🌴 Survivor US/UK/AU 🌴

• 40 382
  • 707
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Да не би да е започнал Survivor Au и аз да съм го изпуснала, е не.

# 646
Да не би да е започнал Survivor Au и аз да съм го изпуснала, е не.
Да, вече е средата на сезона. Минаха 12 епизода от 24. Макар и да не съм писал с много детайли, може да пропуснеш постовете ми в темата, за да не си спойлнеш Laughing.

# 647
  • София
Титан, и другия път да драснеш едно лично, аз не следях темата, защото не гледам The Traitors.
Сега имам цели 12 епизода накуп, голям кеф.

# 648
Обещавам да пиша другия път Laughing. То предстои сезона с мега звездите Австралия срещу Света, като май щели да го дават Юли, което е малко кофти време за следене, но все пак.

DONDI Ep10: Много интересен избор на игра за имунитет, макар и правилата да не ми харесаха. Фундамент на предаването е, че всеки има правото минимум да играе срещу банкера, или да бъде махнат при добра сделка на друг. В тази връзка, човек директно за бъде изгонен, при това еднолично от противник, не е много ок принципно. Отделно, фактът че даден играч може да пусне тежестта по същото време с друг, за да го прецака, не е ок. Например С.К. очевидно си рискува играта, само за да не вземе Парвати имунитет. Отделно, това че всеки отпадащ си слага тежестта на друг, пак прави играта неравнопоставена.

При все това, Филип направи огромна глупост и сам се елиминира. Ако беше по-адекватен, щеше да пусне секунда след Дейвид. Пак щеше да вземе 75 000$. Освен това Лети щеше да има имунитет и цялата власт, щеше да изгони Дейвид и той щеше да играе срещу банкера и при добра сделка да махне Парв. Дейвид го извъртя и се възползва от глупостта му, за да се постави в топ позиция.

Логично самият Филип беше изгонен. Въпросът сега е, как Дейвид може да има по-добър шанс да махне Лети. Дали да пусне Парв, или С.К. Ако е С.К. и тя спечели, вероятно ще махне Парв, макар че по-логично е да е Лети, която е силна физически.

Аз за съжаление очаквам Лети да бие. Дейвид е другия фаворит и много съм за него. Парв би била невероятен победител, но не изглежда да има реален шанс, а С.К. с целия и едит не вярвам да победи.

# 649
Survivor AU Ep 13-15: Абсолютно хаотичния геймплей продължи с пълна сила. И докато в епизод 13 нещата бяха опростени, натам определено ескалираха. Джеси беше логичен първи вот в обединеното племе, защото нямаше много близки хора, а и така "умните" си запазиха мнозинството, без да има драма.

За сметка на това хаосът звладя тотално нещата в епизод 14. Майлс реши да прави голям ход, май главно с идеята да стане известен участник и да го поканят пак, повече отколкото да си повиши шансовете да спечели. Реално, той ядоса почти всички жени в племето, голяма част дори от собствения си алианс, само за да помогне на Поли и той да му стане съюзник. Дори социалните последици според мен не бяха най-лошото нещо на този ход. Той открадна идола на Кристен, спаси Поли и всичко това за да махне П.Д.Pensive. Като тръгнеш да правиш такова действие, поне трябваше да се цели в голямо име, за да има смисъл от последствията. Ако беше махнал Лоугън с идол, или дори Лора, щеше да е далеч по-адекватно. Вместо това, целия цирк, за да махнеш играч който е зле стратегически, има един близък човек в играта, а освен това е контузен и даже в игрите на се изявява.

В епизод 15 хаоса беше не по-малък. Лоугън и Ей Джей се прицелиха един в друг, но и в двата плана имаше пробойни. Абсурдно е да искаш от 11 души да събереш 8-9 гласа и да не изтече информация. Така Кейт каза на Ей Джей за Кристен, което беше позитив за него, макар и да не изигра роля. На мен ми е странно как Майлс и Ей Джей се довериха на Кристен, при положение че и взеха идола, махнаха с него най-близкия и човек, а сега казваха пред другите че тя е мишената, макар и за заблуда. Карин също реши да прави странни ходове. Каза на Лоугън да си играе идола, с което я спаси. Това, обаче, не доведе до нищо, защото Лора си замина и така цялата и игра зависи от това, дали другите ще разберат. Ако стане така, стратегията и приключва. По подобие на епизод 14, ако ще правиш такъв ход, махаш Ей Джей и се обясняваш после. Ако не, гониш Лоугън с идола и стоиш под радара. Сега малко половинчато се получиха нещата. Аз не разбрах защо Кристен гласува против Лоугън, но тя не е много по стратегията.

