София, жк Младост - тема 35

• 57 891
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Това къде точно се е случило, има ли информация?

# 316
  • Замък сред облаците
По последно инфо е семеен конфликт - 34г мъж убива 58г си баща.

# 317
Здравейте, има ли шивашко ателие/шивачка в Младост 4?

# 318
Простреляният мъж е починал. Лека му пръст. Задържан е синът на жертвата.

# 319
Знаете ли до кога няма да имаме топла вода? Профилактиките ли започнаха?

# 320
До 04.08, ако не се бъркам. Без топла вода са доста квартали.

# 321
  • sofia
Здравейте, има ли шивашко ателие/шивачка в Младост 4?
В блок 477. Високият блок зад Фантастико БП.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 22:36 от мирта

# 322
И аз се чудя пред кой магазин в Младост 1 е била стрелбата посред бял ден?!?!?!!!!

# 323
  • Замък сред облаците
Има ли значение? При такъв семеен конфликт можеше да се случи навсякъде…. Ако беше тип мутренска престрелка повече щяхме да се замислим къде се събират такива хора.

# 324
И все пак е ужасно, това което се е случило. Ако дете беше минало от там, ако беше изстрелян куршум настрани, ако...., ако....

Не знам дали помните преди 20ина години така застреляха жена около Петте кьошета от  случаен куршум. На една НГ преди 15ина години беше прострелян прозорец на кухня, където е имало дете и само късмет е, че то не е било уцелено.

# 325
  • Замък сред облаците
Не отричам, че е ужасно и че достъпът до оръжия е сравнително лесен у нас. Ама съдба…. Никой не може да предположи къде и кога. Както застреляха журналиста, психолога…

# 326
  • СОФИЯ
Неделя е и си разглеждам сметките от Топлофикация София след изравнителната, от съответното дружество. Освен други несъответствия, виждам по 133 лева на месец за топлинна енергия за подгряване на вода.
Така ли е във вашите сметки?
Откакто дъщеря ми е студент във Виена де факто живея сама. Нарочно тази зима се отоплявах само на ток, климатик 3 бр.

# 327
  • София
мама САННЯ,
От изравнителната сметка, която получих съм в шок. Отоплявам се също само с климатик и си плащам редовно сметките към Топлофикация. Недоумявам, каква е тази висока цена на топлата вода? Сега съм на бойлер, но обмислям да премина целогодишно.

# 328
  • СОФИЯ
Чудя се дали не греша нещо аз. Уж изравнителната трябва да е реално потребление.
Подгряване на вода не включва миялна, пералня и сушилня.
На път съм да оспоря. Греховно много е надписването. Без да коментирам общите части, откраднаха самите радиатори още преди години.

# 329
Днес минавайки покрай едни хора, чух, че си говорят, че много хора се оплакват от сметките за вода. Зачудих се за какво става въпрос, явно за това. В нашия блок радиаторите са махнати, но имаме топла вода. Трябва са видя какви са сметките.

Общи условия

Активация на акаунт