Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 765
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 330
Мисля, че Джия и Женя се познават извън формата.

# 331
Да бе, защо вече няма визитки Confused

# 332
Знаете ли защо не всички имат визитки?

# 333
Майко мила, сред крокодилите се намърда и хипопотам. Всъщност, Пам изглежда най адекватна, хареса ми тази дебеланка.
Веселбата почва още първата вечер. Този сезон е по - обещаващ на простотии. След рекламите иде ходеща бомба, уау!

# 334
Сигурно защото ще са първите изгонени.

# 335
  • Пловдив
На мен тази преди Пам ми е типаж Благовеста.
Пам засега ми е фаворит. И даже съм сигурна, че няма да си тръгне в началото. Има какво да даде на формата. Малко акъл, че на другите им липсва.
Най-много до момента ме подразни тази Мони.

# 336
Полито е сладко момиче, но много лигаво! Малко чалга стайл е… Обаче тази Джия ли е, каква е- не стига, че не може да пее, е много невъзпитана.

# 337
Сигурно, защото няма какво да кажат за тях освен, че имат онлайн магазин и търсят любовта…

# 338
Хоп и аз тук. Не знам по какъв критерий са ги събрали всичките тези карикатури, които видяхме до тук, обаче единствените 2, които ми харесаха са първата (адвокатката) и моделката с осиновените кучета. Адвокатката ми харесва повече. Другите са....... нямам думи. Тази с маркетинговите стратегии ми напомня на Зорница - същия кукумицин ми се вижда. А ориенталската певица даже няма да я коментирам - прилича ми на Габриела от предишния сезон.

# 339
Пуснах малко. Гледах визитката на Евгения - ММ по принуда го изгледа и той.... Това ми се стори пародия, всички визитки ли са такива?!
За мацката - ММ каза - защо са я ритнили в лицето 😆🙄

# 340
  • София
Язък им за претенциите, които имат 90% от излагащите се. Какви са тия топки на гръдния кош, какъв е тоя г*з на устата... Леле мале...

# 341
  • София
До момента само мацката с животните ми хареса. Другите са карикатури

# 342
Ето я и Ескорта Габриела Бланко.

# 343
Ебаси визитката... В устата като кокошо дупе. Какъв изказ, Боже... По-грозни ЦОМБИ не съм виждала. Това момиче е преминало през лоботомия.

# 344
Майко мила, сред крокодилите се намърда и хипопотам. Всъщност, Пак изглежда най адекватна, хареса ми тази дебеланка.
Веселбата почва още първата вечер. Този сезон е по - обещаващ на простотии. След рекламите иде ходеща бомба, уау!
И на мен ми допадат самочувствието и естествеността на ПлАмена, но някакси нелепо ми изглеждаше до Евгени, като телохранител. И тази двойна брадичка дето си отглежда отсега, сигурно се вмества в плюс- сайз визията, но не е Ок за мен.
 Валерия засега е моят номер 1.

Общи условия

Активация на акаунт