Войната на буквите - Тема 3

• 31 695
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Тя понеже милата и свекърва ще я остави да се разпорежда Joy

# 91
  • София
Този не беше от лошите епизоди, защото 1/3 от филма все пак се завъртя около буквите. Но още ми е малко. Това трябва да е основния акцент и всичко да се върти около тях, но засега все още не го виждам.
Също така искам повече действие. Реално нищо не се случва. Горе-долу се пада нещо по-запомнящо се и важно на 2 епизода.
Петър ми харесва, както и линията около Баян Магесника.

Но видя ли Сурсувалите и ми призлява. И брат и сестра, особено сестрата. Отвратителна е. Ако беше повече в миманса или ако героинята и бе написана реалистично, сериала щеше да е много по-поносим.

# 92
  • in Wonderland
Вчера съвсем изключих, че имаме епизод и не съм го гледала, но мернах във фб това Grin
Скрит текст:

Всички май се питаме къде блеят... Много несериозно!

# 93
Модерност в най-чист вид.. Joy Несериозно е това... очаквам другия път Баян да извади от дисагите един  Iphone и да чекне по gps къде е тайната на азбуката...

Показателно колко е интересен сериала, щом има 10 коментара на кръст...

# 94
  • София
След последното развитие и силното отричане на инцест между Сурсувулите, дали няма накрая да се окаже, че изобщо не са брат и сестра?

# 95
Fever Ray, точно това си мислех снощи. Ами ако не са брат и сестра? Това би обяснило отношенията им.

Между другото, прислужницата тях ли видя голи в леглото, че не ми стана ясно?

Все повече ми харесва Петър, на драго сърце бих му станала царица Grinning

# 96
  • Другата България
Тъкмо идвах да питам /Дара ли беше слугинята/, кого видя в леглото със Сурсувул?
И как ...бяга ми името, човекът на Лакалпин разбра, че всъщност царицата му готви капан, за да разбере кой е предателя и кой отрови Симеон?

# 97
Човекът на Лакапин е синът му, но как му е името... Blush

И на мен ми стана интересно как разбраха за плана. Само Сурсувулите и Петър знаеха. Освен Мариам да е станала съмнителна с това искане да говори с византийския човек в двореца?

# 98
  • София
Тара е слугинята.
Точно тях видя в леглото, а и после той я караше да остане още малко и се целунаха. В този миг ми просветна, че няма как да са брат и сестра. И с тази тайна, която толкова пазят за миналия си живот.

# 99
Аз не знам какво беше това СурсувулА като както беше замотан и тази Дара седеше върху него, изведнъж скочи и хукна като изоглавен, защото сестра му била някъде извън двореца с мъж. Rolling Eyes

В Консантинопол Мария закусва сам сама и влиза императорът... изглежда сякаш сами си живеят дядо и внучка.

После приемат Петър в двореца сякаш съседът е дошъл и той сам се движи, никаква тържественост или свита с него. И като видя Мария как се ухили... нелепо, даже май леко прехапа устни...

Тук тя най-после имаше поглед на аристократ и бъдеща царица.

Искам тя да го обикне. Heart

# 100
Тара е слугинята.
Точно тях видя в леглото, а и после той я караше да остане още малко и се целунаха. В този миг ми просветна, че няма как да са брат и сестра. И с тази тайна, която толкова пазят за миналия си живот.

Ха, и аз точно там се усетих Grinning

# 101
Сина на Лакапин се казва Христофор май...

# 102
  • Другата България
Тара е слугинята.
Тара, да, нали аз преди няколко епизода връщах, за да чуя точно името....защо реших, че е Дара?
Наистина ли тях видя...Тара? “Братът и сестрата“, в леглото?
Така ми се стори и на мен, но гледах по нощите на телефон и реших, че не съм видяла точно. Уау!

# 103
Разбраха за капана след като Дара дрогира Сурсувул, той ходи да дири сестра си в кръчмата и се върне неадекватен и почна да се кара с нея. Теофилакт ги чу и му стана ясно, че те са си доста близки и Мариам няма да ходи в никакъв манастир.

# 104
А значи все пак се оказа, че има джиджи-биджи между Мара и Гошо? Питам, защото гледах до 10 минутка и чак утре ще мога да догледам, стана ми любопитно..

Общи условия

Активация на акаунт