София, жк Младост - тема 35

• 57 933
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Скрит текст:
За инфо: Забраняват левия завой от Малинов по Сахаров. И светофарът го показвал, но много критични ситуации ставали
В коя посока.Към Дружба или към ХИТ-а?

missence,ако искаш мога да ти дам контакти на ателие в Мл 2,но там само шие жената.Прави  дънките ми,останах доволна.
Добре. Прати ми го, моля те, на ЛС.

# 391
  • София
Мислих, мислих и пак съм тук- да се допитам до Вас, защото знаете всичко! 🤗

Голямото чаве е 5-ти клас вече. Вчера мина родителската среща и на дневен ред е поръчка на учебните тетрадки и помагала.
От 1 до 4 клас беше лесно- класните на целия випуск правеха обща поръчка.
Сега всеки или ще се спасява сам или ще се самоорганизираме за поръчка на 24 комплекта.
Имаме списък (файл), но книжките не са на едно издателство, а на различни.

Имате ли идея дали някъде в квартала и къде можем да дадем списъка и да ни го окомплектоват целия за 24 деца?
Книжарница, борса?
Може и да не е в квартала, има родител, който ще иде с кола, където трябва,нно иска точни инструкции какво да прави. 😁

Благодаря предварително. ☺️

# 392
в подлеза на ндк има голяма книжарница (борса) за учебници

# 393
В озон може да се поръчат. Обикновено има голямо разнообразие.
Знам, че Сиела имат такава услуга, но май не работят с всички издателства.

# 394
В store.bg също може да се поръчат.

# 395
  • София
В store.bg също може да се поръчат.
Тъкмо това направих преди малко за няма и 10мин. Има филтър за търсене по клас и издателство. На мен ми се стори много удобно.

# 396
Аз пък не си намерих всичко в стор и озон..ще опитам на място в книжарница. Някой да знае до колко часа е отворена книжарницата на Каспър-а?

# 397
  • София
Има борса за учебници в Младост 2, бл. 223. Там могат да ви направят такива комплекти.

https://uch.bg/

# 398
Някой ползвал ли е човек за отпушване на канали? Кухненската мивка заби направо!!

# 399
Ползвали сме, ама в Пловдив. Съветвам да потърсите такъв с възможно най-дълго жило//сонда, не знам как се казва, защото запушванията понякога са много далеч от запушената мивка. Ако съседи хвърлят памперси, дамски превръзки и мокри кърпички в тоалетната, няма шанс за постоянно оправяне.

# 400
Здравейте! Моля да ми препоръчате добър гинеколог в Младост.

# 401
Следила съм си бременността при д-р Чернев в поликлиниката. Доволна съм много.

Знаете ли къде в Младост 2 мога да купя таблетки за влагоуловител?

# 402
На някой налагало ли се е домашно посещение от хирург за обработка на рана. Наглеждам една роднина на 98г, според нея е липом, който е загноял, с назначено лечение от лл ( дистанционно), без резултат. Трябва да го види хирург, но не съм сигурна къде да търся, в нета реклами много, но по тел никой не е навит за дом посещение. Няма как да я транспортирам до където и да е...

# 403
  • СОФИЯ
Преди 5 г за баба ми ползвах частна линейка. Без проблем я закараха до Токуда. Лежащо болна беше и лекарите отказваха домашно посещение.

# 404
  • София
И аз мисля, че вариантът с частна линейка и добър специалист е удачен. Иначе ЛЛ би трябвало да извършва домашни посещения, но пък той не е специалист в тази област, която е доста специфична.
Скрит текст:
Търсете д-р Тодор Йорданов поне за консултация. Прави и операции.

Общи условия

Активация на акаунт