Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 549
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 100
Образът на Пам ме разочарова, грозни рокли, грозни прически, не е на ниво, не е отракана, не е чаровница, не им натрива носа.

абсолютно. Дори да оставим роклите настрани(най ми пречи за ръцете - в първи епизод не беше с подходяща рокля и трябваше да е загърната с шал, което винаги прави едра жена още по-едра) не очаквах да е толкова пасивна. Не казвам, че трябва да се кара или вика, но с едно изречение да ги убие. Снощи малко се опита когато обсъждаха да играят на телефон, но пак накрая стана, че тя била избухнала и ми изглеждаше срамежлива. Следя я във фб и имах представата за изцяло друг човек (уверен, нахакан). Но съм гледала и нтервюта и там също се държи тихо и учтиво. Може би е силна като говори с учтиви хора, които не обиждат и не наживо, а тук лице в лице с простотията се свива

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 08:17 от popai_00

# 2 101
Мегън продължава да ме стресира! Никъде не можах да открия инфо, че Евгени е свирил с температура на концерта пред Бранденбургската врата, тя обаче И това знаеше...
Е, сценарий… Според вас как иначе ще знае толкова, колкото и да се е подготвяла преди предаването, със сигурност това е част от сценария, че едва ли не знае всичко за него 🤣

# 2 102
Хора, вчера заспах и изпуснах шООто, не ми се четат 400 мнения 😃. Може ли някой да повтори коя скочубра си тръгна снощи ?

# 2 103
Да не забравяме, че за Виктор и Евгени участието във формата си е служебен ангажимент за който вземат хонорар и правят точно каквото им кажат. Наивно е да се твърди, че Виктор е избрал Виктория, явно е била избрана по други критерии, и дори си позволи да направи Виктор смешен, като почти се гнусеше да го докосне.
Със сценаристи като Ваня Щерева, която беше и в екипа на Биг Брадър, ще гледаме евтин театър и драма на ниво читалищна вечеринка .

# 2 104
Пам, не само изглежда като лелка с прическите, които ѝ правят, но и роклите я правят огромна. За съжаление се връзва на провокациите на змиите и често ѝ се налага да влиза в обяснителен режим. Изказването ѝ за секса беше тотален криндж – да не би някой да си помисли, че е девствена. Първото, което ще си помисли човек е, че при нейната физика ще трябва да компенсира с допълнителни умения в леглото. Както се казва професионалистките мълчат, а тя се прави на опитна.

# 2 105
  • Стара Загора
Много се забавлявам с коментарите тук! Попаднах на едно стихотворение , което ви цитирам.

"Ергенът"
По действителни случки и събития...
Лирическите герои в това произведение, са реални...
От съображения за сигурност, имената им няма да бъдат споменати...
Приятно четене...👀🙄🤔😁😂🤣🙊🙈🙉

Снощи се загледах във... "Ергенът"...
Направо се опулих... Онемях...
Заболя ме и главата... И коремЪт...
Със сълзи плаках... И се смях..!

На "Ергенчето"... Не му завиждам...
След туй, що гледах и видях...
Разгонени кобили, как прииждат...
А той горкия... Между тях..!

Какъв разкош... Какви женици...
Две дузини... Женоря...
Кълки, джуки... Любеници...
"Ергенът"- Майко... Изгоря..!

Филмът беше... Комедийна-Драма...
"Ергенчето"... Попадна във капан...
От бардак, ще си избира дама...
Перла да изскочи... От рапан..?

Надъхани, наперени... Девици...
Нападнаха самотния... "Ерген"
Крещяха, кат разгонени лисици...
"Той е мой... И е за мен"...

Да се смея ли..? Или да плача..?
Туй ли е..? Съвременна Жена...
Бухнала, кат коледна погача...
Блееща, сред стадото овца..!

Chris Heart ©️
New Beginning
22.02.2023
London

# 2 106
Да не забравяме, че за Виктор и Евгени участието във формата си е служебен ангажимент за който вземат хонорар и правят точно каквото им кажат. Наивно е да се твърди, че Виктор е избрал Виктория, явно е била избрана по други критерии, и дори си позволи да направи Виктор смешен, като почти се гнусеше да го докосне.
Със сценаристи като Ваня Щерева, която беше и в екипа на Биг Брадър, ще гледаме евтин театър и драма на ниво читалищна вечеринка .
е как евтин театър?! Някои актриси струват х 400лв. на час. Скъпи са си момичетата, един средностатистически пенсионер не би могъл да си ги позволи.

