Божествено дълги коси

• 80 295
  • 244
  •   1
Отговори
# 150
значи трябва да я поокълцам малко, а някой знае ли къде във Варна има такива процедури, вероятно се е получило от махането на черното, защото миналия месец я подстригах и сега пак се заплита, а какви са тези кристали и колко струват и къде да ги търся? Blush
Кристалите за коса можеш да ги намериш в почти всеки магазин където продават продукти за коса .Аз лично съм много доволна от тях,те са против цъфтеж и заплитане на косата,също така предпазват косата и от сешоар. Hug  Има на различни фирми,но най доволна съм от  Био Фарма-български са и са много ефикасни.Слагат се в краищата на косата или на отделни кичури.. Ако си от Варна мога да ти кажа откаде вземам моите-100мл за 9лв.
живея тука, може наистина да кажеш откъде ги вземаш, аз сега си взех маски за цъфтящи краища, ама първо май ще я подстрига, със студена ножица, щом казваш че няма ефект, имам чувството че колкото и да я режа, пак ще има нацъфтяло Thinking, а кристалите на нацъфтяла вече имат ли ефект?  bouquet

# 151
А някой с хубава коса няма ли да качи пак снмка,да си напълним очите и да се стимулираме малко. Wink Очи пълни,ръце празни,ама по-добре така от колкото и двете да са празни. Wink
Айде коя мама ще се докаже първа   bouquet

# 152
значи трябва да я поокълцам малко, а някой знае ли къде във Варна има такива процедури, вероятно се е получило от махането на черното, защото миналия месец я подстригах и сега пак се заплита, а какви са тези кристали и колко струват и къде да ги търся? Blush
Кристалите за коса можеш да ги намериш в почти всеки магазин където продават продукти за коса .Аз лично съм много доволна от тях,те са против цъфтеж и заплитане на косата,също така предпазват косата и от сешоар. Hug  Има на различни фирми,но най доволна съм от  Био Фарма-български са и са много ефикасни.Слагат се в краищата на косата или на отделни кичури.. Ако си от Варна мога да ти кажа откаде вземам моите-100мл за 9лв.
живея тука, може наистина да кажеш откъде ги вземаш, аз сега си взех маски за цъфтящи краища, ама първо май ще я подстрига, със студена ножица, щом казваш че няма ефект, имам чувството че колкото и да я режа, пак ще има нацъфтяло Thinking, а кристалите на нацъфтяла вече имат ли ефект?  bouquet

Аз кристалите си ги вземам от склада на Елитис ,който се намира до жп.гарата или по точно под Планет клуб ,но склад на Елитис наскоро отвориха над Практикер .Много са ефикасни според мен,косата не се заплита,става по мека ,лъскава ,лесна за сресване.Нанасят се в краищата на косата или на отделни кичури.Най доволна съм от Био Фарма.
Колкото до горещата ножица,аз съм много доволна и от нея.Моята фризьорка каза че за да има ефект трябва да се подстригва косата на 2 месеца,докато се възстанови.Аз се подстридвам от 1 година с гореща ножица и косата ми цъфти 90 % по-малко:) След 2рия път косата ми поспря да цъфти,като се има в предвид и че спрях да се изрусявам.Сега съм с коса почти до кръста,естествена и не я третирам по никакъв начин ,а преди това като стигнеше до определена дължина ,спираше да расте и цъфтеше много ooooh! !!!

# 153
  • Добрич
tedy_e ,ако не те затруднява,пусни снимки преди и след процедурата за махане на черната боя Praynig

# 154
Хайде да покажа и аз моята, но снимката не е много хубава. Довечера от вкъщи, ще ви я пусна цялата снимана Peace

# 155
Е най накрая някой се реши да пусне снимка   Party  Много добре ти изглежда косата! Браво ! Личи си че я гледаш ! Party
Чакам с нетърпения да я видя цялата

# 156
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Разписвам се само, а утре може да приложа снимки

# 157
tedy_e ,ако не те затруднява,пусни снимки преди и след процедурата за махане на черната боя Praynig
aми проблема е, че нямам снимка от преди процедурата и трябва да се снимам на дневна светлина да видиш какъв е ефекта, това ще стане вероятно другата седмица, защото уикенда ще пътуваме и не ти обещавам, но до вторник сряда ще ти пусна, тъкмо милото ще ме научи как да се оправям с пускането на снимки във форума Blush, Нади666, благодаря ти много, аз си правих маска за изтощена коса и сега й се радвам, стана забележително мека и май трябва да почна повече да ес грижа за нея, че нямам навика да ползвам такива продукти, за гореща ножица незнам, ама за кристали ще си взема  bouquet

# 158
Днес с голяма прискърбие на душата се лиших от цял 1 см от губера си.Миналат седмица ходих на маникюр в СПА-центъра на хотела,където работя.Фризьорката си нямаше работа,та ме "опъна".Малиииии,колко се харесвам с права коса.Ама крайчетата малко ми стояха като....слама.Та кръцнах днес малко.Сама в нас,разбира се.

# 159
  • BABYLAND
Моята е дълга /почти до кръста/. Поддръжката й ме влудява, защото е много гъста и  елементарно сушене и изправяне ми отнема адски много време. Винаги съм била с дълга коса. Понекога си мечтая да я кръцна, но сърце не ми дава. Blush

# 160
ето я , но снимката е с лошо качество , извинявам се

# 161
ами моята не ми изглежда много гъста, права е и затова може би, но пак много бавно съхне, поне 4-5 часа отиват Crazy

# 162
  • На небето
Купете си бадемово масло на Икаров и си мажете косата(най вече корените) и стойте колкото можете по дълго.Аз съм много доволна от него,косата ми започна да расте (преди това стигаше до определена дължина и спираше да расте и цъфваше #Cussing out),стана по лесна за разресване,блестяща,мека ! Joy

Аз също съм доволна от бадемовото маслао, въпреки че го използвам не в чиста форма, а вместо мас в маската на Деси с тривитаминола. Hug
И аз използвам маската на Деси ,но в оригинал от 1 месец, а 1 година преди това си слагах бадемово масло и сега косата ми е почти до кръста ! Маслото е за растеж на косата  Peace

и аз я мажа с бадемово масло ама не много редовно-през 1-2 седмици стоя полвин ден после си мия косата и съм довилна Hug

И аз си купих бадемово масло на Икаров, но го слагам в маската на Деси, явно ще трябва да увелича количеството. А за цъфтежа слагам пшеничено масло в краищата и спя с прибрана коса, на другия ден правя маската на Деси и мия. Дано да помогне тази терапия.

# 163
Бадемовото масло е за растеж на косата,а пшениченото за какво е? Протов цъфтеж ли?

# 164
  • На небето
Бадемовото масло е за растеж на косата,а пшениченото за какво е? Протов цъфтеж ли?

ДА. От скоро го ползвам, и не мога да кажа дали има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт