Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 663
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 975
И аз съм в този кюп, но познавам  хора, на които и грам не им дреме и се тъпчат без да мислят за последствията. Но в същото време като застанем едни до други, ни гледат по един и същ начин, нищо че се храня здравословно, тренирам и имам причина да съм.
За това и не съм фен.

Абе то не е винаги мързел за грижа за тялото. Не че няма никъде мързел, но има и ген, има и хормони и проблеми с тях, има и медикаментозно напълняване, от последното съм потърпевша и аз и каквото и да правиш, то няма сваляне. Момичетата от една гадна тема го знаем много добре и всички сме потърпевши…

# 976
  • Асеновград
Ще има смях с тези ,,убавици,,.
От първият епизод , най ми хареса Ергенина , той като осмокласник пред повечето изглеждащи като  лелки .
Мъжът ми не издържа целият епизод ,- ,, До кога ще гледаме тези бо....ци,,?

# 977
'а ти направи ли максималното за себе си да си здрав и щастлив' холдан 2023

# 978
Мен пък никак не ме радват хора с наднормено тегло, които се гордеят с това и се опитват да го наложат като "нормално" или "новото модерно".

Казвам го за първи и последен път, за да не спамим темата със "за" или "против" наднорменото тегло, и принципно бих се съгласила, ако наистина се "налага" или промотира нещо вредно и опасно, но...в случая малко ми бодат очите подобни аргументи, защото звучат като неубедителен параван за най-обикновена дебелофобия.
Първо - в нашето общество думата "дебел" е с по-лоша конотация дори от престъпник. Използва се наляво-надясно, обозначавайки от истински много дебели хора, тип Тес Холидей, до...съученичка, която просто не е кльощава, колкото останалите змии в групата и търпи нападки.

Пълен НЕ Е равнозначно на нездравословен. В случая на Пам, тя съвсем нищо не промотира, просто съществува - наравно с други жени, които се считат за достойни претендентки за симпатиите на един интелигентен мъж. Доколкото знам, тя спортува, храни се здравословно, активна е - но има и други фактори, допринасящи да не може да поддържа слаботелесна осанка.

И като говорим за промотиране - примитивната пошлост, злоба и откровена гротеска, която представляват "вървежните" мацки със сто тона филъри, корекции и отровен език - това по-окей ли ви е като стандарт? Защото именно то се е превърнало почти в норма за "поддържана жена" в днешно време.

Или искате да кажете, че независимо от обстоятелствата, ако един човек не е слаб, то той няма право да очаква да получи същото елементарно, базисно човешко уважение и отношение; че няма право да се счита за равностойна личност, човек, жена - която да бъде харесвана, ухажвана, обичана?
Ами то по тази логика - давай всички, които не са фиданки, дружно да идат да се метнат от някоя скала или да се покрият в някоя пещера, за да не дразнят естетическите устои на околните, на които трябва едва ли не да се извиняват за съществуването си!?

Въпросът е риторичен и няма нужда от отговор, но е добре да се замислим кое поражда предразсъдъците и нетърпимостта ни, ама наистина.

# 979

Откъде тези снимки? Сигурно ли е, че е тя? На втората хич не си прилича...

# 980
На прима виста никоя мацка не ме кефи( пропуснах част от шоОто)
От групата на “умните и нормалните “ 😉Мегън ( Маркъл по-скоро,а не Фокс,още тук ме изгуби) и Елена редакторката са ми дразнещи. Първата - тип отличничка съм и всичко съм си научила,втората - природно интелигентна съм,отракана и даже образована,но съм се нашарила като селска спирка с некролози.
От групата на “с нищо не мож ме запомни” не запомних ни една.
От групата на “гротеските” получих позиви за повръщане.
От групата на “на 20-30 съм,но изглеждам на 50) една жена с отвратителна изгорена  руса коса,заявена като предприемач ме потресе с високомерие  и нереална представа за себе си.
От “групата на лудото Ленче” ме хвана скомина.

Разбрах,че наборката не е получила роза,и добре стана. Да си ходи жената,че смешно 50+ годишна да Фърля белтъци по мъж,който може да ѝ бъде син.
Довечера пропускам щото съм на работа,но утре ще гледам( мерси много,Мари Мар) и ще се произнеса за останалите драги дами.

Евгени е сУАдък!

# 981
  • София
На мен пък ми се струва съвсем нормално, ако приемем, че действително предаването е за любовта и момичетата влизат с тази идея и наистина са харесали Ергени, да се поинтересуват от подробности за него, за образованието му, за музиката му. Той поне е публична личност и информация има доста в нета, предполагам.

Стори ми се, че характерната фраза на Евгени ще е "Ок". На няколко пъти го каза, като не знаеше как да реагира. Joy Надявам се обаче да си измисли някоя по-елегантна и рафинирана занапред, която да може да съперничи успешно на "Много мило". Grinning

# 982
  • София
Има ли някъде качена информация за зодиите на кандидат булките? Simple Smile

# 983
Има ли някъде качена информация за зодиите на кандидат булките? Simple Smile

https://novini.bg/show/kliuki/767280

# 984
Вижте сега, има мили момичета, има и простакеси.. но тази дето най му подхожда е дето живее и работи в Канада. И двамата са живяли на Запад, имат сходни неща и даже усмивките им си приличат.
Другата интересна е Айлин...уж бойни изкуства, а пък е много нежна жена и културна..

# 985
И аз съм в този кюп, но познавам  хора, на които и грам не им дреме и се тъпчат без да мислят за последствията. Но в същото време като застанем едни до други, ни гледат по един и същ начин, нищо че се храня здравословно, тренирам и имам причина да съм.
За това и не съм фен.

Принципно и тези, които се тъпчат като луди, имат същото право да съществуват както онези, които се скапват от тренировки във фитнеса. И защо даден човек е пълен или слаб не би трябвало да е предмет изобщо на обсъждане.
Но малка страна, предразсъдъци и маниер да се гледа в паничката на другия. Та включването на Пам в предаването е обречено на провал от самото начало ...

# 986
На мен ми се чини, че усмихната
Айлин е голяма лисица и играе роля

Погледни и гримасите, като не избират нея и тя не е по по най…
Веднага друго лице излиза

Ама ще видим…де

# 987
За това и не съм фен.

Принципно и тези, които се тъпчат като луди, имат същото право да съществуват както онези, които се скапват от тренировки във фитнеса. И защо даден човек е пълен или слаб не би трябвало да е предмет изобщо на обсъждане.
Но малка страна, предразсъдъци и маниер да се гледа в паничката на другия. Та включването на Пам в предаването е обречено на провал от самото начало ...
Да,Пам няма никакъв шанс . И тя самата си го знае.Сложена е там за да разпалва дискусии сред зрители и участнички..Особено сред тия простакеси с джуките,.за които тялото е най-важно Simple Smile

# 988
да ви кажа честно, тази Валерия ми дойде малко в повече с тази бебешка количка, в която возеше куче от визитката, която излъчиха за нея. Стори ми се малко маниашко, а това граничи малко с лудостта. Освен това една дама от нейния град, писа тук, че тя била против да си чисти фекалиите от кучетата, което породило спор, в друга група. Емииииии такива мърлички, колкото и да са красиви и лъскави.....няма как да ги съжелявам, че са там, където им е точно мястото. При другите скучибри.

# 989
Май не е Ирина на снимката от сторито на Теа. Има стори как е с някакви други и гледат предаването.

Общи условия

Активация на акаунт