Кейлън ми се струва най-адекватен от всички. Стои в сянка и се прави на разсеян. Проблем за него е, че много взе да изпъква в игрите и в даден етап ще е мишена. Карин, както споменах, според мен направи грешка, но ако Лоугън и Ей Джей продължат враждата си, може да се промъкне. Именно Ей Джей, Лоугън, Майлс и Поли са другите по-основни образи. Трите дами от оригиналните "силни" даже може и да не разбереш че са там, ако не следиш внимателно Laughing.

# 650
  • София
Титан, от къде сваляш Сървайвър, в Пиратите още го няма новия епизод?

# 651
Титан, ще ми е интересно да чуя обективно мнение. Survivor AU, актуалният сезон, вече би трябвало да е към средата, според теб как се развива след първоначалния слаб старт? Заслужава ли си да го продължа? (Не чета коментари в темата, за да не си спойлвам, евентуално).

# 652
Титан, от къде сваляш Сървайвър, в Пиратите още го няма новия епизод?
По принцип го гледам от тук:

https://flixtor.to/

Може да се гледат нови филми до 6 месеца от премиерата и ТВ шоута до 3. Проблемът е, че ако сървърите им са пълни, трябва да се чака, ако нямаш платена регистрация. С голямо закъснение, установих че ги качват отново и в Youtube и дано не изтрият пак канала Laughing: Даже сега виждам че качват и Deal or no deal island сезон 2, който горещо препоръчвам (отново може да не четеш по-надолу в коментара Laughing). В този сезон са Дейвид от Сървайвър Австралия, Парвати и Д-р Уил, който е победител в Биг Брадър и един от най-култовите ТВ образи.

https://www.youtube.com/@SurvivorSeveral/videos

Относно поста на Eclectic Phoenix, сезона все още е доста хаотичен, но има подобрение. Последния епизод беше най-добрия досега, така че макар и да не е супер силен, сезона си е ок за следене и би следвало да има още драма.

Малко дълго стана, но коментар и за DONDI Ep11:
Скрит текст:
Зверски ме е яд за Парв. Направи брутална игра през целия сезон, 9 пъти подред беше с имунитет и накрая отпадна на финалната права, играейки с банкера. Тъпото беше, че през цялата игра на Сделка или не, тя нямаше по-добри шансове от 50:50. Ироничното беше как в нейната кутия имаше точно 1 млн$, колкото се дават за победа в Сървайвър. При положение, че мен ме хвана яд, не знам на нея какво и е, при положение че това и беше най-добрия шанс да стигне Ф2, а защо не и да спечели формат, при това гарнирано с доста пари. Ако беше успяла, вероятно пак С.К. щеше да е трета и да видим Ф2 между Дейвид и Парв, което щеше да е легендарно. При такъв сценарий, той би бил фаворит, но щеше да е супер култово. Сега много се надявам той да бие, защото го заслужава, а и победа на Лети ще е разочарование за сезона. В началото ми беше симпатична. но с поведението си показващо как е по-морална и заслужила от другите, доста ме изгуби. Дори и след отпадането на Парв си позволи да дразни Дейвид и се надявам да не и се получи.

Иначе, смата финална игра ми допадна. Имаше физически елемент, както и много силна социална част и на практика отношенията ти с отпадналите пряко ти влияят, макар и те да не гласуват като в Сървайвър. Освен това си има и стратегия да докараш поне един по-слаб физически играч от теб на Ф3, защото иначе нямаш шанс, дори другите да те харесват.[

# 653
Survivor AU week 6:

Скрит текст:
Малко по малко нещата се раздвижват. Първият епизод за седмицата не беше много впечатляващ, защото не видяхме елиминация. Все пак, twist-а не беше от най-лошите им. Единственото тъпо беше как гласуваха двама да отидат на лошия плаж, при положение че накрая другите 6-ма теглеха камъни и някакви хора отидоха там на късмет.

