"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 45 744
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Знам, че е рано и няма как да кажете, но все пак.. Последен М 24-29.05, предполагаема О на 07.06, очаквам М на 21.06, бебеправене на 07.06 и 10.06. От началото на седмицата имам болки ниско долу в яйчниците, усещам силна умора, слаба издръжливост при тренировки,обща отпадналост, днес сутринта се събудих със силен световъртеж и гадене, още не ми е минало, а ме боли и глава. Възможно ли е това да са симптоми за бременност или е твърде рано да се изразят. Ще си взема тест за всеки случай, макар да смятам, че е твърде рано.
Вчера цял ден ми беше замаяно, уморено и имах тъпа болка в областта на главата. Днес отново се събудих с виене на свят и леко гадене. Яйчниците продължават да ме болят. Не смятам, че е вирус и нямам грипоподобни симптоми.

# 616
  • София, България
А теста прави ли? Днес е 17ти . 4 дни преди МЦ може пък и да покаже. Зависи какъв р и дали има нещо. Смятам, че утре сутрин можеш да пробваш с тест Simple Smile

# 617
Ще го направя утре сутрин. Взех на Престо, уж най-рано показва.

# 618
Ще го направя утре сутрин. Взех на Престо, уж най-рано показва.
А за най сигурно можеш да си пуснеш чхг в понеделник...ще отчете със сигурност

# 619
При мен още продължава течението. Не се е увеличило, даже е воднисто и отвреме навреме много обилно (като се изправя, например), но е с леко розово-ръждив цвят. Боцкания не съм имала от два дни, но имам тъпи болки, като преди МЦ. Иначе, чакам МЦ в понеделник (около 14-15 ден, след ову идва при мен). Ще изчакам до понеделник, ако не се е усилило и ще направя пак тест. Но сякаш не се надявам и приех, че и този месец не е станало...
ММ, като видя какви симптоми имам и така се надяваше и днес, като му казах, че вероятно е М и помръкна. Естествено нищо няма да каже, но виждам как вече и той се натъжава всеки месец. Разбрахме се, ако до края на лятото не стане, ще ходим вече при репродуктивен. Дано не стигнем до там:)

# 620
При мен още продължава течението. Не се е увеличило, даже е воднисто и отвреме навреме много обилно (като се изправя, например), но е с леко розово-ръждив цвят. Боцкания не съм имала от два дни, но имам тъпи болки, като преди МЦ. Иначе, чакам МЦ в понеделник (около 14-15 ден, след ову идва при мен). Ще изчакам до понеделник, ако не се е усилило и ще направя пак тест. Но сякаш не се надявам и приех, че и този месец не е станало...
ММ, като видя какви симптоми имам и така се надяваше и днес, като му казах, че вероятно е М и помръкна. Естествено нищо няма да каже, но виждам как вече и той се натъжава всеки месец. Разбрахме се, ако до края на лятото не стане, ще ходим вече при репродуктивен. Дано не стигнем до там:)
Много много се надявам да е станало ...стискам ти палци...не искам да ти давам празни надежди,но пък искам да ти дам малко кураж.  Имам приятелка,която така и прицапваше и продължи и малко повече време,но беше бременна и сега си има едно хубаво бебче...тогава и казаха че се доизчиства,че било стара кръв...пожелавам ти и при теб да е така

# 621
Много благодаря! Ако е МЦ, утре вече трябва да "тръгне", защото днес много спазми имам, като преди да ми дойде. Благодаря за куража!

# 622
Здравейте, мили момичета.
От 1 седмица имам симптоми на уроинфекция. Чакам резултатите от стерилната урина, а междувременно посетих и уролог. Той като гледаше мехура с ехограф ми пусна мухата, че може да съм бременна защото вижда удебелен ендометриум. Това се случва 12 дни след О. После даде заден ход, че нищо не е сигурно и може да изглежда така матката, просто защото се очаква да ми дойде скоро. Разбира се, че трябва да изчакам още 2 дена, но разбирате вълненията, които изпитвам. На същия ден - 12ти след О, направих тест и беше отрицателен, но пък започнах да имам необяснима умора и замаяност.
Това е моята ситуация. Ще се радвам ако някой може да коментира това с удебеления ендометриум.

# 623
Доколкото ми е известно, винаги е удебелен при предстоящ цикъл, защото се подготвя за евентуална бременност всеки месец. Ако тя не настъпи - идва цикъл и отново изтънява. Иначе недей да чакаш, взимай Цистон за проблема си. По време на бременност също може да се пие, спокойно.

# 624
5 ден преди цикъл съм и имам овреме на време леки болки като менструални... от една седмица всеки следобяд спя по 2 часа непродубно.
Реших да си направ тест presto и беше категорично отрицателен.
Надявам се просто да е било рано и да имаме две чертички след 5 дни, а не цикъл... 😔

И преди някой пак да ме е нападнал колко съм тъпа - знам, че тест се прави при закъснение, но не се славя с търпеливост.

# 625
Здравейте момичета.Според вас твърде рано ли е да си напрвя тест 3 дни до мц?

# 626
  • София, България
Anastasiya 5 дни преди МЦ и при мен отчете суууупер бледа черта. Ако не се бях вгледала нямаше и да я видя. Така че успех! Simple Smile

Moon, не е твърде рано, но и отрицателен резултат не би бил 100% достоверен Simple Smile зависи от теста, зависи от овулацията, зависи от много неща Simple Smile

# 627
Този въпрос "Твърде рано ли е за тест"? направо става банален. Верният отговор е винаги ДА, толкова ли е трудно да си изчакате закъснение или поне датата на очаквана М. Най малко четете предни коментари преди въпросите си. Можели да четем един и същ въпрос?

# 628
5 ден преди цикъл съм и имам овреме на време леки болки като менструални... от една седмица всеки следобяд спя по 2 часа непродубно.
Реших да си направ тест presto и беше категорично отрицателен.
Надявам се просто да е било рано и да имаме две чертички след 5 дни, а не цикъл... 😔

И преди някой пак да ме е нападнал колко съм тъпа - знам, че тест се прави при закъснение, но не се славя с търпеливост.
И 3 дни преди датата на Ц presto отново е категорично отрицателен. От вчера имам и болки в гърдите, много чувствителни зърна..
Не знам вече и аз какво да очаквам. Даже не искам да призная пред себе си, че най-вероятно нищо не сме направили с ММ... 🥺🥺🥺

# 629
  • София
Не да ти вдъхвам напразно надежди, но на мен на датата на Ц престо ми беше отрицателен, шуър чек с мн бледа черта. Поске на 2 дни закъснение на кръвен имах ЧХГ 132. Имай още някой друг ден търпение и ще разбереш със сигурност!

Общи условия

Активация на акаунт