Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 365
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 75
Казах ли ви, че днес е Денят Joy

Вадя мУзайката и съм на линия за довечера. На диван де ..

# 76
Казала съм на моя,че от 6 до 8 съм с ергена,а от 8 до 10 с Модрич,Хендерсън и Нунес 😂
Тете,Ква тая мозайка? Аз чакам плетката,бре

# 77
  • Някъде там
Не видях да е слагано. Наумчо се сближил повече с Евгени.😀

# 78
  • София
Добре, че влязох да видя дали има нова тема. Бях убедена, че утре ще започва.

# 79
Вильо, ш  влизам в роля - нали шоОто е като за двегодишни недоразвити личности, та ш си бочкам докато гледкам...

Наум едвам ще го изтрая цял сИзон...с тоя поглед на санбернар...

# 80
Жалко, че Ергенинот вече е заснет, иначе много добра рокада щеше да е Наумчо да ходи в Сървайвър, а Ваня Джаферович да пита "дамите" как са спали.

# 81
хаха май още по-добре щеше да е Владо Карамазов да разказва истории за розите.
Щеше да разконцентрира ергенките, но зрителките повече щяха да му се радват.

# 82
А аз се чудя кога ще изберат някой наистина известен и красив мъж да участва като ерген в това предаване, че като започнат всички да примират по него, да им вярваме Joy

# 83
  • София
Благодаря за темата. Гласувах за Евгени - човешко е да си мислим, че новото ще е по-добро от старото. 😂 Пък и от солидарност - аз също съм миньонче.
Това във връзка с какво? Да не е висок 1.60 ергенът?!
Ясно е, че не е 1.60. Но постоянно се коментира, че не е висок. Че жените харесваме високи мъже, че момите ще стърчат над него. Аз също съм чувала подобни коментари за себе си и за това се пошегувах.

# 84
А аз се чудя кога ще изберат някой наистина известен и красив мъж да участва като ерген в това предаване, че като започнат всички да примират по него, да им вярваме Joy

Може за следващия сезон да поканят Благо, той и без това до тогава ще е ерген.....Сега го заеха в Сървайвър, иначе да е бил той Satisfied

# 85
Видях една снимка, застанал до Наум и е колкото него с буйната си коса, та се ориентирах за ръста. Ами питам, защото се споменава, а не съм прочела до сега колко е висок.

# 86
  • софия
Здравейте. На мен новият ерген изобщо не ми харесва визуално. От рекламите, които вървят изглежда, че новите участнички ще са по-зле и от предишните. Другата година верно един футболист да сложат, тогава ще гледаме шоО.

# 87
  • Стара Загора
Ейй, тъкмо изчетох старата тема и си викам няма повече за четене, а на последната страница ме чакаше линк към новата. Нямате спирачки! Grinning Тази вечер ще си го пусна, ако не забравя, де. Grinning

# 88
Гласувах за Виктор чисто визуално, този човек на изкуството не е мой тип. Чесно да си призная, чакам с нетърпение да почне. Много ми омръзна от музикални и оцеляващи в природата формати!

# 89
Пуснах си видеото на тези двамата по-горе. Вече реших окончателно да не го гледам предаването. Не издържах и две минути от видеото на Тея и Наум... Интересни факти за розите, да сме се заслушали в тях... Как ли не. Имам интернет, мога спокойно да си ги потърся и сама при необходимост... То вече няма човек без интернет...
Но като към развлекателно четиво ще се връщам към темата и се надавам да се смеем...

Общи условия

Активация на акаунт