"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 45 703
  • 777
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте , включвам се в темата последната ми М. беше на 14.02 и сега на 13.03 очаквах М , но не дойде. Направих тест беше отрицателен, днес повторих пак е отрицателен та въпроса ми е рано ли е за тест и ако пусна кръвен днес дали ще отчете правилен резултат 🙂

# 106
Ако има бременност, кръвният тест ще я отчете. Успех!

# 107
Здравейте! Преди около час направих тест. На 10тата минута се появи черта , която след това изчезна.
Случвало ли се е на някой друг ? Какво означава това?
Благодаря предварително

# 108
След 10та минута тестовете не са валидни.
Пише го на почти всеки тест.
Опитайте с друг.

# 109

Здравейте, от 7 месеца правя опити за дете.
На теста ми сега има много бледа черта, възможно ли е да е положителен?

# 110

Да, но за по сигурно изчакайте още 2,3 дни, за да видите дали ще бъде по-ярка или за най-сигурно кръвен с повторение след 48ч.

# 111

Да. В кой ден го прави, преди или след закъснение? Пробвай пак след 2 дни.

# 112

Като човек направил куп тестове, според мен този тест е престоял доста преди снимката и чертичката е изпарителна, но все пак ти пожелавам да е реална и да ни изненадаш приятно!🙏🏻🍀

# 113
Здравейте днес на 3ти ден закъснение направих и кръвен тест това показва той.

# 114
Здравейте днес на 3ти ден закъснение направих и кръвен тест това показва той.

Честито бременна сте резултата ви е положителен

# 115
Здравейте, дами!
Бих искала да се включа с въпрос. С мъжа ми решихме, че сме готови за второ детенце. Първото скоро ще става на 4. Този месец за първи път целенасочено пробвахме около датата за О. Цикълът ми е много точен, на 28 дни. Миналия месец датата беше 19, сега трябваше да е 16-17. Усъмних се, тъй като тялото ми не ме е подвеждало, и направих тест вчера (17.03) - Sure Check и излезе ясно отрицателен. Всъщност, направих теста по някое време следобед. Имам ПМС от около 10-то число този месец и в момента се чувствам все едно всеки момент ще ми дойде, но без следа от М или от лекото кафяво течение, с което винаги започва.
Момичета, имали ли сте случай, когато такъв тест ви е подвеждал? Моят е направен около 12 дни след евентуално оплождане. Дали е рано? Моля, споделете 🙂

# 116
Здравейте, на 34 г съм. Винаги съм следила и контролирала предпазването от бременност с успех с хапчета. Обаче и аз сглупих... покрай раздели, събирания, раздели, събирания с един човек, изтървах, че започнах хапчета с една седмица по-късно, без да осъзная. Разбира се, за мой късмет бях и на разни билкови успокоителни с жълт кантарион, който също може да повлияе... В дена, в който започнах отново хапчетата си(на 3ти март, вместо 24 февруари - все петък в главата ми...) имахме няколко непредпазени контакта. Два дена по късно започна малко засилено бяло течение за ден-два и след това до ден днешен съм с много силно прилошаване по всяко време на деня, болки в гърдите постоянни, но не особено силни, болка в единия яйчник, другия, кръста, черта тъмна ми се яви от пъпа до долу(знам, че се явява късно в бременност, но и сестра ми потвърди, че се вижда), странен вкус в устата на лекарства понякога, сякаш ме хваща няква топлинна вълна мине не мине, запушен нос имам, което не е типично за мен. Така де, тестовете са отрицателни, имам още седмица до цикъл(край на тази опаковка хапчета), паниката ми в голяма, не е планирано и не знам какво ще правя все още. Взела съм си Престо за сутрешната урина в следващите дни. Прилошаването много ми пречи, доста е силно на моменти, не знам изобщо с това пропускане на седмица да започна хапчета кога ми е била овулацията(ако е имало)... сигурно има шанс, обаче не знам как ще издържа още седмица...

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 21:14 от Mila Petrova 705396

# 117
Здравейте! 12 дни е рано за тестове колкото и да пишат че отчитат 7 дни след зачатие.
Също така седмица преди закъснение на цикъла няма да видите положителен тест, поне 3 дни след закъснение.

# 118
Аз имам цял месец закъснение, но тестовете са отрицателни. Ще посетя АГ следващата седмица, но от промяната на времето при много мои познати има аномалии сега. Все пак ви пожелавам да е от бременност 😇

# 119
Здравейте..!На 2 рата минута нямаше бледа черта след това се е появила.Дали да и вярвам?Теста е ден преди закъснението?

Общи условия

Активация на акаунт