# 2 107
Можеха да се постараят повече със стайлинга на Пам, има достатъчно едри жени, които биха закупили рокли, който с харесали, и какво ли не. Самата тя се облича добре, когато е със собствени дрехи. За поведението - нито уау нито зле. Едва ли друга нормална едра жена би се усмелила да участва където и да е. Настроенията към пълните жени ги виждаме. Злобата от други жени най-вече. Така че се радвам, че участва. Това, че предаването си има определен капацитет, това си е друга тема

# 2 108
  • София
Много грозен епизод (предполагам, че е бил режисиран, но ако не е бил, явно тези момичета са доста семпли и глупави). Теодора ми беше най-противна, може ли младо момиче да е толкова злобно и елементарно. Не разбрах, след като триото с Габриела и Елисавета скрили везната, защото просто Теодора не каза на Мони, а се стигна до саморазправа. Иначе и самата Мони едва ли е най-хрисимата девойка, но поне демонстрира по-нормално поведение от другите три.
Габи е изключително дразнеща с коментарите си - явно се мисли за забавна, но е гротескна. Ще я подържат още малко в предаването и ще я разкарат, ясно е, че е вкарана за сеир.
Елисавета - супер мъжествена и груба, да не говорим, че май послъгва за годините си. Изглежда на 50+, не знам как се определи на 31. Иначе и тя, и Теодора май имат нещо общо със Светлана Гущерова - Ели има доста снимки от рождените дни на децата на Гущерови, снимки с майката на Гущеров; Теодора - реклами на бранда на Гущерова. Няма да се изненадам и с Габриела да се познават по тази линия и затова да са се сдушили.
Валерия не ми е симпатична, дори не ми е красива - не е грозна, но е съвсем обикновено момиче, без някакви впечатляващи качества. Изглежда фиксирана в каузата си, но пък наистина, ако си такъв защитник на животните, няма ли да си против всякаква агресия?
Айлин ми беше симпатична, но усещам, че вече лека-полека ме отблъсква. Ще видим в следващите епизоди.
Поли ми е много сладка, за мен тя е естествено красива и много си отиват с Евгени. Надявам се да остане повече.
Пам - очаквах повече от нея, предполагах, че ще ги затапва и ще отстоява мнението си. А тя досега е едно мрънкало.
Елена - не ми харесва визуално, но разсъжденията и са в правилната посока.
Микаела е много красива, жалко, че не я дават повече.
Милица - за мен това в по-аграрната версия на Блага.
Джия трябва да съди докторът, който и е сложил тези гърди, ужасни са
Женито много лъщи това момиче, а с прическата от снощи изглеждаше сякаш и лицето, и косата и са мазни.

# 2 109
Да, вчера с косата на Жени бая се бяха изгаврили.

# 2 110
Хора, вчера заспах и изпуснах шООто, не ми се четат 400 мнения 😃. Може ли някой да повтори коя скочубра си тръгна снощи ?

Теодора си тръгна....

# 2 111
  • София
Валерия не ми е хубава. Напомня ми на Дениз - като измита чиния, когато е без грим. Безлична е и като характер.

# 2 112
И аз съм разочарована от Пам, залагах повече на нея. Но пък, колко трябва да си малоумен, за да кажеш на някого, че е по-добре да си мъртъв, отколкото дебел! Пффф, ужасно е това с тези килограми като мерило за всичко в този живот. Както и за секса. Единственото, което може би е пречка за Пам са креватните акробатики. Ако някой приема секса само като "много секс пози" без "цветя и рози", то Пам не е подходяща. Но там, където има истинско отдаване и сливане на двама дущи, които се  харесват и желаят, килограмите не са от почти никакво значение. Казва го жена, омъжена за много едър мъж Simple Smile

# 2 113
Двете харпии на диванчето, Мони и Теодора като че ли на едно място са си правили джуките, доста подобни.
И двете са захапвали реотан на печка Лъч.

# 2 114

Женито от снощи

Общи условия

Активация на акаунт