Войната на буквите - Тема 3

• 31 745
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз не знам как ще закрият всичко, има толкова много линии. Пак ще гледаме някаква претупана история, типична за повечето ни родни сериали.
Единственото хубаво нещо е, че следващата неделя е последния епизод и ще се свърши с тази мъка. И съм на 90% убеден, че втори сезон няма да има.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 23:05 от Diavolo

# 616
Вече не ми се и коментира .
Тези "ослепителни умове" - сценаристите  какво са измислили за последния епизод ? При такъв сблъсък между  официалната власт и "писателите" на Баян  все някой от главните трябва да умре , а знаем ,че и двамата братя са поживели  и свършили това-онова .
Единственият ход на  Мими е да пийне нещо и да пометне . Иначе дупе да и е яко . Свекървата ще я изяде с парцалите .
Мъжкият  Сурсувал да не премине към "писателите" ?
Баян разбра кой е предателя и това го заметоха . Изобщо не намери за необходимо по някакъв начин да го съобщи в двореца .

# 617
Марето ако беше по-умна и се беше досетила сама, че е бременна без да се налага да разбира и царския лекар, можеше спокойно да си роди детето, минало за осмаче. Колко ли пъти се е случвало по този свят. Ама сега ми е интересно как лекаря ще си мълчи кога е разбрал за непорочното и зачатие.

# 618
EdelV, хич не я мисли Марето, то и лекарите са също толкоз измислени като всичко в тая пародия.

Как само опънаха чаршафа с кръвта насред тронната зала Joy,трябваше и посланиците на други държави да повикат,то това събитие е световна новина .

# 619
Сценаристите наистина сериозно са фантазирали.

# 620
мамето що пусна близначетата да се измъкнат от банята вместо да викне стражата да ги позаколи?

а мимето, ако случайно роди седмаче, ще е била бременна къмто три месеца

обичайната сурсувулска отврат дори няма да коментирам - ту братчето, ту сестричето сърдито, а на публично място се пригушкват съвсем не по роднински

# 621
  • София
Какъв удивителен сюжет...
Само където не ги даваха как пият блага ракия и гърмят с кремълкийки и чифтета.
Тези хора си ходят и влизат навсякъде като в хола си, от епизод 1. Даже и брат си замъкна на среща в двореца с мама, а ги диря цялата държава уж.... За пореден път съм изнервен от евтинията на битки и прочие....

# 622
  • Галифрей
Зачетох се в коментарите в youtube от снощният епизод, отчаяно искат втори сезон и само пишат  колко е страхотен и тн…..думи нямам.
Аз отдавна вдигнах  ръце от сериала.

# 623
Аз даже не гледах серията. Ама ви чета, да не би пък да вземе да стане интересно и хубаво и да изтърва JoyJoyJoy

Аз във ФБ четох коментари. То не е класа, то не е великолепие, то не е чудо, втори сезон, най-добрите, още такива сериали да правели.. Scream Да се чуди човек едно и също нещо гледаме. .

Обаче понякога разглеждам профилите на харесващите сериала, масово са някакви възрастни изкуфели хора, някакви абсолютни неграмотници и разни там ФБ патрЕоти. Това е профила на средностатистическия фен на тази бозица. Ако това радва създателите. Аз лично бих се целила в по-образована категория зрители, ама аз не съм те..

# 624
Зачетох се в коментарите в youtube от снощният епизод, отчаяно искат втори сезон и само пишат  колко е страхотен и тн…..думи нямам.

Тоя народ съвсем изплиска легена Scream

# 625
  • Варна
Нещо не е наред с тези коментари, няма начин да няма поне едно мнение различно от телешки възторг.
Не искам да предполагам на какво се дължи. Sad

# 626
  • София
Имам кратко и логично обяснение. Трият се мнения с критика. Рейтинга на сериала е много слаб. За това и няма да има втори сезон. Оставям настрана ако да речем Кошлука се заинати и иска да оправят всички простотии и да направят такъв втори сезон, какъвто да се хареса на всички. Ама нещата не се получават така в реалността, така че колкото и разни 'случайни' фенове да искат втори сезон, такъв няма да има според мен.

# 627
Това е супер смешно за втори сезон.

# 628
  • София
А, забелязахте ли профилите на хората във фейсбук, които пишат положително за сериала? Аз поне виждам само жени на 40+. Сезон 2, ако има, ще се гледа от роднините на актьорите.
Няма мнения с критика, защото критиците пишем тук/по форуми/чатове, никой не го следи сериозно, за да го критикува във фен групата/под серията в ютуб.

# 629
Нали бяха писали за платени хейтъри. Аз из мрежите не виждам платени хейтъри, а платени фенове.. Наистина няма нито един отрицателен коментар. Точно телешки възторг е най-доброто определение.

Общи условия

Активация на акаунт