"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 46 034
  • 777
  •   1
Отговори
# 300
  • София, България
Най-адекватно със сигурност е при наличие на поне ден закъснение на МЦ Simple Smile
Чувствителните/болезнени гърди при мен беше най-ранния симптом. Преди това 4-5 дни след овулацията усещах бодежи долу ниско, вероятно при самия процес на оплождането. После вече от около 8-9 ден започнаха да болят гърдите. Simple Smile (тест при мен отчете на 11 ден след овулация -3-4 дни преди МЦ. Предишни дни бяха отрицателни.)

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 15:23 от Purple_Peanut

# 301
Тест на ден закъснение или максимум 2 дни преди очаквана дата. Моя първи симптом беше често уриниране и много чуствителни гърди.прудърпване ниско долу след имплантирането, ама можех и да не му обърна внимание наподобяваше  ПМС

# 302
Здравейте, ову ми беше на 12.04, от няколко дни имам придърпвания ниско в коремната област,леко болезнени и подути гърди, чувствам се смазана и само спя, също меря и БТ която си е 37 постоянно, правим опити от година и до сега не ми е било толкова гадно та въпросът ми е дали съм бременна и ако си направя кръвен тест дали ще покаже понеже вече нямам търпение а и работата ми е с доста физическа натовареност (сега едвам избутвам деня) и искам да знам за да спра да работя ако чудото е станало 🫶

# 303
Най-точен резултат и най-рано 2-3 дни преди очаквана менструация и то с тест с висока чувствителност. Или кръвен тест ЧХГ. Ако е следена с тест О и е бил положителен на, 12.04, значи 12-24ч след + тест за О настъпва самата О. В момента не мисля, че домашен тест би отчел ако има бременност, а при кръвен съща няма никакви гаранции дали ще покаже верен резултат или не. Може да Ви даде фалшив негативен. Оплодената яйцеклетка пътува 10 дни по тръбата докато стигне матката и се имплантира. Чак след това започва производството на ЧХГ хоромона.

# 304
Здравейте мили дами , имам леко розо зацапване,но никакви болки нямам в яйчниците само лека повишена температура чувствам,пък очаквам цикъла на 28.04 дали да не е имплантационно зацапване или рано ще ми идва цикъла

# 305
Здравейте, ову ми беше на 12.04, от няколко дни имам придърпвания ниско в коремната област,леко болезнени и подути гърди, чувствам се смазана и само спя, също меря и БТ която си е 37 постоянно, правим опити от година и до сега не ми е било толкова гадно та въпросът ми е дали съм бременна и ако си направя кръвен тест дали ще покаже понеже вече нямам търпение а и работата ми е с доста физическа натовареност (сега едвам избутвам деня) и искам да знам за да спра да работя ако чудото е станало 🫶

Не може ли да вземете болничен?
На Ваше място бих се застраховала докато не разбера със сигурност. 
Успех!

# 306
Здравейте мами, и бъдещи мами ☺ Незнам поста ми дали е за тук, но съм много объркана и искам да питам дали при някоя се е случвало и какъв е бил резултата… правим опити за бебче( второ) от два месеца горе доло, миналия месец ми дойде преди дадата,а този месец ми закъснява със 5 дена правих тестове за бременност, но уви всичките бяха отрицателни…с първото ми дете разбрах че съм бременна преди да ми е закъсняло даже и още на първия ден от закъснението тестът го отчете а сега са само отрицателни… имам опъващи болки в корема още от. Миналия месец преди да ми дойде… усещам корема си странно подут, имам дразнене от миризми които до сега ми е нямало нищо, вие ми се свят от време на време и от няколко дни болки в гърба…ще се радвам да чуя мненията ви😊 благодаря предварително

# 307
Здравейте мами, и бъдещи мами ☺ Незнам поста ми дали е за тук, но съм много объркана и искам да питам дали при някоя се е случвало и какъв е бил резултата… правим опити за бебче( второ) от два месеца горе доло, миналия месец ми дойде преди дадата,а този месец ми закъснява със 5 дена правих тестове за бременност, но уви всичките бяха отрицателни…с първото ми дете разбрах че съм бременна преди да ми е закъсняло даже и още на първия ден от закъснението тестът го отчете а сега са само отрицателни… имам опъващи болки в корема още от. Миналия месец преди да ми дойде… усещам корема си странно подут, имам дразнене от миризми които до сега ми е нямало нищо, вие ми се свят от време на време и от няколко дни болки в гърба…ще се радвам да чуя мненията ви😊 благодаря предварително

Пробвай с кръвен тест, там ще покаже с точност.

# 308
Привет. Имам редовен цикъл на 28 дни, последния ми настъпи на 22.03, не сме се пазили и имаме полов акт с мъжът ми по време на овулацията ми. Трябваше да ми дойде на 19.04 но симптоми няма реших спонтанно да си направя тест на 20 следобяда излезе втора бледа черта. Понеже имам вече едно дете и помня каква ярка втора черта имаше тогава, реших че не съм направила теста правилно. Изчаках два дни и на 22 ри сутринта повторих теста и пак има втора черта но бледа. По странното е че на 21 април полечух много леко зацапване с различен от цикъла цвят. Възможно ли е да има бременност или по-скоро имам някакъв проблем. Докато отида на лекар ще се побъркам да го мисля

# 309
Според мен са положителни и двата. Понеже е много малко закъснението затова излиза бледа черта. Можете да пуснете и кръвен тест. На ехограф все още може и нищо да не се види.

# 310
Привет. Имам редовен цикъл на 28 дни, последния ми настъпи на 22.03, не сме се пазили и имаме полов акт с мъжът ми по време на овулацията ми. Трябваше да ми дойде на 19.04 но симптоми няма реших спонтанно да си направя тест на 20 следобяда излезе втора бледа черта. Понеже имам вече едно дете и помня каква ярка втора черта имаше тогава, реших че не съм направила теста правилно. Изчаках два дни и на 22 ри сутринта повторих теста и пак има втора черта но бледа. По странното е че на 21 април полечух много леко зацапване с различен от цикъла цвят. Възможно ли е да има бременност или по-скоро имам някакъв проблем. Докато отида на лекар ще се побъркам да го мисля

Здравейте, аз съм по същия начин и имам същата чертичка от днес. Успех

# 311

И при мен е така , само че липсва бледата черта…

# 312
  • София, България
Положителни са. Честито! Simple Smile
То даже се вижда как вторият е по-наситен.
Аз никога не съм стигала до момента да получа еднакво наситени черти. Може би ако направя на 20-тия ден от закъснението ще бъдат.

# 313
Можели да кажете какъв цвят беше зацапването защото и аз имах преди два дена розово зацапване

# 314
Подобие на ръжда

Общи условия

Активация на акаунт