят Криси и Арти , направо място няма да си намеря .
Спокойно тази седмица не са застрашени Криси и Арти.

# 2 756
Проспах началото, не разбрах как Явор и Вики победиха, но това с вземането на пари от Криси и Арти е долна постъпка! Не ги харесвах и както върви няма и да ги харесам!

Стискам палци за Викси и Георги 😶

# 2 757
Много са креативни от Продукцията. "Падна "се игра в която килограмите са предимство.
Жорко е голям лигльо,  но с Викси са ми симпатични 😂

# 2 758
  • софия
33% от генералното класиране е твърде много. Всячески се опитват да дръпнат назад АиК. Адски нечестно, ядосах се.

# 2 759
  • Мюнхен
Очаквано да вземат от Криси и Арти, за пореден път съм страшно очарована от тях! Браво на хората за това колко леко приемат нещата и са толкова незлобливи 🥰
Те сега номинирани ли са или си остават същите номинации?

Ужасно нечестно е промяната на привилегиите, дано да го махнат догодина.

И аз cъм бяcна. Дори не е проблема привилегията или че взеха от моите любимци, а че бяха 33%. Това е cтрашно много.

Общи условия

Активация на акаунт