Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 19

• 76 652
  • 806
  •   1
Отговори
# 780
  • Варна
От два дни нямам опция наложен платеж в приложението. Ето екрана:

Някой има ли сходен проблем?

# 781
  • Sofia
Беше коментирано преди, че се спира избирателно на акаунти. Имаше съмнения дали е заради невзети пратки, ако добре помня от aboutyou бяха казали, че е бъг, а не нарочно.

# 782
  • Бургас
И на мен ми се беше случило. Като платих една поръчка с карта се оправи.

# 783
Здравейте, има ли код за ненамалени.Ще съм благодарна да ми пратите на лични.
Светли Великденски празници на всички! Flowers Hibiscus

# 784
Здравейте!
Какво е качеството на тениските на Desigual? Харесах си две със щампа, но до сега съм нямала на тази фирма, а не са евтини като за тениски.
Тази щампа дебела ли е, ще се отлепи ли след известно пране?
Отговаря ли си размера?
Нося тениски размер S.

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 12:07 от йоко

# 785
Здравейте!
Какво е качеството на тениските на Desigual? Харесах си две със щампа, но до сега съм нямала на тази фирма, а не са евтини като за тениски.
Тази щампа дебела ли е, ще се отлепи ли след известно пране?
Отговаря ли си размера?
Нося тениски размер S.
Аз вземам само на guessи Ck на desigual незнаа какво е ,замисляла съм се да взема,като гледам материите им мисля,че ще е окей.От Guess съм недоволна като цяло....

# 786
Само памучни дрехи се старая да купувам. На levis имам няколко тениски и съм доволна. Плътна материя, не е разтеглива, мека и приятна.

# 787
  • Пловдив
На Levi's тениските са отврат. Имам две,носени са и са прани броени пъти,може би 5-6, и цветовете са отвратително избелели, а качеството на самата материя е много зле.

# 788
  • Sofia
Дайте линк да видим материята на тениските. Като цяло Desugual ми е любима марка, купувам почти само техни ризи, чудесни са и не съм попадала на некачествени. Рокли също  Тениски имам само две, много доволна съм и от тях, но все пак зависи и от материята. Като цяло бих определила марката като качествена, едно ниво над Guess по качество.

ПП. На левис имам 4-5 тениски, даже в момента съм с тяхна, прекрасен памук, бяло-сини райета, от 4 години не е мръднала. Но купувам почти само бели и гледам да са памучни. Не знам цветните как са.

# 789
  • Пловдив
Тази е едната -носена е няколко пъти,в момента сивото е толкова грозно избеляло,че скоро ще я изхвърля. От прането става супер груба. Пера на 30 градуса.

https://m.aboutyou.bg/p/levi-s/teniska-the-perfect-tee-blacks-69 … _campaign=product

А другата е тази

https://m.aboutyou.bg/p/levi-s/teniska-6752958?utm_medium=referr … _campaign=product

Може линк и на вашите бели тениски? Сигурно има разлика в материите.

# 790
Тази е едната -носена е няколко пъти,в момента сивото е толкова грозно избеляло,че скоро ще я изхвърля. От прането става супер груба. Пера на 30 градуса.

https://m.aboutyou.bg/p/levi-s/teniska-the-perfect-tee-blacks-69 … _campaign=product

А другата е тази

https://m.aboutyou.bg/p/levi-s/teniska-6752958?utm_medium=referr … _campaign=product

Може линк и на вашите бели тениски? Сигурно има разлика в материите.
Имам като втората тениска, но все още не съм й махала етикета, тоест мога да я върна. Бихте ли споделила какъв проблем има с нея(материята ми се струва доста плътна и качествена, но може след пране да не ми изглежда точно така....)?

# 791
# 792
  • Sofia
Ето с тази съм в момента, изрових си я от поръчка отпреди 3 години, перфектен памук, мека, леко еластична, но не прекалено прилепнала, цветовете са чудесни, любима ми е:
https://answear.bg/p/levis-teniska-336680
Но забелязвам, че както при потребителката по-горе, нашите са с пришито лого, а не с щампа.

За тениските Desigual - според мен са хубави, най-много последната. Имам един съвет за тези тениски - потърсете ги в сайта на desigual или в answear.bg, където има видео. Съветът ми е, понеже понякога кройките на тениските са по-широки, а друг път - доста къси (особено последния сезон всичките им пуловери бяха в стил по-къси). В движение ще добиете представа дали кройката е каквото очаквате.

# 793
  • Пловдив
Syreen_84, и втората тениска избеля доста бързо. Честно казано толкова груб материал досега не съм имала. Не знам защо така се получи. Да,плътни са и двете и на снимка изглеждат добре,но за съжаление не е така.
Освен това се свиват при пране доста, въпреки че ги пера на 30 градуса. Използвам и сушилня,но и от там излизат твърди. Имам стотици други висококачествени тениски и досега нямам нито една свита дреха -всички излизат идеални,меки.
Може би точно тези не са от най-качествените -тя и цената им е ниска (взимах ги за 17-18лв).

# 794

За тениските Desigual - според мен са хубави, най-много последната. Имам един съвет за тези тениски - потърсете ги в сайта на desigual или в answear.bg, където има видео. Съветът ми е, понеже понякога кройките на тениските са по-широки, а друг път - доста къси (особено последния сезон всичките им пуловери бяха в стил по-къси). В движение ще добиете представа дали кройката е каквото очаквате.
Така и направих, но в сайта на Desigual тази с Мики Маус е изчерпана, а в answesr няма видео с нея.
Аз разглеждам и в eBay и други подобни сайтове. Там често има точно мерки и мога да добия представа на какво прилича дадена дреха след носене и пране.

Общи условия

Активация на акаунт