След обилната закуска, сън и предимство е играта за имунитет, логично лагера с привилегиите спечелиха имунитет. Идеята да се цели Майлс беше логична за част от групата, най-вече за жените. Ей Джей логично не беше много ок, но тук изигра нещата правилно. Каза на Майлс да си играе идола и го остави той да гради плана. Идеята му да каже на Поли и Лоугън за идола и така да махнат Кристен, плашейки ги, не беше зле. Проблема е, че Лоугън явно не се нави и предприе действие, с което да си подобри позицията. Накрая Поли някак логично замина, а и изглеждаше сякаш вече не му се занимава.

Епизод 18 беше най-добрия от сезона с разлика. Много ми хареса как четворката на наградата реши да се цели в Карин. Тя много ми харесваше в началото, но в последно време само мрънкаше и хранеше другите играчи. Супер забавно беше как Кейлън каза на JLP да не казва на другите колко бързо реди пъзела. Както вече съм казвал, неговата игра много ме радва и бих се накефил да бие. Проблема е, че до последните епизоди нямаше много ТВ време, но и това почна да се променя. Минусите му са два. Много е силен в игрите и ще стане мишена, а и ако стигне на финал, ще трябва да убеди другите как само се е правел на глупав.

Малко преди съвета, Кристен малоумно реши да каже на Карин за плана, което просто ще и приключи играта. Няма как да прецакаш публично другите, с които уж си се разбрал. Вече на самия съвет, Карин се самоизгони. Трябваше да се прави на глупава, да гласува за Зара и така нещата да се подредят. Да, не е идеално да си махнеш най-близкия човек, но поне щеше да остане и да има време да обърне нещата. Вместо това, принуди другите да я махнат. В хода на историята и Кристен се разкри, което в един момент ще и коства играта.

Надявам се Кейлън да бие. Майлс изглежда като другата опция, макар че победа на Ей Джей като арогантен злодей, би била доста култова.

# 654
DONDI Final:

Скрит текст:
Един от най-бруталните епизоди на риалити предаване, който съм гледал.

Супер много се зарадвах, че Дейвид спечели. Лети не е лоша, но постоянното изтъкване как е морално над другите ми дойде в повече и съм доволен, че не спечели. Още по-доволен съм за Дейвид, понеже изигра супер нещата и заслужи победата. Най-ключовото там, беше че "прочете" как Филип ще си пази образа на "добрия герой" и ще му даде голямата сума. В тази връзка, след финала Лети доста "сипваше" на Филип, което е забавно. Каза как се е зарадвала като е спечелил 75 000$, макар че ако беше пуснал тежестта заедно с Дейвид, последния щеше да отпадне и вероятно Лети да спечели. И след всичко това и приказките колко е лоялен, е избрал собствения си имидж, пред това да и помогне. Забавното е, че според мен самата тя градеше образ, а накрая падна в подобен капан.

Вече играта на Сделка или не, беше феноменална ТВ. От момента, в който Дейвид получи оферта около 1.5 млн, всеки кръг изглеждаше сякаш е задължен да приеме, а той все продължаваше. Когато отказа 3-4 високи оферти, включително 3.8 млн, бях закован пред монитора, защото избягвах всякакви спойлъри. Накрая счупи рекорда за ТВ печалба по ТВ с 5.8 млн и категорично заслужава. Реакцията на Д-р Уил, който играе циничен образ, особено към края, показва каква изключителна игра видяхме. Каквото и да си говорим, когато се спечели подобна сума, това вдига адски много акциите на шоуто и интереса, както на зрителите, така и на бъдещите играчи. С подобен награден фонд, могат да викнат когото и да било, а и няма как да няма интерес. Това е в противовес с нашето ОСГ, където накрая раздадоха смешни пари и някои хора обясняваха как не е голям проблем, но всъщност за мен е.

Да се върнем на качествените предавания Laughing Топ, ама наистина топ сезон. Когато имаш Уил, Дейвид и Парв в един сезон, няма как да не е интересно. Да не говорим, че едва ли някой е очаквал Дейвид и Парв да играят в коалиция през целия сезон. Семейството изнесе играта и постави почти невъзможни нива на култови моменти и добър геймплей пред следващия каст. Давам 9.5/10 на сезона и горещо препоръчвам. Епизодите на отпадналите с Бостън Роб също бяха много добри. Ако Ф2 бяха Дейвид и Парв, до което бяхме шокиращо близо, щеше да е 10/10.

