"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 46 029
  • 777
  •   1
Отговори
# 285
Не уточнявате в коя седмица сте? Кога е бил очаквания МЦ?

В 7гс. Беше прегледа, но плода не отговаряше. Цикъла трябваше да дойде около 24.03., възможно е късна овулация да е била, но ме притеснява липсата на синптоми. До втория преглед има още 1 седмица 😔

# 286
  • София, България
Ами наистина в 7г.с. Би трябвало вече да се види поне ембриона. При някои се вижда и пулс. Има шанс апаратурата в кабинета да е била по-стара. Може и кухо яйце да е. Няма как да знаем със сигурност. Може да отидете на второ мнение тази седмица Simple Smile

# 287
Има ли значение кога се пуска кръвен тест ?

# 288

Ако е за установяване на бременност няма.

# 289

Ако е за установяване на бременност няма.

Да за него питам

# 290
Здравейте, направих си тест за бременност ,но понеже не бях се събудила още директно плъзнах за да видя резултата още преди да се е напоила хубаво лентата където се отчита резултата . Въпроса ми е трябва ли да повторя теста или това не оказва никакво влияние върху него ?

# 291
Не уточнявате в коя седмица сте? Кога е бил очаквания МЦ?

В 7гс. Беше прегледа, но плода не отговаряше. Цикъла трябваше да дойде около 24.03., възможно е късна овулация да е била, но ме притеснява липсата на синптоми. До втория преглед има още 1 седмица 😔
От 24.03 до 17.04 няма и 4 седмици. За каква 7г.с. говорим?
Ааа, то било очаквана, не предишна менструация. Защо не мога да си изтрия мнението?!

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 14:56 от YSt

# 292
  • София, България
Здравейте, направих си тест за бременност ,но понеже не бях се събудила още директно плъзнах за да видя резултата още преди да се е напоила хубаво лентата където се отчита резултата . Въпроса ми е трябва ли да повторя теста или това не оказва никакво влияние върху него ?

Никога даже не съм ги затваряла тези капачета Grinning  Няма нужда да го повтаряте. Резултатът си е резултат със и без приплъзване на капачето.

# 293
Purple_Peanut
Въпроса е ,че не се затваря. Капачето се приплъзва за да се види резултата . Отворила съм резултата преди да се напои хубаво лентата , т.е. нямало е и една чертичка и не знам това оказва ли влияние върху резултата

# 294
  • София, България
Не, не оказва.

# 295
  • варна
Този месец цикъла ми е доста оскъден ,той и по принцип не е обилен ,но днес е трети ден е текнало съвсем малко .Вчера реших да си взема тест за вс случай .Купих belive pro 2бр в опаковка ,в аптеката нямаше др .Направих зления ,които е по слаб ,вечерта ,а розовия сутринта с първа урина .И двата отрицателни .Понеже видях че от тях  има доста фалшиво полужителни с бледа черта ,има ли и фалшиво отрицателни ?
Нямам болезнено гърди и др симптоми ,просто оскъден цикъл ,не е раждиво течение (така започнаха бремености)

# 296
Този месец цикъла ми е доста оскъден ,той и по принцип не е обилен ,но днес е трети ден е текнало съвсем малко .Вчера реших да си взема тест за вс случай .Купих belive pro 2бр в опаковка ,в аптеката нямаше др .Направих зления ,които е по слаб ,вечерта ,а розовия сутринта с първа урина .И двата отрицателни .Понеже видях че от тях  има доста фалшиво полужителни с бледа черта ,има ли и фалшиво отрицателни ?
Нямам болезнено гърди и др симптоми ,просто оскъден цикъл ,не е раждиво течение (така започнаха бремености)

Тест се прави след закъснение, а не след цикъл. Няма как да има бременност когато не е минала овулацията, че даже и след нея се чака поне 14 дни.

# 297
  • варна
След две деца пределно ни е ясно кога се прави тест .
Направила съм тогава защото помислих че може  да е цветна ,както писах този месец нещата изглеждаха по по различен начин .

# 298
След две деца пределно ни е ясно кога се прави тест .
Направила съм тогава защото помислих че може  да е цветна ,както писах този месец нещата изглеждаха по по различен начин .

Не е написан въпроса и описанието както трябва. И си назад от мен, аз съм с пето по ред бременна и аз при силно желание с внушавах че може да е цветна, но уви това е 1 към 1 милион да стане. Когато стане няма цикъл и има +тест това си е. Даже и при жени с дълго отсъствие на цикъл накрая пак няма бременност, други се оказват причините и т. н.

# 299
Здравейте, според вас кога най-рано е адекватно да се направи тест за бременност?
Също така , какви бяха вашите най-ранни симптоми, ако сте имали такива ?

Общи условия

Активация на акаунт