София, жк Младост - тема 35

• 57 920
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
На по-долното кръстовище има Турски ресторант, ако се поразходите из квартала има китайски ресторант, скара при Гаваза - това е до РУМ-а. Не  е много далече от хотела.

# 361
Търся нормален сервиз за преглед на Ситроен в Младост. Има проблем с мощността на колата, подозирам какъв е, но искам някой бързо да я прегледа и да каже мога да пътувам извънградско, преди да правя сериозна поправка.

Досега съм я карала в официалния сервиз на Ситроен на Ботевградско, ама ми е сложно пак там.

# 362
  • София
Някъде из квартала или в близките молове бях видяла детски кроксове, но не обикновени, бяха едни красиви, направени от по-дебел материал. Личеше си, че не са масовка. Малко тъп въпрос, но някой да се сеща къде може да е било?
Скрит текст:
Старост нерадост. Smiley

# 363
Детски кроксчета купих преди близо месец от Т-маркет, много мекички, плътни, цветни с картинки и детето много ги хареса, носи ги в детската. Подобни видях в РУМ-а. Другаде не съм обръщала внимание.

# 364
  • София
Детски кроксчета купих преди близо месец от Т-маркет, много мекички, плътни, цветни с картинки и детето много ги хареса, носи ги в детската. Подобни видях в РУМ-а. Другаде не съм обръщала внимание.
Ходих до РУМ-а, не ми харесаха. Беше много обрано и откъм номерация.

# 365
Някъде из квартала или в близките молове бях видяла детски кроксове, но не обикновени, бяха едни красиви, направени от по-дебел материал. Личеше си, че не са масовка. Малко тъп въпрос, но някой да се сеща къде може да е било?
Скрит текст:
Старост нерадост. Smiley

В мола на Цариградско, на етажа на Тавекс, до ескалаторите има щанд. Имаше и меки преди десетина дни.

# 366
  • София-Младост
В агазините ССС също предлагат обувки на Crocs.

# 367
Здравейте, има ли сред вас посещавали АГ Галя Богданова,  в 25 ДКЦ?

# 368
Аз ходих веднъж, държи се мило като цяло, но не ми пусна микробиология, а беше нужно. Не посетих повече.

# 369
Здравейте, имате ли наблюдения за добра школа по немски език или частен учител в квартала, за ученик в 8 клас?

# 370
  • София
Приятели от Младост, помагайте. Търся читав зъболекарски кабинет, без Херодентал, че там са отпуск до 22.09.2023. Ще ми е по-удобно Младост3 или Младост4. Днес минах и през Гласдент, но там също не работят. Отпускарски период, но на мен ми е лекинко спешно. Smiley

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 15:46 от Nel

# 371
Д-р Дойнова, https://snddent.bg/
Но чуйте се с нея, че не помня кога щеше да излиза в отпуска и тя.

# 372
  • София
За детенце ли е?

Вижте "ЕК- дент", д-р Елена Колева (Караиванова) в Младост 2, над парка- блока на аптека "Вира". Тя със сигурност се е върнала от отпуск, защото й писах във Вайбър тези дни. Simple Smile

# 373
  • София
За детенце ли е?

Вижте "ЕК- дент", д-р Елена Колева (Караиванова) в Младост 2, над парка- блока на аптека "Вира". Тя със сигурност се е върнала от отпуск, защото й писах във Вайбър тези дни. Simple Smile

Още един глас за нея.

# 374
  • София
Днес ще бъде е първата среща за обществено обсъждане, на която ще бъде представен проектът за строеж на нова висока сграда (жилищна, предполагам?) срещу бл. 439 в Младост 4 ( автокомплекс "Моториста"). Начален час - 17:30ч., онлайн на този линк. Писмени мнения могат да се изпращат на office@mladost.bg до 28.08.

Документация на проекта и информация за датите на общественото обсъждане - на сайта на община Младост.

Общи условия

Активация на акаунт