Всичко за дамските чанти – 3

• 91 429
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Да, следя ги, основно в Заландо.
Но моделът и цветът са сравнително нови и все още само на сайта им се намира.

Относно намаленията във физическите им магазини- обикновено съвпадат с тези на сайта.

# 706
  • в пералнята
Така е, аз преди време даже в аутлетния им магазин съм ходила и цените си бяха същите.
Но чантите им определено си заслужават Wink

# 707
  • Манчестър
Момичета, а мнението ви за чантите Ланкастър, какво вие? Влезе ми в главата, че искам червена чанта и харесах техен модел.

Много ми харесват, първата си Ланкастър и то червена я купих преди 25г във Франция.
Съвсем я бях забравила. Много ми харесват и като кожа и като изработка.

# 708
Аз поръчах една ванкувър в цвят бургунди. Чантата е супер шик, но цветът бие една идея повече към кафяво. И се чудя дали да я задържа.  Вие какво мислите?

# 709
Задръж я!!!
Да ти е честита!

# 710
Красива е! Задръж я.

# 711
Не бих я задържала, ако няма да я нося.

# 712
  • София
Аз поръчах една ванкувър в цвят бургунди. Чантата е супер шик, но цветът бие една идея повече към кафяво. И се чудя дали да я задържа.  Вие какво мислите?
Скрит текст:

Цветът не е бургунди определено, не знам дали ще ви е лесна за съчетаване.
Ако не е това, което съм очаквала - бих я върнала.

# 713
Красива е, но ако искам винено червено бих я върнала.

# 714
  • София
Аз не харесвам чанти с отваряне с капак. Не са ми практични вече. Стоят винаги отворени, ако реша да вадя телефон и пр. Създават ми усещане за несигурност. Имам само една на МК, но не бих повторила. Затова и не се въодушевих при намаленията във Фурла.

# 715
  • София

Много е хубава чантата.  Запази я и си я носи със здраве.

# 716
Много е красива ,а и сега нали ще е модерно кафяво .

# 717
Харесала съм си чанта на Валентино от еко кожа. Какво ви е мнението за техните чанти? Съсипват ли се бързо? Заслужават ли си? Никога не съм имала на тази марка чанта.

# 718
Какво мислите за чанти Lemisa ? Отдавна ги разглеждам, но ми трябват повечко отзиви. Simple Smile

# 719
  • Манчестър
Харесала съм си чанта на Валентино от еко кожа. Какво ви е мнението за техните чанти? Съсипват ли се бързо? Заслужават ли си? Никога не съм имала на тази марка чанта.

Има двама Валентино. Валентино Гаравани - дизайнер, скъпи чанти, вероятно и качествени.

Другия е Марио Валентино , с бюджетни чанти. Имах една, която не я носих много време, като я извадих, кожата беше заминала. Една такава лепкава и покрита с бяло.

Общи условия

Активация на акаунт