Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 456
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 385
И каква беше сега тази издънка с Евгени?
Цяла седмица промотират че това ще му е първото интервю. И сега някви скалъпени тъпни, че не искал да се излъчва.
Та,  що не са заснемали изобщо? Болен ли е? Под карантина? В чужбина? Интернет няма ли?

# 2 386
  • Варна
В анонсите подведоха че Евгени ще е гост.

# 2 387
Теодора горката е толкова глупава. 🤪🤪🤪

# 2 388
  • Някъде там
Тази русата нали уж била бременна ?😉

# 2 389
Може да го е хванало страх.

# 2 390
Може да е родила жената. Nerd

# 2 391
Евгени сигурно не иска да е на едно място с тези двете…

# 2 392
  • София
Теодора е толкова ограничена горката, не е истина. Тя е най, най. И всички останали са и под нивото. Дайте и милиардери на жената. И Евгени нахрани и какво ли още не.
Странно бе това с неизлъчения материал с Евгени. Може би има някакви спойлери в него. Иначе какво да е...

# 2 393
И аз чаках, чаках Ергенито да се появи и хвърлям по едно око на Цитиридис докато зяпам един филм и като погледнаах то свършило, какво казаха за Евгени, че не се появи? Минаха ли с някакво оправдание поне?

# 2 394
Възможно ли е това "спокойствие", с което Мони (ако не я бъркам с някоя друга) приема всичко случващо се, да се дължи на факта, че е с толкова опънато лице, че не може да направи една мимика?
Според мен е напълно концентрирана върху себе си и не може да направи връка с околната среда.
Цяла седмица промотират че това ще му е първото интервю. И сега някви скалъпени тъпни, че не искал да се излъчва.
Вероятно вече иска да забрави, че има нещо общо с шоуто. Щеше да е интересно, въпреки че вероятно не може да каже кой знае какво преди да е приключила сагата.

# 2 395
Гледам, гледам и се чудя, абе защо няма и моменти без грим. Мони е с три тона от сутрин до вечер, как би плувала с Евгени или за нея ще има дегустация на вино примерно.

# 2 396
  • София
Е, как защо? Не беше ли тя тази, която се заяде с тази уж 19 годишната за мястото на дивана? Без видима причина и съвсем целенасочено. Провокатор си е тази за мен.
Че е провокатор - провокатор е, спор няма. За мястото на дивана аз също го възприех като заяждане тогава, защото просто правех нещо друго и само слушах, без да гледам, а и силно повлияна от визитката й, която беше потресаваща. Но днес си пуснах Кукушев и видях, че тя всъщност го каза с усмивка, очевидно е бил нескопосан опит за шега. Обаче циганката явно се е почувствала дискриминирана, те нали и накриво да ги погледнеш не позволяват, че им се нарушават правата. Обаче другите "извреци" защо я намразиха така скорострелно не разбрах. Габриела може би по линия на пластичните интервенции - сигурно й завидя ,че устата й е една идея по-добре от нейната. Joy

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 01:21 от Reinа

# 2 397
  • Варна
Може да е родила жената. Nerd
Най-вероятно е някакво медицинско чудо през октомври да е била във втория месец и през февруари да е родила. И въобще забременяването...На тази възраст...
И аз чаках, чаках Ергенито да се появи и хвърлям по едно око на Цитиридис докато зяпам един филм и като погледнаах то свършило, какво казаха за Евгени, че не се появи? Минаха ли с някакво оправдание поне?
Някаква глупост... записали интервю, но Генчо не разрешил да се излъчи.
Излъгаха ни с две думи да гледаме Цитиридис.

# 2 398
На 35 какво пречи да забрвменее?

# 2 399
Теодора каза, че не познавала Мони от преди, но била чула нещо за нея (явно лошо), защото "Светът бил малък".
Това момиче Теди, наистина не може да построи правилно ни едно изречение.
Голяма излагация.

Общи условия

Активация на акаунт