"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 45 751
  • 777
  •   1
Отговори
# 600
Силвия, случва се да има кървене в ранна бременност и тя да се задържи. Ако кръвта е била ярка и чевена не е окей.
Направихте ли кръвен тест в случая 2 през 2 дни биха показали какво се случва, защото пикливите още биха отчитали Б докато не спадне нивото на хормона. При кръвния ще видите има ли нарастване на ЧХГ.

Никол ако питаш дали си бременна не, не си. Нормално е да има съсирци защото при М лигавицата на матката се чисти.

# 601

Понеже ми препоръчахте да направя нов ето го и резултата,но кървенето намаля!

# 602

Понеже ми препоръчахте да направя нов ето го и резултата,но кървенето намаля!

Според мен е положителен, и за да ти е сигурно си направи кръвен. Няма начин да не покаже с категоричност, заради кървенето да видиш поне дали има бременност. 🍀

# 603
Здравейте! Знам, че е рано и няма как да кажете, но все пак.. Последен М 24-29.05, предполагаема О на 07.06, очаквам М на 21.06, бебеправене на 07.06 и 10.06. От началото на седмицата имам болки ниско долу в яйчниците, усещам силна умора, слаба издръжливост при тренировки,обща отпадналост, днес сутринта се събудих със силен световъртеж и гадене, още не ми е минало, а ме боли и глава. Възможно ли е това да са симптоми за бременност или е твърде рано да се изразят. Ще си взема тест за всеки случай, макар да смятам, че е твърде рано.

# 604
Здравейте! Знам, че е рано и няма как да кажете, но все пак.. Последен М 24-29.05, предполагаема О на 07.06, очаквам М на 21.06, бебеправене на 07.06 и 10.06. От началото на седмицата имам болки ниско долу в яйчниците, усещам силна умора, слаба издръжливост при тренировки,обща отпадналост, днес сутринта се събудих със силен световъртеж и гадене, още не ми е минало, а ме боли и глава. Възможно ли е това да са симптоми за бременност или е твърде рано да се изразят. Ще си взема тест за всеки случай, макар да смятам, че е твърде рано.
Аз имах симптоми 4-5 дни преди датата на М...имах много странни придърпвания в матката...които никога не съм имала..гадеше ми се и гърдите много ме боляха...но мен винаги ме болят и са ми напрегнати гърдите преди М...внушавала съм си и друг път симптоми,но не съм била бременна...единственото,което ме караше да си мисля,че този път се е получило е това странно придърпване и пробождане в матката и също така една седмица преди датата на М видях някакво светло розово течение на тоалетната хартия...беше толкова светло,че си помислих,че ми се е привидяло че е розово.. точно на датата на очакваната М отново на тоалетната хартия видях кафяво зацапване...отново много оскъдно...и направих тест беше положителен...сега съм в 8 + 6 г.с и придърпванията в матката,болки все едно ще ми дойде,боцкане в яйчниците си ги имам и до ден днешен...+ Непрестанно гадене и отвращение от храна от сутрин до вечер...поне не повръщам само два пъти ми сее случвало до сега...този месец около датата на М имах една единствена малка точка кръв на бельото беше като от капка...дори не съм разбрала..видях я като отидох до тоалетната...веднага звъннах на АГ и ми каза да не се притеснявам щом е само точка...незнам на някой друг случвало ли му се е...

# 605
Здравейте, последния ми МЦ беше на 19.05, по принцип е с продължителност 30-31дни. Трябва да ми дойде на 19.06, но тъй като съм нетърпелива ходих на кръвен тест. На 12.06 чхг беше 0.3, днес на 16.06 е 0.4. Знам, че за бременност трябва да е 0.5, но чхг то ми се е повишило. Нали уж кръвния отчита преди да дойде МЦ. Със сигурност ли не съм бременна или има някакъв шанс да съм "хванала"

# 606
  • Пловдив
Положителен резултат се води над 5, а не над 0,5. "Повишение" от 0,3 до 0,4 не се счита за нарастване на ЧХГ.

# 607

Здравейте, няма как да имате симптоми на бременност 4-5 дни след овулацията, защото за да се имплантира ембрион са необходими да минат поне 10 дни, а за да отчете кръвен тест 11-12 дни след овулация, уринен 12-14 дни. Т.е. около датата на М може да имате симптоми и да направите тест. Възможно е в момента да сте хванали вирус.

# 608
Имам 3дни до очаквана менструация,следователно са минали 10 дни от зачеването. Над 0.5 е бременност според лабораторията над 0.5 IU Liter Моето е 0.4 IU Liter.

Здравейте, няма как да имате симптоми на бременност 4-5 дни след овулацията, защото за да се имплантира ембрион са необходими да минат поне 10 дни, а за да отчете кръвен тест 11-12 дни след овулация, уринен 12-14 дни. Т.е. около датата на М може да имате симптоми и да направите тест. Възможно е в момента да сте хванали вирус.

# 609
Странни референтни стойности? Коя е лабораторията?

# 610
Елинка, моят отговор беше към Ирене. 0,4, дори 0,5 са отрицателни стойности нищо, че в повечето лаборатории така пишат. Между 5 и 25 са гранични, а всичко над 25 се води бременност.

# 611
0.5 си е тотално отрицателен кръвен тест, за съжаление.
Момичета, възможно ли е на 11-12 ден от ову (беше на 04 или 05.06) да имам имплантационно кървене или вече си е симптоми на идващ МЦ (като имайте предвид, че при мен 2-3 дни, преди МЦ винаги има леко розовеникаво зацапване)
Имам някаква надежда, че този месец може да е станало нещо, защото усещам от около сряда стрелкащи болки, придърпване и лек натиск, като преди да ми дойде. Отделно съм като труп, постоянно ми пада кръвната захар (направо ми побеляват устните). Ако не бяха тези специфични стрелкащи болки и придърпване, нямаше и да го мисля. Обаче днес,като видях розовеникавото зацапване и се разочаровах.
Правих тест вчера и беше отрицателен.
В месеци като този, когато МЦ ми дойде и ми идва да се откажа от всичко, защото не мога до поема повече минуси Simple Smile

# 612
Момичета, възможно ли е на 11-12 ден от ову (беше на 04 или 05.06) да имам имплантационно кървене или вече си е симптоми на идващ МЦ (като имайте предвид, че при мен 2-3 дни, преди МЦ винаги има леко розовеникаво зацапване)
Имам някаква надежда, че този месец може да е станало нещо, защото усещам от около сряда стрелкащи болки, придърпване и лек натиск, като преди да ми дойде. Отделно съм като труп, постоянно ми пада кръвната захар (направо ми побеляват устните). Ако не бяха тези специфични стрелкащи болки и придърпване, нямаше и да го мисля. Обаче днес,като видях розовеникавото зацапване и се разочаровах.
В месеци като този, когато МЦ ми дойде и ми идва да се откажа от всичко, защото не мога до поема повече минуси Simple Smile

При мвн беше на 11 ден след О , аз реших че ми идва и се притесних защото беше на 21 ден от предишен М, а се оказах с по ранна овулация.  2 дни след зацапването което беше еднократно направих тест и беше +, дано и при вас е това! Имах същите придърпвания и болка 3-4 дни и мислих че идва, ама никога не ме боляло толкова дълго преди М, това продължи до 3месец горе долу

# 613

При мвн беше на 11 ден след О , аз реших че ми идва и се притесних защото беше на 21 ден от предишен М, а се оказах с по ранна овулация.  2 дни след зацапването което беше еднократно направих тест и беше +, дано и при вас е това! Имах същите придърпвания и болка 3-4 дни и мислих че идва, ама никога не ме боляло толкова дълго преди М, това продължи до 3месец горе долу
Абсолютно по същия начин...аз влязох в 9г.с и все още ме боли корема,придърпване в матката,боцка в яйчниците,като ставам или сядам ме боли,а от 3 дена и кръста направо много ме тормози...имах зацапване много бледо розово една седмица преди датата на М и мисля че на датата на М отново имах...положителен тест видях в същия ден с малко по бледа втора черта,но ясно се виждаше...на следващия вече бяха наситени чертички ..усещах че този месец е станало,точно заради това странно придърпване в матката,което никога преди не съм имала ...имах и ПМС но и това придърпване в матката...и до ден днешен ме боли корема все едно всеки момент ще ми дойде ..И двете АГ казват нормално е...аз съм с обърната матка и казаха,че дори може малко повече дискомфорт да чувствам защото се обръща да приеме правилна позиция...

# 614
Питайте АГ за магнезий да Ви изпише и/или но шпа. Ще помогне за успокояване на придърпванията.  Моя АГ ми беше обяснил, че ако са много интензивни и болезнени (точно като при цикъл) е възможно да стане беля. И магнезия и но шпа са безопасносни при бременност,  но все пак питайте следящ АГ за дозировка.

Общи условия

Активация на акаунт