Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 674
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 1 005
Трудно ми се коментират участничките, защото не искам да вадя балтията още от сега.
Истината е, че на никоя не мога да кажа, че симпатизирам.

"По-поддържаните", по техните критерии, изобщо няма да подхващам.
Тези, които уж изглеждат "нормално", нещо ме кара да имам сериозни резерви към тях.
Онези вкарани за смях на зрителите също няма ги коментирам сега.

Искам обаче да отбележа колко отвратена съм от Ирина. Съвсем настрана оставям начинът, по който се представя и секса. Обаче ми се ще да отбележа колко повече това момиче ми прилича на рускиня, отколкото както тя би се представяла като бесарабска българка. Едно на ръка лицевите ѝ черти, но тях оставям на страна. Обаче типичните ѝ маниери на рускините се бодат на очи. Но най-противно ми беше как нагло го излъга още с представянето си. Тъкмо във визитката казва, че била дошла преди 10г, учила това и онова, била интелигентна и 30 секунди по-късно се представя на Евгени и заявява, че била дошла в страната заради него. Ще има пак да се представя я като рускоговоряща персона, я като българка. Ще рече човек, че това значи нещо повече в предаване, чиято концепция УЖ е потенциална връзка. Ай, по пързалката девойче.

Айлин не мога да я харесам. И не само, защото външно нейната красота не ми допада (не отричам да е симпатична), поведението ѝ е престорено. Тази хипердобронамереност, хиперактивност и т.н. ъ-ъ.  Лиготията също ми идва повече. Ресорът с „Много мило, много сУадко“ тази година се е паднал на нея.

Мегън нещо ми е крийпи, макар и на първо четене да имат сходен житейски път с Евгени.

Валерия и аз като някой по-рано мисля, че има не е много читава и това с фанатизираната идея за спомагане на животните по-скоро отива на някакъв симптом. Нещо не ми харесва, макар и да е действително много нежно изглеждащо момиче.

За Елена лошо не мога да кажа. Нещо обаче вътрешно ме кара да не мога да я приема за чиста монета и да имам сериозни резерви. Татуировките и също не ми харесват, но принипно успявам да оставя настрана външни белези, които не ми допадат и да приемам човека с всичко останало, ако има за какво да се хвана.

Виктория и тя малко хахо. Била се събудила на място, където изобщо не знаела що била там и мигом решила да се втурне към Индия. Айде бе! И изведнъж преоткрила смисъла на Вселената и гуру станала, че да просвети и останалите. И тази ми е не както трябва. Има нещо гнило... в Ганг.    

Ще им дам шанс на всичките въпреки резервите си, пък ще видим докъде ще го докарат.

От резюмето на сезона, което видяхме в първите минути, изглежда, че Евгени ще е не по-малък целувач от Виктор. Но на мен ми се сториха далеч по-разгорещени целувките от тези в първи сезон.

Относно Евгени ще искам да го гледам още малко, за да сформирам мнение. Има потенциал, но беше притеснен в първия епизод, метнат директно сред палитра от 25 странници. Не съм видяла нещо особено от него. Ще го почакам малко да се отпусне.

Едит: Забравих да спомена и натъртения симптом при някои моми за вечното желание да удовлетворят тате и това им е бил лайтмотива в живота. Проблем си е.

И първата Кристина също нещо не ми хареса. Не говоря за външен вид.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 15:46 от geri1919

# 1 006
По-добре само снимките ѝ да са обработвани, отколкото да е минала цялостна обработка, като Габриела. Освен това Пам са я виждали бая хора на живо, мисля че на One night stand капацитета на зала 1 на НДК беше изпълнен на макс, та трудно може да се заблуди човек. Но няма проблем, нека хейта си върви. ❤

# 1 007
  • Terra incognita
Да не ти е сестра, та така я браниш? Всеки има право на мнение, това е моето. Мисля, че ако иска да се докаже и покаже нещо интересно на аудиторията- нито е мястото, нито е начинът.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 15:26 от VickyTaylor

# 1 008
О, да, мъжете обожават лигави, смеещи се на всичко и плачещи лесно "невинни" и "слаби" жени като Айлин. Докато не се опарят.
За мен Пам е с хубаво лице и със сигурност има мъж, който би я харесал и се влюбил в нея. Но не и в риалити, където около нея има 24 други, някои от които много по-привлекателни и почти никакъв шанс той да поиска и да има възможност да я опознае.

