Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 339
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Имаше една сцена, която предстои, където Ергени и една от девойките скачат в басейна по тъмно и се целуват прегърнати. Стори ми се доста романтичен, страстен момент, който едва ли ще повтори с друга,някой може ли да разпознае девойката? На мен ми прилича на Ирина.

# 151
  • София
На мен ми казаха, че Валерия е победителката. Информацията идва от една от миналогодишните участнички.
Дано е грешна, хич не ми е симпатична тази девойка.

# 152
И на мен не ми е симпатична и не ми е хубава. Но е много по-добре според мен от другата спрягана Ирина, която намирам за странна, грозновата, а визитката ѝ за предаването оставям без коментар.

# 153
Имам усещането, че целенасочено пускат спойлери с различни победителки. Просто диверсия след разила с предварителното излизане наяве на всички важни подробности миналата година.
Само за Габриела още няма спойлер, че е победителка.

# 154
Не е Валерия победителката, аз печеля Ергенът тази година. 🤣 Ето ви друг спойлер. Вярно добре са си свършили работата да подведат зрителите този път, отвсякъде хвърчи информация. Аз залагам на спойлера за Елена, който ни споделиха тук заедно с другите верни спойлери.

# 155
Започвам с официалните спойлери, извадени от промото в първи епизод.
Има среща на скалите с червенокоса дама - Крисия или Микаела, но мисля, че е втората.
Скрит текст:
На игра "Спасители на плажа" се виждат тези момичета, но предполагам, че не са повикани всички. Боряна и Крисия са тези, които са скрити.
Скрит текст:
Има кадър, в който сграбчва Елена и я понася, около нея се виждат Крисия, Микаела, Виктория, Валерия, Боряна, Полина, Айрян, Джия, Пам, Ирина, бай Елисавет, художничката и още едно дребно тъмнокосо момиче, което не разпознавам - може би Райя. Други няма - предвид, че не се виждат Лия, Мони и Габриела, за които знаем, че отпадат по-рано, предполагам, че другите вече са изпидуркани, а не е някаква игра.
Скрит текст:

[/url]
Може би това е кадър от срещата с Елена
Скрит текст:
[/url]
Плува с делфините с Айрян
Скрит текст:
[/url]
Целувката във водата - не различавам момичето, но вие може и да я познаете
Скрит текст:
[/url]
Целувка с Валерия
Скрит текст:
[/url]
Целувка с Боряна
Скрит текст:
С Джия - има и още една, но не я скрийншотнах
Скрит текст:
С Елена
Скрит текст:
[/url]
Отново Бобрева
Скрит текст:

Махнала съм индивидуални разговори на пейката и срещи с абсолютно неразпознаваеми момичета от много далеч. Скандалите ги знаем общо-взето, потвърждавам, че Валерия се кара с Елена и Ирина.
Единственото, което ми направи впечатление е, че в някои от кадрите на Елисавета доста ѝ е израснал корена, така че се позадържа повече. На сцените с везната е съвсем малко прокарал.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 15:33 от Clouded Mind

# 156
Имам усещането, че целенасочено пускат спойлери с различни победителки. Просто диверсия след разила с предварителното излизане наяве на всички важни подробности миналата година.
Само за Габриела още няма спойлер, че е победителка.
Абсолютно!

# 157
  • Вестерос
Коя е Боряна? Виктория и Мегън ги няма, значи отпадат рано

# 158
Боже, Евгени изглежда много добре на тази снимка с зализана назад и изправена коса. Направо друг човек, много повече ми харесва така отколкото с тези чопи в очите.

# 159
  • Варна
Коя е Боряна? Виктория и Мегън ги няма, значи отпадат рано
Коя е Виктория? Не се сещам коя беше.

# 160
Е,добре де момичета, къде сте тръгнали без да знаете поне участничките. Виктория е йогийката стройна брюнетка.
Явно всички ще ги пробва и ще направи информиран избор. Simple Smile))

# 161
  • Вестерос
Виктория е онази стюардесата, която станала йогийка Grinning

Но Боряна нямам идея, даже май нямаше и визитка за нея като Леа, Райа и подобни.

# 162
  • Варна
Е,добре де момичета, къде сте тръгнали без да знаете поне участничките. Виктория е йогийката стройна брюнетка.
Абсолютно я бях забравила. Сори!

В целувката с Валерия, не ми допада езика на тялото. И двама се целуват с неприязън..хахах

# 163
Боряна мисля, че е една мнооого висока, слаба, хубавка девойка.

# 164
Оф, и тоя като Витко ги изпонаграбил половината. В промото имаше и разни моменти с Габриела 2. Много обстоен анализ на Clouded Mind, благодарим!
Боряна е тази, която влезе с колата за картинг. Симпатична ми е и й разглеждах инстаграма онзи ден, появява се, мисля, около двадесет и някой октомври.

Общи условия

Активация на акаунт