София, жк Младост - тема 35

• 57 924
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
За рожден ден на 5-годишен кое бихте препоръчали между "Слон Балон" и Capella Play в The Mall?

# 376
Капела. Слон балон ми се струва, че е за по-малки деца.

# 377
Зависи какво точно искате. В Капела не ми допада това, че е супер гъчканица. Има по няколко РД наведнъж, плюс играещи деца на свободен достъп. Става една огромна лудница. Предимство е, че има много различни забавления.

В Слон Балон е само да конкретния празник. За 5-годишно става. Преди доста години сме ходили там на РД, спомням си, че нямаше много варианти за игра - един басейн с топки, някаква сцена и една стая със захабени играчки. Може и да са се променили нещата, все пак това е било доста отдавна.

За родителите и на двете места има къде - в Слон Балон има диванчета с маси, в Капела - заведение.

Откъм цена не мога да кажа къде е по-изгодно.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 10:04 от Soul Free

# 378
За инфо: Забраняват левия завой от Малинов по Сахаров. И светофарът го показвал, но много критични ситуации ставали

# 379
И трафика край детска градина 100 усмивки... Където и сега едва се минава.

# 380
Вместо да оправят цикъла на светофара, да се пуска наляво и направо заедно, те просто забраняват завоя! Чиста работа....!!!!

Няма завой, няма проблем!

# 381
  • София
Missence, има едно малко шивашко ателие в Младост 1а.
Знам, че там се е случвало да поправят екипите на състезатели по пейнтбол (дали са с дунапрен нямам представа).
Възможно е да ти свършат работа.
Намира се в блока срещу на края на пътеките. Има магазин тип "левче" и някъде до него беше. Малко ателие, дълго и навътре му е помещението.
Аз продължавам драмата с подплънките и дунапрена от пролетта. Това ателие не го намерих. Обикалях, питах, всеки вдига рамене.
Ще слизам до кинкалерия чак на Пиротска, че там имало избор.
На ей такъв панталон трябва да пришия нещо, за да има такъв резултат.

Готово не мога да взема, че трябва да е определена марка, цвят и т.н. И все пак ми се иска шивач, ама от шивашкото ателие ме пратиха на обущар и кожар, който пък не може да шие текстил.

# 382
  • София
За инфо: Забраняват левия завой от Малинов по Сахаров. И светофарът го показвал, но много критични ситуации ставали
В коя посока.Към Дружба или към ХИТ-а?

missence,ако искаш мога да ти дам контакти на ателие в Мл 2,но там само шие жената.Прави  дънките ми,останах доволна.

# 383
  • София
Там не минават ли автобуси на ГТ?

# 384
  • СОФИЯ
Минават.
А автомобилният трафик къде точно да се пренасочи. Киприян е тясна и достатъчно натоварена. Слушах един умник, по БНР се изказа по въпроса . Сега  2 месеца щели да анализират. Анализатори...

# 385
Там не минават ли автобуси на ГТ?

Не, не минава градски транспорт там.

# 386
Забранява се завоя към Младост 1А.

Забранява се левият завой от бул. “Ал. Малинов“ в източно направление към бул. “А. Сахаров“. Алтернатива на забранения ляв завой са маршрутите през ул.“Анна Ахматова“ или чрез десен по бул.“Ан. Ляпчев“, десен към ул.“Сто усмивки“ и отново десен към бул.“А.Сахаров“.

# 387
  • София
Здравейте,

Имате ли лични впечатления за английски в Britanica, Младост 2?
Става въпрос за 9- годишна девойка в начално ниво.

Благодаря!

# 388
Аз имам отдавнашни впечатления от две други Британики и никак не са добри... Съвсем начално ниво ли е?

# 389
И ние минахме през няколко школи, включително и Британика, но резултатът не беше добър.
Решихме проблема с  индивидуален учител.

Общи условия

Активация на акаунт