# 655
Survivor AU Week 7:

Скрит текст:
Само два епизода, но изпълнени със събития. Интересно беше как в епизод 19 Кристен, след като спечели наградата, извика Лоугън и Морган с нея. Според мен това беше добър ход, за да обедини жените, без Зара, и поне да гарантира 4:4 гласа на съвета. В същото време, другата четворка логично се обединиха, което предвещаваше интересна развръзка. На самия съвет нещата започнаха обещаващо с двете равенства и точно когато очаквах камъни, жените просто се отказаха. Сори, но не се прави така. Те гласуваха два пъти против Зара, разбраха че другата коалиция са готови да рискуват един за друг и нищо. Да, имаше 60% шанс някоя от тях да отпадне, но и 40% да махнат някой от двамата най-силни и влиятелни играчи. И вместо да се пробват, те се отказаха, с което играта и на четирите приключи. Да, Лоугън трябваше да се бори повече, но и другите не показаха характер и дългосрочна мисъл и доказаха на журито, кои хора заслужават победата. Да не говорим, че ако гонеха 4:4, много по-логично беше да гласуват за Майлс примерно, след което да притиснат Зара да си смени гласа на прегласуването. С Майлс и Ей Джей това нямаше как да сработи.

Логично в следващия епизод трите бяха на дъното. Да, видяхме план да целят машината в игрите Кейлън, преди той да бие отново. После предложиха на Зара, Ей Джей и Майлс, но нито един от вариантите не изглеждаше примамливо представен. Да, за Зара махането на един от мъжете беше по-добрия ход, ако иска да спечели. Проблемът е, че другите жени няколко пъти гласуваха против нея, лъгаха я и активно искаха да я махат. Освен това, в нито един момент да кажем Кристен не и каза, че ако дойде при тях, двете ще са двойка отделно от Кейт и Морган. Вместо това, наистина изглеждаше че ако смени мъжете с жените, просто ще е на дъното на друга коалиция, при това с играчи, на които вярва много по-малко. Логично тя избра да махне Кристен. Оттук насетне, тримата мъже са в пълен контрол и не виждам как някой от тях няма да спечели. Майлс има най-добра история и донякъде едит. Ей Джей контролира играта стратегически и реално е близък с всички в топ 6, а Кейлън е машина в игрите и е много добър социално. Всеки има и своите пречки за победата, като например това че Кейлън трябва да убеди другите, че се е правел на глупав, а другите двама че дори тези които не ги харесват, трябва да ги подкрепят, заради играта им. Затова и ми се вижда логично поне до Ф3-4 тримата да се пазят взаимно и тогава да дойде екшъна.

# 656
В тоя Фликстор вече една седмица няма влизане, егати чудото. Не мога да започна 48-ми сезон на US.

На австралийците каста им е ужас този сезон, все едно е първия Сървайвър изобщо по света и всички падат от Марс. Малко по-добре стана наистина, но по-скоро по случайност, отколкото благодарение на участниците.
И аз съм за Кейлън.

# 657
https://watchseriesstream.com/tv/watch-survivor-full-online-39437

Тук също може да се гледа, като даже аз там следя С48. Може и да има забавяне от няколко часа в качването, но аз така или иначе ги гледал със закъснение епизодите.

# 658
Survivor AU week 8:

Скрит текст:
Ако не друго, поне не са скучни епизодите. В този от неделя видяхме темата на седмицата, а именно вътрешната битка за позиция между The Post Graduates. Майлс и донякъде Зара, искаха да се целят в Кейлън, което принципно не е изненада, макар и да е леко рано. След като той счупи рекорда с 6-тия си имунитет, нещата станаха интересни, макар и да беше ясно, че вероятно ще си тръгне някоя от двете  последни оцелели от "силните". Логично Ей Джей и Кейлън искаха да запазят Кейт, защото им е щит, а Зара и Майлс да я махнат, защото е близка с Ей Джей. Когато Кейт отказа да гласува против Морган, нещата изглеждаха ясни, че тя ще отпадне. След обрата на съвета и шанса още някой да вземе имунитет и победата на Кейт, Морган изглеждаше сигурен отпадащ, както и стана. Интересното е, че ако бях на мястото на Кейлън, щях да гласувам с двете жени против Майлс. Така щеше да има равенство и Зара и Ей Джей щяха да са принудени да го махнат, понеже едва ли щяха да идат на камъни за него. От гледната точка на Кейлън, той знаеше че Майлс иска да го гони, подозираше че има и идол. Освен това, имаше и имунитет, заедно с Кейт, така че риск за него нямаше и много странно, не предприе нищо.

След това в епизод 22 видяхме как Майлс имаше план да махне Ей Джей с помощтта на Зара. За мен това не е умен ход, защото го правеше най-голямата заплаха и цялата му игра за победа, минаваше през лоялността на Зара към него. От друга страна, двамата бяха защитени и ако гласуваха заедно, нямаше как да загубят. Гледната точка на Зара е ключовата тук. Тя имаше цялата информация и можеше да вземе решение, кой да махне. Можеше да избере Ей Джей и да изпълни плана на Майлс. Така щеше да отпадне голям фаворит и шансовете и за успех да се подобрят, но това нямаше да е нейния ход. Можеше да махне Кейлън, което да е нейн избор. Така, обаче, щеше да ядоса и Ей Джей и Майлс, а и да остави Кейт в играта. Накрая тя избра да махне Кейт, за да обърка плана на Майлс, а и за да има по-добър шанс във финалната игра. С този избор, шансовете и да стигне Ф2 са доста големи, макар и ако Майлс спечели имунитет на Ф4, дори това да не е сигурно, но дори да е на финал, няма как да бие никой от мъжете. При положение, че в Австралия пари за второ място не се дават, това е странна стратегия.

Последното нещо, което ще отбележа е едита на сезона. Много пъти не съм бил критичен към продукцията, но този път не са се справили. И ако за нулевия едит на Морган мога да ги разбера, предвид предполагаемите драми покрай нея и отстраняването на Бен, както и напускането и на журито, то за други играчи не е така. Не е ок Кейт и Кейлън да имат толкова скромно показване. Тя спечели 2-3 имунитета, още няколко игри, беше в близки отношения с Ей Джей и стигна Ф5. Той потроши рекордите за победи в игрите за имунитет, има топ социална игра, готина история и стигна поне до Ф4. Трябваше да са много по-представени, за да има интрига. Сега, след отпадането на Карин и Лоугън, Майлс е мега фаворит да спечели, Ей Джей има някакъв шанс, а другите просто са там. Надявам се да намерят баланса, между това победителя да няма лош или малък едит, както беше в началото на Новата Ера в САЩ и да се чудим как е спечелил, но и да не е прекалено очевиден. Оптимално е да се едитнат равностойно 3-4 души, които стигат до края, за да има драма. С оглед на казаното, очаквам Майлс да спечели, което би го направило ок победител. Ей Джей или Кейлън биха били приятна изненада, а Зара няма шанс.

# 659
  • София
Сезонът на Австралийския Сървайвър като цяло беше скучен, последните сезони се усещам, че все повече ги слушам отколкото гледам.
Нямам дори фаворит, което го прави още по- безинтересно.
Имах предпочитания за финалната двойка.

Скрит текст:
Единствените двама страхотни играчи този сезон са Ей Джей и Майлс, те направиха сезона, без тяхната игра трудно щях да догледам шоуто. Исках двамата да стигнат до финал, ако се беше получило нямаше да е толкова обречен вота и ясен победителят. Кейлън нямаше шанс срещу нито един от двамата, за него нямаше правилно решение, кой да избере да седи до него накрая. Много харесвам Ей Джей, бяха ми супер интересни неговите стратегии, голямата му грешка е, че не успя да се сдържи да не се изтъкне, как добре е анализирал играта на Майлс и толкова систематизирано, коректно и впечатляващо изреди предимствата му, че на Кейлън му се замаи главата като си представи, какво ще бъде, ако е с него на финал и дали срещу такъв невероятен оратор изобщо ще има шанс и го изпрати в журито. Жалко, двамата с Майлс щяха да направят впечатляващ финал.
Моят вот отива за Ей Джей.

Общи условия

Активация на акаунт