Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 627
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 945
Празният ѝ поглед само си е все същият.

# 946
  • София
То въобще няма значение коя е най-красива, човек се влюбва цялостно в излъчване, жестове, мимики, походка, глас и тн, може някое от тези неща така да те хване, че да няма никакво значение, че друга е с по-прав нос или големи гърди. Отделно и коя ще го заинтригува като човек. Напълно реално е да не се влюби в най-красивите вътре, а да го привлече различното.

# 947
Темата с наднорменото тегло ще бъде доста често засягана. Нормално или не няма да задълбавам, но ми прави впечатление, че повечето твърдят, че щом си дебел, значи не се храниш здравословно, съответно слабите са много здравословни.
Само да вметна- най- слабите покрай мен се хранят най- нездравословно! Колкото й да бъдат опреквани пълните хора, основна роля за това как изглеждаш играе генът, който носиш. Обикновено, хората които критикуват пълните, че не вземат мерки, не са били дори един ден на режим!
Идеята ми е, че не трябва да се прокарва тезата, че щом си слаб си много здравословен и полагаш усилия.

Съгласна съм, че има много причини, поради които някой може да яде много и да не качва килограми, а друг да яде малко и да качва.

Но по мои лични наблюдения, когато хората са здрави, количеството на храната, която изяждат, определя на какви килограми стоят.

Здравословното хранене, ако го определим като какво точно се яде, а не колко, тоест дали се консумират повече месо, зеленчуци и плодове или пък се набляга на сладките и тестени изделия, не влияе на килограмите, но оказва влияние на други неща.

# 948
  • earth
Те може да имат хубави тела, ама как ще го гледам този фейс всеки ден?
Само нощем, загасяш лампата. На Бам! за съжаление дори и това не помага.

# 949
Здравейте на всички. Още едно доказателство в лицето на участничките, че при проблеми в семейството децата са похабени и обратното, при здрави отношения - нормални хора в социума.
Е, да ще кажете не винаги, има изключения разбира се, но за цялата пасмина не са виновни децата, а родителите.
Инак за кастинга освен моделката в Япония, която обича май повече животните, отколкото хората, другото си е жива извадка за разстройва на психическото здраве.

# 950
Аз пък ще дам едно леко противоположно мнение от това на повечето тук. Меган ми прилича на ученичка, която е свикнала да получава само шестици. Та в случая шестицата е Евгени и тя си е написала домашното. Въпреки, че и аз съм от ония, които си подготвят домашното, не смятам, че ако научиш всичко за един мъж, то непременно нещата ще се получат. По-скоро ще загубиш удоволствието от тръпката и може и да не изпиташ чувства. На всичко отгоре писаха, че е обвързана. Има нещо плашещо в нея и ме съмнява, че търсенето на любовта е водеща мотивация при нея, далеч по-тривиално и комерсиално ще да е, било пък то дори начесване на егото или известност.
От това, което прочитам за Пам и външния й вид, оставам с впечатлението, че щом си извън нормата, нямаш право на нищо. Нито да се показваш навън, нито да си интересен, или пък далеч по-вълнуващи неща като да те обичат. Не всички "дебели", щото и това е относително са такива по избор, някои даже тренират, хранят се здравословно и си гледат здравето. Не са се запуснали. Аз поне, не знам какъв е случаят на Пам, но съм сигурна, че ходи на фитнес, не само, за да се снима, но и за да тренира активно. Понякога пълнотата е временен етап и това означава ли, че през това време човек трябва да се крие и да се чувства като ненужна частица, а ако случайно се покаже пред обществото рискува да го нарекат дюнер, това е жестоко. Красотата е до време, дори подобренията на някои от момите си имат срок на годност.  
Беше ясно, че сезонът няма да е като предишния. Продуцентите са прочели и са си взели поука. Дадоха на зрителя и умни, и пълни, и силикон, и натурел, и за съжаление яко злоба и повърхностност. Въпреки това пак има недоволни.  
ПП- предпочитам големи, но стегнати задни части, отколкото висяща кожата.

# 951
Аз не бих казала, че е най красива. Наистина по външен вид посрещат, по други неща изпращат Simple Smile Влюбването е въпрос на много фактори. Дебели и грозни хора си живеят пълноценен живот и си се размножават съвсем спокойно Simple Smile даже без предавания. Не мисля, че и Пам е опряла до предаването, за да намери любов. Тя също е натоварена с мисия, отговорна. Ще видим какво ще стане. С Евгени не са един за друг, той дребен, тя едра, пък и като интереси не са кой знае колко сходни, любов между подобни хора би могла да съществува, но не и насила пред камери. Би било сценарий и клише.
Като цяло мисията на Пам е изначално обречена поради характера на сеир на това предаване У НАС. Не се набляга на нищо красиво и позитивно, а на уродливото и скандалното.

# 952
Не я знам тази Пам, ама ми се ще да е някоя цапната в устата и да не им се дава на мърлите. Ако някой е гледал Love is blind, една Алекса щеше да ги умъртви и закопае, пък била тя и плюс сайз.
Скрит текст:

# 953
Инак за кастинга освен моделката в Япония, която обича май повече животните, отколкото хората, другото си е жива извадка за разстройва на психическото здраве.

Е че то това също си е от учебник по психология. Вманиачаването на тема животни, говори за дефиците при отношенията с хората.

# 954
  • тук и там
Записвам се и аз в темата. Няколко участнички направиха впечатление в първи епизод и за сега мисля ,че те ще са основните претендентки за розата- Меган, Елена, Виктория, Валерия, Айлин. Имат потенциал, просто не успяхме да видим нищо кой знае какво от : Кристина, Джия, Лия, Боряна, Габриела(миската),Евгения.Някои останаха абсолютно незабележими-да не ги изреждам и тях. И вкараните за шоу- Габито, Теодора, Елисавета, Мони, Пам,Милица (очаквам конфликт между силиконките  и Пам).
Сигурно съм пропуснаха някои-но то много мома,много нещо-не мога да ги запомня.
На силиконките поведението беше някак режисирано, дори злобата и самочувствието изглеждаха фалшиви. Всъщност през повечето време будеха съжаление.Никоя от тях няма шанс, там са за да правят сеир-и те го знаят. Изглеждаха не на място, ще излязат от шоуто даже още по-смачкани от колкото са. Не знам, но  Габито с големите бомби, както и кючекчийката,осъзнаха че са аутсайдерите в това шоу, а трябва да демонстрират високо самочувствие . Аз съм винаги на страната на аутсайдерите, та както казах- будят съжаление в мен. Теодора е там да лае, това е ясно.
Кога ще е слеващият епизод?

# 955
Къде е Алекса, къде е Пам..
Не я знам тази Пам, ама ми се ще да е някоя цапната в устата и да не им се дава на мърлите. Ако някой е гледал Love is blind, една Алекса щеше да ги умъртви и закопае, пък била тя и плюс сайз.
Скрит текст:

# 956
  • София
Интересно как онова със синята рокля с балоните на показ и подутите джуки постави знак на равенство между поддръжка и силиконовите джуки, гърди, екстЙеншъни. И точно тя, която даже се хвали, че във фитнес не е стъпвала, а само ходи за изсмукване на мазнини. То и за това задникът й беше виснал, но това е друга тема.

# 957
Темата с наднорменото тегло ще бъде доста често засягана. Нормално или не няма да задълбавам, но ми прави впечатление, че повечето твърдят, че щом си дебел, значи не се храниш здравословно, съответно слабите са много здравословни.
Само да вметна- най- слабите покрай мен се хранят най- нездравословно! Колкото й да бъдат опреквани пълните хора, основна роля за това как изглеждаш играе генът, който носиш. Обикновено, хората които критикуват пълните, че не вземат мерки, не са били дори един ден на режим!
Идеята ми е, че не трябва да се прокарва тезата, че щом си слаб си много здравословен и полагаш усилия.

В 1% от случаите някакъв много гаден здравословен проблем може да те направи дебел. Генът играе роля за това колко лесно си поддържаш теглото. Но в 99 % от случаите на дебелина, дебелият човек винаги приема повече калории от колкото гори. Ако минеш на калориен недостиг, ще почнеш да сваляш. В 99 % от случаите.

# 958
Специално за Пам ще кажа, че проблема при нея изобщо не са килограмите й, а по-скоро, че не е красива. Поне за мен! Има много пълни и едри жени, които в лице са много красиви и по нищо не отстъпват на по-слабите жени. Пример е показаната дама в по-горния пост. Та Пам може да е много цапната в устата и дано да ги сложи на мястото кифльоците, но те са твърде много и в даден момент не знам дали ще може да се справи с всички.
Дано не съм обидила някой с мнението си - виждам, че има приятелки тук в темата, но за мен това е истината.

Относно това, че Меган може да попадне на мястото на Александра от миналия сезон - честно казано Меган ми се струва доста по-интелигентна от Александра и, ако е така, самата тя не би допуснала да се постави в тази ситуация. Най-малкото Александра настрои всички срещу себе си, заради това че им скочи, за да защитава Блажка, която накрая се обърна срещу нея. Меган се надявам да не прави подобни глупости.

Относно ергените - Виктор за мен е в пъти по-красив и секси от Евгени. По-мъжкар изглежда. А Евгени ми е малко, като дечко, но пък ми се струва доста по-интелигентен и с по-богат речник от Виктор и от него не очаквам да повтаря на всички едни и същи заучени фрази, като "много мило" и "много сладко"

# 959
Скрит текст:

Алекса беше жестока, но в бразилския LIB една девойка получи предложение за брак и годеникът развали годежа веднага щом я видя… така че е по-скоро изключение.
Аз съм убедена, че Пам ще “надживее” злобарките в предаването най-малкото по сценарий. По-добре е за нея да не им пада на нивото.

Общи условия

Активация на акаунт