Майчинството счетоводно - 95

• 44 560
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За болничното заведение срокът е 7 дни.Има още време за подаване и излизане в системата.

# 556
  • sofia
Здравейте, при напускане на работодател по време на отпуск за отглеждане на дете до 2 години, какво се случва с натрупаната отпуска?

# 557
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте, при напускане на работодател по време на отпуск за отглеждане на дете до 2 години, какво се случва с натрупаната отпуска?
Трябва да се изплати като обезщетение.

# 558
Здравейте, детето ми на 26 август ще стане на 2 години. Работодателят ми предложи да започна работа от вкъщи до тогава. Какво е необходимо да направя в този случай? От счеводството ще ми се обядят, но искам да съм проучила , за да не стане някакъв проблем.
Редактирам се, за да добавя, че се разбрахме за увеличение на заплатата как и това трябва да стане, за да не е само на думи и да остане само обещанието.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 23:03 от Chory

# 559
  • София-Младост
Прекъсва се отпуска, имате право на 50 % от обезщетението, подава се декларация.
Увеличението може да се оформи със заповед или допълнително споразумение.

# 560
Здравейте!
В сайта на НОИ ми изписва, че е започнало изплащане, това значи ли че в близките дни може да имам превод на болничния?
Също така се интересувам първите 3 дни от болничния отделно ли ще получа превод за тях от фирмата?

# 561
  • София-Младост
Да и на двата въпроса.

# 562
А болничният ми след като е от 02.05 - 04.06 парите за четирите дни от юни, следващият месец ли ще преведат?
(По - скоро се падат два дни, защото 3-ти и 4-ти са събота и неделя)

# 563
  • София-Младост
А болничният ми след като е от 02.05 - 04.06 парите за четирите дни от юни, следващият месец ли ще преведат?
(По - скоро се падат два дни, защото 3-ти и 4-ти са събота и неделя)
По-скоро всичко ще е с един превод.

# 564
  • Sofia
Здравейте!
В сайта на НОИ ми изписва, че е започнало изплащане, това значи ли че в близките дни може да имам превод на болничния?
Също така се интересувам първите 3 дни от болничния отделно ли ще получа превод за тях от фирмата?
Много се извинявам, но някой може ли да ми изпрати линк към справката по ЕГН и ПИК. Продължавам да нямам достъп. Пробвах от телефона и от компютъра. Пробвах с шорткът, през сайта на НОИ и през първата страница от темата тук. Всеки път ми дава грешка. Мислих си, че проблемът е в сайта им. Но явно не е.
Искам да видя дали работодателят ми е изпратил до НОИ декларацията за втората година майчинство.

# 565
И при мен е така от много време. Ще съм благодарна на идеи защо може да се случва

Здравейте!
Много се извинявам, но някой може ли да ми изпрати линк към справката по ЕГН и ПИК. Продължавам да нямам достъп. Пробвах от телефона и от компютъра. Пробвах с шорткът, през сайта на НОИ и през първата страница от темата тук. Всеки път ми дава грешка. Мислих си, че проблемът е в сайта им. Но явно не е.
Искам да видя дали работодателят ми е изпратил до НОИ декларацията за втората година майчинство.

# 566
# 567
  • Sofia
Благодаря!
Явно има някаква промяна,защото този линк работи, а линкът от първия пост продължава да ми дава грешка.

# 568
Здравейте от 03.04 съм болничен и до момента нямам преведени пари, вече втори месец, проверявах работодателя ми е пратил болничните. Някой може ли да ми каже защо и дали и на друг е така. Звънях в НОИ не ми вдигат

# 569
  • София-Младост
Здравейте от 03.04 съм болничен и до момента нямам преведени пари, вече втори месец, проверявах работодателя ми е пратил болничните. Някой може ли да ми каже защо и дали и на друг е така. Звънях в НОИ не ми вдигат
Кога работодателя е предал болничния?
Малко по-горе дадох линк към справката.

Общи условия

Активация на акаунт