# 1 009
Защо слагате обработени снимки и лица

На Тв то не са такива, така се обличала, онака
Тя знаела как да ги нареди, хубаво де, като е и толкова оправна какво дири там
Това с каузите е толкова изтъркано вече
Пък и хубава да е…  🧐 и това не и Хейт! Тази изтъркана фраза= когато не харесваш някого
Ти хей Тиш 🧐 Не, просто е мнение!
За мен пухкава и хубавка жена е съвсем друг типаж….

# 1 010
Не разбирам какво толкова ѝ харесахте на тази Айлин. С нищо кой знае какво не блести повече от другите. А, с писклив глас, нахална-тя си го покани и лицемерни усмивки към съквартирантките.
Меган не смятам, че разбира от музиката на Генчо просто се беше подготвила. И това е похвално да научиш нещо за човека с когото ще се срещаш, някакво старание е.
Тази с кучетата и Пам в лицето са ми еднакво симпатични, но нищо особено. Пък нека си я харесват японците моделката.

# 1 011
Това рецитиране на Мегън на любимите й композитори изглеждаше много заучено и тъпо се получи. Не изключвам момичето да си ги слуша реално, ама ефектът беше "госпожо, нека аз"
Момичето не просто рецитираше някои си композитори, тя цитираше точно такива,  на чиито произведния е правил запис  Евгени малко преди да влезнат да снимат. СлучаеноС? Ама и Евгени не е толкова зле, че да се хване на тази въдица.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 14:20 от geri1919

# 1 012
Горката Пам,ако на всяко споменаване на името и    взимаше по 50 стотинки,досега да си е купила нов Мерцедес...Но пък печели популярност, а и дано се е договорила да вземе добра сума .
Иначе Айлин и интересна от мъжка гледна точка..хем спортна натура, хем и много нежна, да малко мяука ,но много са така Simple Smile.
Меган е много сходна с момчето..Има огромен шанс да бъде първа.

# 1 013
Да не ти е сестра, та така я браниш? Всеки има право на мнение, това е моето. Мисля, че ако иска да се докаце и покаже нещо интересно на аудиторията- нито е мястото, нито е начинът.

Да, от друга майка.

Тва не се ли изтърка като довод в соц. мрежите?

# 1 014
Това пък с каненето - ми много ясно, че ще го канят, те са отишли да се борят за него, не той за тях. Който не ще да кани, да стои, да си съска отстрани и да чака покана, докато ергенът вече ще е на етап целувки с други...

# 1 015
Предаването сякаш е спонсорирано от производител на черни моливи за очи.

# 1 016
Не можах да изгледам докрай първия епизод, но Ирина колкото и да е разкрепостена и т.н., на мен ми се вижда много секси.

# 1 017
  • София
Оказа се, че познавам една от участничките и имам наблюдения върху нея от общуването й с големите ми дъщери. Момичето наживо няма нищо общо с образа, който показаха в предаването. Вероятно важи и за други от участничките.

# 1 018
Ясно, че са в роля всички, да.

# 1 019
Оказа се, че познавам една от участничките и имам наблюдения върху нея от общуването й с големите ми дъщери. Момичето наживо няма нищо общо с образа, който показаха в предаването. Вероятно важи и за други от участничките.
Сподели в темата за спойлерите моля коя е!

Общи условия

Активация на акаунт