"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 46 029
  • 777
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря на всички за отговорите и поздравите.Тази сутрин направих и кръвен тест,но не мога да разбера това коя г.седмица от бременността е...

На 6 г. с.

# 271
Благодаря на всички за отговорите и поздравите.Тази сутрин направих и кръвен тест,но не мога да разбера това коя г.седмица от бременността е...

От датата последно започнал цикъл бройте седмиците или направо в приложението (ако имате такова) където следите цикъл като въведете бременност, автоматично ще изчисли.

# 272
Здравейте, момичета!
Твърдите и чувствителни гърди са ярък симптом за бременност. Но е характерен и за ПМС.
Друг ПМС при мен е хормоналното акне.
Чудя се, ако съм забременяла, трябва ли пак да ми избиват пъпки?
Това, че имам акне, гаранция  ли е, че ще настъпи менструация или има вариант и да съм бременна?

# 273
Няма гаранция за нищо... ПМС и ранна бременност симптомите се припокриват на 99%, напрегнат корем, чуствителни гърди, усещатане за подутост, раздразнителсност, акне.. главоболие.. абе припокриват се. До 6гс, нямаше разлика при мен, просто нон стоп имах усещането, че всеки момент ще ми дойде, а не идваше, в 6гс вече се появи гадене и непоносимост към силни миризми .

# 274
Здравейте, момичета.

Имам следният въпрос, цикъла ми е редовен от години, идва ми точно на 31 ден.
С приятеля ми правим опити за бебе, последният ми цикъл беше на 11.03. Използвам приложение да следя ОВ. Бях на гинеколог миналата седмица и ми изписаха да пия Cycle balance. Закъснява ми с 3 дни, вчера късният следобяд направих тест за бременност на Sure check касета, и беше отрицателен.
Въпроса ми е има ли вариант да ми закъснява от Cycle balance или пък теста да не е отчел правилно? Имам болка в ниско долу в яйчниците и чувствам дискомфорт. Правим опити за бебе от няколко месеца.
Благодаря предварително за отговора и съветите!

# 275
Здравейте, момичета.

С приятеля ми правим опити за бебе, последният ми цикъл беше на 11.03. Използвам приложение да следя ОВ. Бях на гинеколог миналата седмица и ми изписаха да пия Cycle balance. Закъснява ми с 3 дни, вчера късният следобяд направих тест за бременност на Sure check касета, и беше отрицателен.
Въпроса ми е има ли вариант да ми закъснява от Cycle balance или пък теста да не е отчел правилно? Имам болка в ниско долу в яйчниците и чувствам дискомфорт. Правим опити за бебе от няколко месеца.

Хормоналните лекарства може да повлияе на теста за бременност, мисля че го пише на упътването. Според мен е най добре да спрете да го пиете и след 2-3 дни ако още няма цикъл да повторите теста.

# 276
Здравейте, момичета.

Хормоналните лекарства може да повлияе на теста за бременност, мисля че го пише на упътването. Според мен е най добре да спрете да го пиете и след 2-3 дни ако още няма цикъл да повторите теста.

Благодаря много за съвета, ами ще го спра и след няколко дни ще опитам пак. Надявам се да имам две чертички.

# 277
  • София
Cycle balance е хранителна добавка, а не хормонален препарат и не може да повлияе на теста. При такова закъснение шуър чек щеше да отчете със сигурност. Няма никакво значение дали ще спрете cycle balance.

# 278
Хранителна добавка или не влияе на хормоните. Първо чети после пиши.
Дария не се доверявай много на лекарите. Аз прокъвих леко в 8 с., когато отидох на следващия ден, нямах нищо беше спряло. Целия ден нищо, като ме прегледа всичко си беше наред и въпреки това ми изписа дуфастон. 2ч. по късно след като пих хапчето прокървих много повече. Хвърлих ги веднага и си взех утогестан от предишен опит си го знам, слава богу от него всичко спря. Смених си АГ. Аз като пиша не е просто ей така от скука. Бременна съм с 5 - то дете.

# 279
Здравейте, момичета!
Твърдите и чувствителни гърди са ярък симптом за бременност. Но е характерен и за ПМС.
Друг ПМС при мен е хормоналното акне.
Чудя се, ако съм забременяла, трябва ли пак да ми избиват пъпки?
Това, че имам акне, гаранция  ли е, че ще настъпи менструация или има вариант и да съм бременна?
С моя съпруг правихме близо 2 години опити и всеки месец си въобразявах и дебнех за някакви симптоми. В месеца в който забременях не забелязах нищо различно спрямо други месеци. Сега съм в 8ма г.с и освен болезнените ми гърди,нямам абсолютно никакви други симптоми,даже и не ми се гади.

# 280
  • София
Много обичам някой да ми дава акъл да чета, а самият той да не го прави. Двете съставки на Cycle balance са фолиева киселина и мио инозитол (витамин В8). И по никакъв начин не може да повлияе на тест за бременност.

# 281
Здравейте! Качвам теста си за бременност на 1ви ден пт закъснение, ще ви бъда много благодарна за вашето мнение. Според вас дали е положителен? И ако да кога да си запиша час за преглед?

# 282
Здравейте! Качвам теста си за бременност на 1ви ден пт закъснение, ще ви бъда много благодарна за вашето мнение. Според вас дали е положителен? И ако да кога да си запиша час за преглед?

Според мен да. Но за по-сигурно повторете след още 2,3 дни закъснение.

# 283
Здравейте, имам 2 положителни теста, преглед на ехограф при който казаха, че или е била късна овулация или ембриона не се развива добре защото се видя само малко кръгче.

Нямам никакви симптоми. На преглед съм след 1 седмица да видим какво става.

Има ли някоя с подобен случай? Имало ли е бременност в крайна сметка?

# 284
  • София, България
Не уточнявате в коя седмица сте? Кога е бил очаквания МЦ?

Общи условия

Активация на акаунт