Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 666
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 990
Включването на Пам, както и на някои видимо позастарели жени е, за да ни покажат как има разнообразие, широко-скроени са, против предразсъдъците, а реално понеже продукцията търси сеир и скандал и ще го получи лесно - 10 кокошки, които цял живот са си вдигали самочувствието с корекции къде ли не ще скочат веднага на "грозното патенце", което смее да се конкурира с тях за мъж. Самата Пам пък вероятно са прилъгали с възможността да събере повече популярност и да говори срещу bodyshaming и за вътрешната красота. Отсега гаранция, че тя ще се задържи дълго. Очаквам също и Мони и Теодора са останат до топ 10 и да има големи панаири. Милица и тя ще поостане да попълва ролята на Блага и да полива тревата на имението. И Жени ще се позадържи още няколко седмици за сеир. Джия и Габриела ще останат не повече от няколко седмици. А самият Евгени сигурно има избор кои 5-6, които наистина харесва да задържи и засега това са - Меган, Елена, Виктория, Айлин, може би Кристина. Така ги виждам нещата.

# 991
  • Terra incognita
Да, защото един успял мъж ( и не само) ще предпочете умна и слаба пред умна и пълна. И това е съвсем естествено. И като добавим факта, пе Пам дори не е красавица, картинката още повече се изяснява. Да, знам, че коментарът ми е грозен и циничен, но това е истината

И аз съм в този кюп, но познавам  хора, на които и грам не им дреме и се тъпчат без да мислят за последствията. Но в същото време като застанем едни до други, ни гледат по един и същ начин, нищо че се храня здравословно, тренирам и имам причина да съм.
За това и не съм фен.

Принципно и тези, които се тъпчат като луди, имат същото право да съществуват както онези, които се скапват от тренировки във фитнеса. И защо даден човек е пълен или слаб не би трябвало да е предмет изобщо на обсъждане.
Но малка страна, предразсъдъци и маниер да се гледа в паничката на другия. Та включването на Пам в предаването е обречено на провал от самото начало ...

# 992
На мен ми се чини, че усмихната
Айлин е голяма лисица и играе роля

Погледни и гримасите, като не избират нея и тя не е по по най…
Веднага друго лице излиза

Ама ще видим…де
Да,лисица е,НО там всички жени са с много високо самочувствие и мнение за себе си ,така че е  нормално

# 993
Умна и пълна може да бъде и умна и слаба в някакъв момент, но тъпа и слаба няма шансове да стане умна и слаба.

Чак големи айнщайни не видях сред кокошарника. Отново е пълно с wannabe-та, дори и тези изучените.

А Генчо е сУадък, да, идва ми да му разроша косата, да му купя сладолед и да го питам има ли по-голям брат.

# 994
И кое ѝ е некрасивото на Пам? Освен, че гримьорите в това предаване са за съд? Искам да ви кажа, че ако я оставят сама да се гримира и облича, ще е много по-добре.

# 995
  • София
Умна и пълна може да бъде и умна и слаба в някакъв момент, но тъпа и слаба няма шансове да стане умна и слаба.

Несъмнено. Само че в никой не харесва някого за това, което би могъл да стане някой ден. По принцип, може да не е честно, повечето хора не харесват прекалено пълните. А тази Пам не е просто закръгленка, бая дебеличка си е. Но така или иначе, смятам, че тя е наясно с това и е там основно заради рекламата си.

# 996

Чак големи айнщайни не видях сред кокошарника. Отново е пълно с wannabe-та, дори и тези изучените.

А Генчо е сУадък, да, идва ми да му разроша косата, да му купя сладолед и да го питам има ли по-голям брат.
Еми,младо е момчето,но добро и интелигентно.. Баш държа ,че толкова жени накуп не е виждал през живота си и ми идва малко шокиращо ..Така,че тия нахалните с джуките само ще го плашат Simple Smile Flushed

# 997
Айлин ми в крайно неприятна. Днес я коментираха в преди обед как едва ли не онзи ден се усетила, че е красива жена. Преди това само спорт и монахиня една ли не.

# 998
  • София
Айлин ми в крайно неприятна. Днес я коментираха в преди обед как едва ли не онзи ден се усетила, че е красива жена. Преди това само спорт и монахиня една ли не.

И на мен. А и външно не ми харесва с тая хлътнала брадичка. И ми простее.

# 999
Това рецитиране на Мегън на любимите й композитори изглеждаше много заучено и тъпо се получи. Не изключвам момичето да си ги слуша реално, ама ефектът беше "госпожо, нека аз"

# 1 000
Нямам симпатия към никоя от участничките. За мен всички те са ненормални, щом са отишли в това сеирджийско предаване. Тази Пам, също и хлопа дъската, щом е станала доброволно пушечно месо. Ми не мога да я разбера. Колкото и умна да е, с думи, простаци не може да надбори. Ама щом й харесва роля на жертва, да си я играе, аз ще гледам театъра.

# 1 001
На мен цялото ѝ излъчване ми е змийско. Обаче ми е видно, че е доста лансирана. Дано да не стане като с Питонова лани.

# 1 002
  • Terra incognita
Като започнем с това, че тези снимки са обработени. Вчера не ми хареса, определено. По- точно, не е нищо особено. Между другото, не вярвам и тя да е Айнщайн, за каквато я спрягате. Със сигурност е доста нива над масовката, но чак блестящ гений... Плюс това чисто визуално с Евгени не си подхождат, той е нисък и дребен.
Нямам нищо против момичето, но не рaзбирам защо се е набутала там. Булингът, който ще отнесе, и помията, която ще се излее изобщо не си заслужава каквато и да е кауза. Ако иска да се докаже, има и други начини.
И кое ѝ е некрасивото на Пам? Освен, че гримьорите в това предаване са за съд? Искам да ви кажа, че ако я оставят сама да се гримира и облича, ще е много по-добре.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 16:21 от VickyTaylor

# 1 003
Айлин е пълна лисица, хитро насочи вниманието на Евгени към себе си. Мяука, умилква се и той я запомни още от първия път, когато я видя. Ама изпратѝ ме, ама още малко... как няма да я познае после. Ненавиждам този типаж жени, но мъжете си ги обичат - мяукящи, безпомощни, моля те това, моля те онова, хихи, мяу-мяу...

# 1 004
Аз на снимки не вярвам, така ги барват, че като ги срещнеш, не мож ги позна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт