Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 360
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 640
Е как пък точно украинка за жена? Защо не е  латвийка или португалка примерно?
Защото звучи по-актуално предвид многото украински бежанци може би и са решили, че ще хване по-лесно дикиш.
Това за мен са пълни глупости. Най-вероятно е дело на конкурентна телевизия, както вече беше преположено и понеже след първия сезон излезе, че Виктор е бил обвързан по време на предаването сега се пуска този компромат. Явно нямат въображение, то ако имаха нямаше да се налага по този начин да се опитват да "убият" конкуренцията.
Вярвам, че Евгений е исрен и читав. Доколкото чух участвал без хонорар, а заради изживяването. Това също изключва подобна предистория със съпруга или сериозна връзка.

# 2 641
Корекции е едно, туй чудо дето са го сътворили "момите" в "Ергенът", е съвсем друго. Наплякали са разни неестествености, дето съвсем оплитат мъжките инстинкти, вместо да ги подведат и хоп - красавици.😂

# 2 642
Това за липсата на хонорар не го вярвам. По-вероятно е да има хонорар и да го дари някъде, отколкото да няма изобщо.

Че не е женен, не е. Противното много бързо би излязло наяве и би компрометирало и Евгени и продукция.

За гадже....... Много са ни сервирали подобна попара. Нищо не изключвам, макар и да приемам, че по-вероятно е да е нямал.

# 2 643
  • Варна

Вярвам, че Евгений е искрен и читав. Доколкото чух участвал без хонорар, а заради изживяването. Това също изключва подобна предистория със съпруга или сериозна връзка.
Не вярвам да е без хонорар, дори и да е заради изживяването. И аз го намирам за свестен, харесва ми че му личи, когато някое от момичетата му допада.

# 2 644
  • София
Мони наистина е надменна и високомерна. Чак се изненадвам, че толкова жени сме впечатлени от поведението и реакциите при възникналата ситуация, но предвид визитката явно сме очаквали по махленска реакция.
За  мен е доста по-достойно от това на Пам, която влиза в обяснително-оправдателен режим, но пък е очаквано понеже едната подхожда със самочувствие за разлика от другата.

Аз смятам че Мони е много красива, ще се отпуснат конците на фокси айса, веждите ще си застанат където им е мястото. Ако спре да пълни толкова устата и махне екстейшъните ще е спираща дъха.

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 14:40 от ~Étoile~

# 2 645
Мони може да бъде спираща дъха, но не от добро впечатление за външен вид или поведение Grinning И Габчето и тя е спираща дъха Grinning

# 2 646
Няма как да влезеш вътре обвързан. Колкото и да е , все ще се целува с няколко от жените вътре, коя ще е тая ненормална жена дето да е ок с това, че и да го дават по телевизията. То значи толкова е и сериозна тая "връзка".

# 2 647
И аз се чудя какъв интелект търсите в Мони Rolling Eyes човек който има поне малко мозък не би се обезобразил до такава степен, че да не може да се усмихне и говори нормално. Почти на едно ниво ми е с Габи, казвам почти защото онова е толкова просто,че не може и да си мълчи докато Мони поне за това се сеща да мълчи и да го играе кралица.

# 2 648
В Мони не търся интелект, но описвайки скандала тя каза, че хвърлила чаша с кола върху Теодора, но не улучила и затова само я заляла. Измъкнала се е на косъм от изхвърляне и тя. Няма за какво да я защитаваме, с нищо не е по-добра от Теодора или Габито, което трябва да съди човекът, който я е докарал така. Не е била красива преди интервенциите, очичките и висят надолу, но след поправките е станало ужасяващо. Няма грам енергия и желание за развитие в нея. Дори за най-важното според нея - собствената визия не прави усилие - фитнес и упражнения, а предпочита някой друг да го направи - капката мас махала в клиника.
От цялата работа с предаването - момичетата ще си намерят спонсори, ергенинът може да хване любовта, ама децата ни получават за кумири подобни екземпляри, лоша работа.

# 2 649
При въпросите от Александра кои момичета станаха като ги питаха " не мога да преброя колко пъти са ми се подигравали"...това би обяснило корекциите на повечето. Според мъжа ми жените с комплекси се докарват до такъв вид ( като Габи и Мони) , защото ако жената се харесва,няма да се пипа. Та някой помни ли кои станаха?

# 2 650
При въпросите от Александра кои момичета станаха като ги питаха " не мога да преброя колко пъти са ми се подигравали"...това би обяснило корекциите на повечето. Според мъжа ми жените с комплекси се докарват до такъв вид ( като Габи и Мони) , защото ако жената се харесва,няма да се пипа. Та някой помни ли кои станаха?

Доколкото помня и Габи, и Мони станаха. Мисля, че мъжът ти е прав Simple Smile

# 2 651

А така поставен въпроса с "не мога да преброя" не е ли малко глупав? Аз се учудвам, че всички не станаха, защото всеки някога е бил обект на подигравка, но не познавам някой, който за това да си води отчет. Мисля, че повечето пъти хората забравят такива неща.

# 2 652
стига глупости, тези жени не са норма, а изключение. Вманиачени по мед. интервенции, са хора без работа, от нямане какво да правят. Ми не е това новото поколение. Тези децата ги гледат, като пример какви не бива да бъдат. Съвсем успешен експеримент, от какво да се пазиш. Едва ли има тинейджър които искат да бъдат като Габи или Мони.  Дори мъжете като ги гледат и се кръстят. Те са идеалния пример, какъв ще се превърнеш, ако си тъп.

# 2 653
То щото някой им се подигравал и затова се направили на карикатури, че още повече да им се подиграват. Както казваше Люси " Логика - НЯМА!" Joy

# 2 654
Точно ,че се има предвид,че е било много и системно. Като гледам стари снимки на Габи мяза на момче. То е важно и кой ти се подиграва. Явно не да били харесвани от момчетата и смятат,че с джуки и цици ще е друга бира.
Щото мен са ми се подигравали момичета в 7 и 8 клас, всички вече се гримираха , бяха с екстеншъни и ходеха на кафе, а аз ходех с маратонки и вързана коса. Но не ми е повлияло много много, щото почнах да се вълнувам от гаджета по- късно и почнах да се гримирам и обличам момичешки. Ефекта веднага дойде Grinning но ако си бил подиграван от момчета ,е доста тежко според мен, за съжаление ги разбирам ,че са искали да станат красиви,но е станало гротескно...

Общи условия

Активация на акаунт