Всичко за дамските чанти – 3

• 91 518
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Какво означава перфектната чанта? Има различни за различни поводи. И аз ползвам такива от известно време, но истината е,че са малки и дори слънчевите очила едвам набутвам.
Според майка ми, перфектната чанта е да събира поне един хляб и кофичка кисело мляко.😃

Означава да става да се носи за ежедневието ,поне аз това търся и искам да инвестирам в хубава ежедневна чанта ,която да ми издържи с години и да събита ,очила или малка вода ,ежедневните принадлежности . Благодаря! 😊
Значи това Пинко не става. Много е меко. Моята първа по-скъпа чанта беше на Ралф Лорън и издържа към 7 години, носех я нон стоп. Ето такава беше. Можеше и с дръжка, и без да се носи. 

Аз имам една Кочинелка, която е 7 години при мен, а преди това колко е ползвана не знам, купих я за 9 лв от ВУ. Не е мръднала, побира и сирене, и хляб,  и бутилка вино😉 Кожата става все по-хубава, а я експлоатирам зверски.

# 166
Подкрепям за Кочинел, много са качествени.

# 167
Любимите ми чанти са Кочинел, нямам лоша покупка от тях.

# 168
Какво мислите за чантите на Зарена?

# 169
Аз имам този модел и раница. На мен много ми харесват, издържат на всякакви тежени, особено раницата 🫣. Не е мръднала, въпреки че я нося всеки ден буквално откакто я взех. А, бях се зарекла да не нося раница 🤷🏻♀.
Но съм ги купувала преди да им вдигнат цените така драстично….
Около 110-130 лв някъде с намалението бяха. Не съжалявам, не са мръднали изобщо - нито скъсано, нито протрито, те не са и много тежки, дизайна им е изчистен и подходящ за всичко, особено че кожата е естествена и това си я прави един вид луксозна( ако мога да се изразя така 😁)
Сега съм харесала още две техни, видях ги на живо, нооо ще чакам Коледа 🤣🤣🤣

# 170

Този модел не знам как е, но купих модел Ирис. Не е толкова невероятна като на снимката.

# 171
Тази я имам същата, много ми допада, имам и една бежовя от същата серия.

# 172
Купували ли сте от български сайт и от кой? Виждам, че в обувки.бг, Абаут ю и още някои сайтове ги има.

# 173
  • Варна

Някоя от вас, има ли такава чанта?
Притесняват ме дръжките и се чудя въобще дали си заслужава?

# 174
  • Манчестър
Дами, имам два “чанта” въпроси - случвало ли ви се е да попаднете на фалшива Furla от Best Secret?
И вторият ми въпрос е за Zarena и по-конкретно събирам мнение за модела Iris Mini. Доколко пази форма, издържа без захабяване и като цяло седи добре? Гледам я от известно време, но нямам доверие на “инфлуенсъри”, а сега е намалена с -30%. Та чудя се още и сондирам мнения от притежателки Simple Smile

Ако имаш съмнения, дали Furla е оригинална, правиш снимка и пращаш на boutiqueonline@furla.com

Те ще ти потвърдят и също от коя колекция е. Аз им писах преди години за една, която купих чисто нова от ибей и се оказа, че е колекция от преди три години.

# 175
Купували ли сте от български сайт и от кой? Виждам, че в обувки.бг, Абаут ю и още някои сайтове ги има.

Купувала съм две от Fashiondays преди няколко години. Не е имало проблем.

Ave, благодаря за съвета Simple Smile

# 176
Здравейте ,имам питане за чантите на Пинко , с по-твърдата или по-меката кожа са по-издръжливи .Благодаря!

# 177
  • в пералнята
Определено по-твърдата. Меката си е изгубила формата според мен. Тя е и по-голяма в моя случай.
В момента не мога да кача снимки, след малко ще опитам пак.

# 178
Купувала съм преди години клъч за сватбата и после една разкошна черна чанта от obuvki.bg

На черната чанта за съжаление се пръсна   специфичен винт, който е част от конструкцията на дръжката и не можаха да ми я поправят обущари, та много за кратко ù се радвах. Не знам дали аз не я претоварих тогава или генерално не е бил много добре замислен моделът в тази си част, защото наскоро го видях в чужд сайт за разпродажби на стари колекции
и самата чанта беше същата, но сглобката при дръжката беше реализирана по-друг начин.

Оттогава купувам само от официалния сайт, имат редовно намаления, над 290 евро доставката до България е безплатна, а доста често (да кажем веднъж на 4-5 седмици) пускат безплатна доставка на всичко за уикенда, та се възползвам от това.

Най-първата ми тяхна чанта е отпреди 6 години от Fashiondays, сцепила съм я от носене и не е мръднала.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 07:26 от Melusine

# 179
За пръв път поръчах от Зарена миналата седмица, IRIS и Evelyn - засега съм доволна, чантите са красиви и с добра изработка. Аз не обичам да нося прекалено познати марки, а обичам и да залагам на българското, та ще видя в по-дългосрочен аспект как ще са. Като за съвсем нов техен потребител съм доволна. На Пинко иман една единствена чанта, но е твъъърде дебела и мъничка, трудно ми се побира телефона дори в нея…

Общи условия

Активация на акаунт