Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 668
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Преди време, когато започна разконспирирането на бъдещите участнички, в темите някой качи публикация на едно от момичетата, в която се обясняваше, че съжалява за някаква своя постъпка.
Помните ли коя беше?

Савана, да - същата Елена е. Която е от Пловдив като Евгени и е учила в Лиляната. Няма друга участничка Елена.

# 886
  • София
Нали е само една Елена и е тази с двете имена, че се обърках нещо?
Която е учила в "Лиляната" по същото време, в което Евгени е бил в музикалното в Пловдив.
От снощната ѝ мормонска прическа до визията с бретон има огромна разлика.
Да, точно тази. Определено снощи хич не ми хвана окото, нещо я бяха издокарали като лелка.

# 887
Ясно е, че "откриване на любовта" е параванен мотив за предаването, че сеирът продава и т.н., ама поне да го бяха направили маааалко по-неочевидно, бе!
Явно беше, че няма как да се очакват интриги на по-фино, завоалирано ниво, както щеше да бъде, ако бяха оставили само естествени и по-интелигентни момичета.
Драмата нямаше да избяга, но за мен лично щеше да е още по-интересно да наблюдавам развитието ѝ.

Къде ти, обаче... Българинът явно е ниска топка, щом ни предлагат конфликти от най-примитивно ниво - все едно сме на детската площадка и побойничките се подиграват на другите, подхвърлят обиди и се държат безнаказано. Само дето не са на по 9-10 години, уж големи жени.. /Орки с когнитивен капацитет, обратно-пропорционален на количеството силикон и хиалурон, неизбежно страдащи от т.нар. Дънинг-Крюгер ефект/.
Например най-джукестата труженичка, която кикотейки се определи, че мястото на Пам не било там.. Според нея нейното собствено място къде е, обаче? Да не се е объркала, че участва в конкурс Мис Долнопробен Ескорт 2023?Smiling Imp

И като казах големи жени, много са ми смешни повечето като започнаха с излиянията и зазубрените имена на класически композитори, избълвани в първите няколко минути от срещата с рошавото Ергени. Все едно деца декламират стихотворение пред класа и се подръпват срамежливо за роклите, пък после с блеснал поглед търсят одобрението в неговата реакция, демек - успяха ли да го впечатлят с културните си познания... SmileSmileSmile Ох, цирк!

# 888
Аз чакам да ги видя без тунинг Grinning
Айлин, според мен предварително си е изградила стратегия да се държи приятелски с всички.
Но това ще издиша в определен момент.

# 889
И като казах големи жени, много са ми смешни повечето като започнаха с излиянията и зазубрените имена на класически композитори, избълвани в първите няколко минути от срещата с рошавото Ергени. Все едно деца декламират стихотворение пред класа и се подръпват срамежливо за роклите, пък после с блеснал поглед търсят одобрението в неговата реакция, демек - успяха ли да го впечатлят с културните си познания... SmileSmileSmile Ох, цирк!
Тя беше основно една с тия цитирани имена и това изглеждаше налудничаво. Пък тук чета, че много харесвана.

# 890
  • Sofia
Още не съм изгледала този безкраен епизод, дори с превъртане на места. Само половината съм видяла, но ви чета. Така и миналия сезон повече се информирах от темата.
Но към момента ми направи впечатление колко пъти нарекоха Евгени момче/момченце и колко бил миличък и сладичък. Не знаят какво търсят тия жени. Освен петминутната слава, разбира се.
19-годишната няма да я коментирам.. 😐

# 891
  • софия
Хелоу, дами. Много смях падна снощи. За сега нямам "фаворитка".
Коя от коя са по-зле. Пам не ми се вписва изобщо. Може да има много добри качества, но не ми се вижда подходяща за подобен формат. Интересно ще е да видим как ще се държи Евгени с тези недоразумения, пардон бизнес дами, моделки и инфлуенсърки.

# 892
 На тоя етап според мен няма какво да коментирам по дамите ,освен външният им вид, Всичко сте казали по въпроса. 
Евгени за мен е много  по-различен от Виктор и много ми хареса.Погледа му когато ги посрещаше беше много показателен.
Типажите на момите се повтарят в двата сезона. Но и тези, които изглеждат нормално със сигурност, не са щом са там. Но беше забавно и добре се посмяхме в къщи.

# 893
Преди време, когато започна разконспирирането на бъдещите участнички, в темите някой качи публикация на едно от момичетата, в която се обясняваше, че съжалява за някаква своя постъпка.
Помните ли коя беше?
Имам някакъв смътен спомен, че е Меган.

Скрит текст:
В Комеди Клуб Подкаста бяха споменали, че преди имала някаква снимка с роза в профила с някакво протяжно излияние под нея, но я била изтрила.

# 894
  • София
Относно типажите - в предишния сезон нямаше нито една истинска "интелектуалка". (Зори Джи не я броя изобщо Simple Smile ) Тук май са се опитали да вкарат. Поне няколко от момичетата дават такава заявка.

# 895
Пам не ми се вписва изобщо. Може да има много добри качества, но не ми се вижда подходяща за подобен формат.
Защо?

# 896
А на Мегън Мегън ли й е истинското име?

# 897
Валерия е млада още, евала за каузите свързани със животни, но ако се хлъзне по една плоскост, просто ще навреди повече, отколкото помогне. Дано осъзнава отговорността, с която се е нагърбила. Проблема с животните в България е огромен. Трябва много път да се извърви. Тя е видяла как е по света, запалена е, но...ох.
Имам дъщеря на нейната възраст, обича животните и учи ветеринарна медицина. Няма илюзии, че ще спаси света, нито гали егото си чрез псевдогрижа. Понякога е трудно да се замълчи пред човешката глупост и агресия. Наистина често животните не са виновни, но живеем в общество, не в джунгла, и затова са нужни конкретни действия от всеки. А от известни лица и от екрана е нужно да ни залива само положителен пример, включително да се чисти след любимците! Това е абсолютен минимум, уви, недостижим за нас( като общество, не визирам конкретни съфорумки). А когато има проблем с глутница бездомни, не започваш с what about..., а си даваш сметка ка се решава проблема. Кастрация и изхвърляне на бебета са в основата, да, трябва да се работи паралелно и по това.
Ще й дам шанс още малко, включително защото може би чете тук и поне по някои въпроси може да си промени изявите и поведението.

# 898
Относно типажите - в предишния сезон нямаше нито една истинска "интелектуалка". (Зори Джи не я броя изобщо Simple Smile ) Тук май са се опитали да вкарат. Поне няколко от момичетата дават такава заявка.
И добре ,че има промяна в тази посока

# 899
  • earth
Бам!, чудовищата и врабчето.

Общи условия

Активация на акаунт