Всичко за дамските чанти – 3

• 91 427
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
На чантата която харесах пише само Валентино. В описанието Valentino Bags. Явно е от тези с по нисък клас за който споменавате.
Това е чантата:
Скрит текст:
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A7%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D0% … 11313133-1/?_gl=1*1tlfdwy*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=EAIaIQobChMI7ryP9eb8igMVlT8GAB0zEhDCEAAYASAAEgKOC_D_BwE

# 721
Марио Валентино е това определено.

То там е абсолютен цирк и драма кой какво име и лого може да ползва, плюс количество съдебни дела, които май все още вървят. В youtube има доволно количество видео-есета/размисли и страсти по темата.

Малко преди нова година ми дойде Кампус Мини-то:

Не е толкова наситено синьо като на снимките, има си малко джобче и халка за закачане на карабинер/ключове вътре. Заципена, но магнитът който тряба да придържа капака е по-скоро декоративен. Кросбоди се води, обаче не е. Или поне на мен не ми допада колко високо стои реално.

Отделно Coccinelle малко изтърваха топката при поръчката - не получих мейл за потвърждение/тракинг докато не писах на съпорта им. Все пак разбирам празници, ама могат да си автоматизират малко системата и автоматично да генерират поне потвърждение на поръчката

# 722
Знам, че в България много се пазарува от FD. Поръчвала съм еднократно. Чанта на Rebecca Minkoff, която съм сигурна, че е менте или кой знае по какви складове е беряла душа. По-вероятно първото. Металната част се изтърка за отрицателно време:
Скрит текст:

Тази розовата чанта не бих я купила. Нито заради псевдо бранда, нито заради цената, нито заради сайта.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 18:41 от Аня

# 723
Привет, дами! Някой, който е пазарувал от сайта на Ланкастър би ли споделил, дали е възможна доставка до офис на куриер? Аз не открих такава опция, а на адрес е трудно да я получа - през повечето време сме на работа и няма никой на адреса. Thinking

# 724
Харесала съм си чанта на Валентино от еко кожа. Какво ви е мнението за техните чанти? Съсипват ли се бързо? Заслужават ли си? Никога не съм имала на тази марка чанта.

Не са особено качествени.

# 725
Моля за малко информация за поръчки от Furla.com
Кой адрес да посоча при регистрация, домашен( не го приема ), пощенска станция или адрес на куриер?
Изобщо къде доставят пратките.
Благодаря.

# 726
  • Варна
Днес получих доставка от Фурла на домашния адрес. Вижте дали всичко е изписано правилно, не би трябвало да има проблем.
Също дали не влизате от сайта за друга държава. Погледнете най-отдолу на страницата, трябва да пишe BG.
Редактирам, за да кажа, че в немското Lounge by Zalando има няколко модела на Liebeskind на намаление.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 10:29 от Джиджи-биджи

# 727
  • Велико Търново
Днес получих доставка от Фурла на домашния адрес. Вижте дали всичко е изписано правилно, не би трябвало да има проблем.

И аз на домашния.Куриерската им фирма няма офис.Връщаме през Спиди мисля.До сега не съм вращала, от Патриция Пепе по същия начин ми ги доставят.

# 728
Ланкастър ченти продават в Пепина, препоръчвам да ги погледнете преди да поръчвате от офиц.сайт.
Виждат ми се малко дървени, цените на двете места са близки.

в офиц. сайт

в Пепина

Фурла в София доставят на домашен адрес с UPS.

# 729
  • Бургас
Привет, дами! Някой, който е пазарувал от сайта на Ланкастър би ли споделил, дали е възможна доставка до офис на куриер? Аз не открих такава опция, а на адрес е трудно да я получа - през повечето време сме на работа и няма никой на адреса.
Цитат

Аз поръчах миналата седмица. Имаше платена доставка с ДЧЛ, и безплатна, която идея нямам по какво ще пратят. Аз безплатната ползвах, пък ще видим.Laughing

# 730
Моля за малко информация за поръчки от Furla.com
Кой адрес да посоча при регистрация, домашен( не го приема ), пощенска станция или адрес на куриер?
Изобщо къде доставят пратките.
Благодаря.
Пратките получавам на адрес с ИН ТАЙМ точно на определената в поръчката дата. Уговарям си час с куриера, имат телефони на сайта на фирмата.
По-голяма част от информацията избирате от падащи екрани, но както беше писал някой трябва първоначално да сте потвърдили България. Когато плащам те са от малкото сайтове, който искат и допълнителна парола. Изпраща ми я на мейл банката, през ДСК плащам обикновено. Поръчките идват в здрави кутии, чантите са попълнени с хартия, дръжките и катарамите самостоятелно опаковани.
В торба от плат за съхранение.
Не съм връщала. Последно на Черен петък миналата година купувах, много от нещата бяха с 30 до 50%намалени. На сайта описанието,цвета и размерите са много точни.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 16:42 от Tony Maria 22

# 731
  • Бургас
Привет, дами! Някой, който е пазарувал от сайта на Ланкастър би ли споделил, дали е възможна доставка до офис на куриер? Аз не открих такава опция, а на адрес е трудно да я получа - през повечето време сме на работа и няма никой на адреса.
Цитат

Аз поръчах миналата седмица. Имаше платена доставка с ДЧЛ, и безплатна, която идея нямам по какво ще пратят. Аз безплатната ползвах, пък ще видим.Laughing

Днес чантата пристигна. С Булпост. Звъннаха ми. Доставката беше до адрес.

# 732
  • София
Моята Фурла пристигна с UPS до домашен адрес, нямах проблем с въвеждането му в сайта. За София става въпрос.

# 733
Аз от миналата година съм поръчала....момент да сметна Grinning
девет чанти и само две си оставих
Заболя ме главата колко време съм изгубила Expressionless

1/ Зара - ципа се скапа на третото носене и веднъж затворен нямаше отваряне.
Направих рекламация в магазина, върнаха ми парите.
Скрит текст:

2/ Фурла Диаманте - кожата на дръжката се нацепи за няма и десетина носения
Покупка от обувки.бг, направих рекламация, върнаха ми парите
Скрит текст:

3/ Лимонено жълта кожена чантичка от Вера.бг - финиша и беше потресаващ, ръбовете бяха ужасни. Директно отпътува обратно

4/ Зарена - мини зелено-жълта чантичка, последна бройка била, формата беше малко крива (дъгата беше избягала). Жалко че нямаха да ми я заменят
Скрит текст:

5/ Зарена на промоция, удобна мини чантичка, но ръбчетата и се изтриха от допир с летни рокли и малко ми е странно, толкова ли е нежен финиша? Ще я нося още, че пасва на едни обувки и е удобна за вечер.
Скрит текст:

6/ Фурла - много я мислих, чуден цвят, изработка, всичко, но ми  се свлича от рамото едната дръжка и не е моята.
И без нея  
Скрит текст:

7/ Мини вечерна сребриста Фурла, не ми хареса вида на кожата, много палстмасова стоеше
Скрит текст:

8/ Една супер успешна покупка от ЧП, три седмици не си я свалих от рамото по празниците
Скрит текст:

9/ една малка светла плетена на М.Дути - на живо не приличаше на нищо, изглеждаше добре само препълнена с хартия
Скрит текст:

Единствено при DeMellier и Strathberry виждам модели които бих купила като мине лятото и довърша някоя и друга чанта.
Та така, надявам се да е било полезно подробното ми писание Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 13:16 от Al Georgieva

# 734
Вдигнала съм мерник на Strathberry, има един модел, който ми харесва. Колебая се само за цвета и разбира се… за размера. 😀

Общи условия

Активация на акаунт