Войната на буквите - Тема 3

• 31 496
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Ама това е най-великия сериал за българската история!! Какво се хващате за един ананас сега... хейтъри такива лоши! Joy

# 706
  • Варна
Във филма казват Херсон, но всъщност е Херсонес в Крим, а не сегашният Херсон. Всъщност сегашният Херсон е построен от руската императрица Екатерина Велика и го кръщава на древния Херсонес.
А ти как разбра? Защото в книгата е описано местоположението на съвременния Херсон, а не на този в Крим.
Обаче на масата възхитени зрители им е през ... за анахронизма!!! К'во ви пука, един 🍍! Направо съм в потрес от безкритичността и повърхностното мислене(или немислене, всъщност 🤔) на част от публиката 🥺
Спотайва се в мене едно подозрение, че "масата" възхищаващи се са родата на екипа и платена публика от разни предавания.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 09:46 от Хексе

# 707
  • София
А какво стана с Май прешъс Гребенът.

# 708
Мириам го остави на брат си.

# 709
# 710
  • София
На това вече аз казвам платени коментари. Joy

# 711
много бързо преценявам умствения багаж на хората, които използват "уникално" редовно и за всичко

# 712
Той Пепи-Ненчо  доста надуто нали беше казал , че критиките са от платени хейтъри... Това "царче" доста ми падна в очите . Бях започнала да го харесвам след  3-4 епизода . Сега ми е като някакъв михлюз , не обичал да чете за героите , каквото ме спуснели отгоре - това правел .

# 713
смесваш човека, играта на артиста и образа на героя във филма Wink
за мен неговият петър е най-доброто като игра в сериала
а петър ми харесваше и като герой
и все още почти ми харесва, защото се надявам като в книгата след време мълчаливо да подкрепи брат си в каузата му (или поне това си спомням от прочетеното)

# 714
Тия коментари като превеждани с Гугъл транслейт.

# 715
  • Галифрей
Да плача или да се смея? На път съм да си направя друг профил и да им пиша в коментарите, да не правят повече такива сериали. Срам и позор са!

# 716
Защо друг профил? Аз съм им писала в началото, (с истинското си име във фейсбук), и са ми отговаряли, но когато задавах въпроси, макар и критично насочени. Накрая ми писна да им чета хвалебствените коментари и започнах да се заяждам неприкрито, съответно нямаше как да има диалог, отследвах страницата и се успокоих 😂 . Наистина във фейсбук не става... даже и тези, които го харесват уж, не казват защо и кое по-точно.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 15:39 от T.Valcheva

# 717
  • Галифрей
За да съм двама 😂 Да изглежда повече. Шегувам се от любопитство. То хубвово ще им пиша, ама аз имзм чувството,че ме изтрият коментара. Виждам,колко много хора в фб са прости аз думи нямам.

# 718
# 719
мургав сърдит елф Grinning

Общи условия

Активация на акаунт