Всичко за дамските чанти – 3

• 91 541
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Аз имам 2 чанти от Вера, че и други покупки от там планирам.
Хубави са, здрави и красиви. Колежката ми е работила в обувния бизнес и каза, че е изработена качествено.

# 211
Имам две чанти от Вера бг. Нямам забележки.
Доставките са бързи.
Получавам информация на пощата си и следя за намаления.

# 212
Здравейте ,имам питане за чантите на Пинко , с по-твърдата или по-меката кожа са по-издръжливи .Благодаря!
Твърдата. Но като функционалност, разпределение и удобство за носене, меката е в ПЪТИ по-добра. Имам и от двата модела.

# 213
Здравейте,

Харесала съм си чанта от H&M. Не зная как се казва материала, от кйто е направена, ще приложа снимка. Моля да ми кажете според вас дали това е издръжлив материал и изобщо дали чантите им са прилични като качество предвид ниската им цена.

Също така съм си набелязала за по-нататък една чанта на Ralph Lauren. Тя пък ми е над бюджета и също моля да споделите впечатление за качеството, защото ако я купя ще е много разочароващо да ми издържи само 1-2 години носене.

Благодаря.

# 214
  • в пералнята
За Ралф Лорън мога да кажа, чантите им са трепач. Аз имам една от 9 години, нося я ежедневно, грижа се за нея, разбира се, но не е мръднала.

# 215
  • HH
Дами, имате ли чанти на Polène ? Има два модела, които ме грабват, но съм засичала само един от тях “улиците”.
Набелязала съм тази чанта , в по-големият размер. Отстрани има скрити копчета и може да се събере големината, Longchamp има подобни модели мисля.

Та имате ли отзиви?

# 216
  • София
От RL съм много доволна като качество.

За Polene и аз съм си харесала същата и една по-малка sept mini. Мисля че връщането е безплатно и обмислям скоро да поръчам една от двете. Никога не съм срещала някой по улиците тук с polene.

# 217
K@тя,
Чудесно изглежда чантата.

# 218
  • HH
От RL съм много доволна като качество.

За Polene и аз съм си харесала същата и една по-малка sept mini. Мисля че връщането е безплатно и обмислям скоро да поръчам една от двете. Никога не съм срещала някой по улиците тук с polene.
Тази, която показах на живо ми се стори много малка. Аз си търся голяма чанта като цяло. Малки имам 7-8. Сега искам нещо семпло като цвят, което да събира две кисели млека 😂

# 219
Ралф Лорен сигурно имате от колекциите направени от естествена кожа. Тези от изкуствена ми изглеждат като мушами и едва ли издържат много време.
Аз такава торба имам от Гес, от изкуствена кожа и не съм я носила много, но я ползвам понякога за пътувания за да не ме е яд ако се съсипе. Материала е подобен на показаната от Н&М и изглежда ще издържи дълго.

# 220
Здравейте!
Моля за мнения за чантите Vedis Simple Smile
Благодаря предварително! Приятен ден!

# 221
[
Тази, която показах на живо ми се стори много малка. Аз си търся голяма чанта като цяло. Малки имам 7-8. Сега искам нещо семпло като цвят, което да събира две кисели млека 😂

Както се казва една чанта, ако не събира един хляб и две бири, не е чанта, а портфейл! :!

# 222
  • София
За RL- моята е от естествена кожа и наистина е много здрава и качествена кожа. Имаше проблем с едната дръжка и леко разлепяне, но я занесох в ателие за поправки и за 10 лв я залепиха.

# 223
Скрит текст:
Купувала съм преди години клъч за сватбата и после една разкошна черна чанта от obuvki.bg

На черната чанта за съжаление се пръсна   специфичен винт, който е част от конструкцията на дръжката и не можаха да ми я поправят обущари, та много за кратко ù се радвах. Не знам дали аз не я претоварих тогава или генерално не е бил много добре замислен моделът в тази си част, защото наскоро го видях в чужд сайт за разпродажби на стари колекции
и самата чанта беше същата, но сглобката при дръжката беше реализирана по-друг начин.

Оттогава купувам само от официалния сайт, имат редовно намаления, над 290 евро доставката до България е безплатна, а доста често (да кажем веднъж на 4-5 седмици) пускат безплатна доставка на всичко за уикенда, та се възползвам от това.

Най-първата ми тяхна чанта е отпреди 6 години от Fashiondays, сцепила съм я от носене и не е мръднала.

Би ли споделила от кой чужд сайт за разпродажби на стари колекции пазаруваш?

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 17:37 от bubanka

# 224
Аз пък взех чантата от БИЛА и ми е новия любимец. Черна, изчистена (няма токи, ципчета, халки за дръжките и подобни) идеална ми е, огромна. И наистина събира всичко, даже 🍞 и бира 🍺, както някой каза 🤣🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт