"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 46 002
  • 777
  •   1
Отговори
# 255
Съжелявам не съм обърнала внимание, ами да за ЧХГ трябва. А щом е рано трябва да почакаш.

# 256
Здравейте! Днес (10.04) е 6-ти ден от закъснението на цикълът ми и си направих тест за бременност. Но втората чертичка ми се струва доста бледаа, помня с първата бременност и двете бяха мнооого ярки. Миналият месец ми закъсня с 12 дни от обичайното и ми дойде на 08.03 и овулацията се измести ( следя по календар) дефакто на 22.03. Правихме опити с мъжа ми кажи речи през целият месец март😁.
Та въпросът ми е според вас има ли бременност, ще посетя и АГ разбира се! Благодаря!☺️
Имах е същата октомври 2021 ,бебчо се роди юни

# 257
Здравейте, тази сутрин получих розово зацапване придружено с болки в долната част на корема все едно ще ми дойде МЦ. 21 ден от МЦ ми е. Какво означава това според вас?

# 258
  • София
Че е възможно да ти дойде.

# 259
Здравейте, тази сутрин получих розово зацапване придружено с болки в долната част на корема все едно ще ми дойде МЦ. 21 ден от МЦ ми е. Какво означава това според вас?

Може да е имплантационно кървене/болки. Може и да Ви идва по-рано цикъла.

# 260
Че е възможно да ти дойде.

Никога не ми е идвал по рано от 28 ден, точно затова ми е много странно.

# 261
  • София
И на мен никога не ми се беше случвало да ми закъснее 17 дни, ама ето - на. Случи се.

# 262
Добро утро!Вчера си направих два теста при които още първите секунди ми излезнаха две черти,но се чудя дали резултата не се влияе от л тироксин,защото прочетох,че може резултата да е фалшиво положителен ако се пият хормонални лекарства,а аз ги пия от януари месец.Имам болки като преди цикъл,закъснява ми втори ден. Ето теста

# 263
От L Thyroxine едва ли. И аз пия и то от няколко години, не се влияе от тях резултата. Честито!

# 264
Добро утро!Вчера си направих два теста при които още първите секунди ми излезнаха две черти,но се чудя дали резултата не се влияе от л тироксин,защото прочетох,че може резултата да е фалшиво положителен ако се пият хормонални лекарства,а аз ги пия от януари месец.Имам болки като преди цикъл,закъснява ми втори ден. Ето теста

За по сигурно може да си направите кръвен.

# 265
Стига с тия кръвни! Има две ОЧЕИЗВАДНИ светещи черти. За какво й е тоя кръвен???

fflame, бременна си. Честито! Не е фалшив.

# 266
  • Пловдив
Под хормонални лекарства, които могат да повлияят, не се разбира л-тироксин.

# 267
Стига с тия кръвни! Има две ОЧЕИЗВАДНИ светещи черти. За какво й е тоя кръвен???

fflame, бременна си. Честито! Не е фалшив.

Направо аз по-положителен тест не съм виждала 😀

Честито! 🌷

# 268
Благодаря на всички за отговорите и поздравите.Тази сутрин направих и кръвен тест,но не мога да разбера това коя г.седмица от бременността е...

# 269
Може би 6г.с.? Отиди на лекар. Вече би трябвало да се види.

Общи условия

Активация на акаунт