Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 19

• 77 541
  • 806
  •   1
Отговори
# 120
Днес получих дънките Tommy и тези еспадрили / лекички и удобни и са от дънков плат, а го няма в описанието /
 И двете остават

# 121
  • Бургас
Получих елека, за цената си е чуден. М ми е една идея голям , но със суичър или по-дебела блуза отдолу , ще ми е по мярка.
Благодаря за споделения линк!
/някой би ли ми обяснил как се качва снимка с линк?/

# 122
  • Пловдив
Mateah,когато се връща с разпечатани бланки през сайта,не винаги се отразява в профила. Аз имам няколко такива връщания и всичко им е наред.

# 123
  • Варна
Морски бриз,
Очертаното горе дясно

# 124
  • Пловдив
Благодаря, Lemy и Щефи за отговорите и снимките!

Малко отзиви и от мен:

Дънките ТХ са ми широки в кръста, а и като цяло са ми свободни. Уж взех точен номер, да не говорим, че съветникът ме насочваше към номер отгоре. Разочарована съм, представях си ги по-изпипани.

Ботите Адидас, както и ботушите Trollkids са разкошни, но умалени. Много ме е яд.
Ботите Kangaroos са нищо особено и си отговарят. И трите чифта му стават сега на детето, а ги поръчах за догодина, водейки се по техните таблици.
Долнището пък е изключително уголемено, на мен ще ми стане още малко 😁. И само то остава за близкото бъдеще.

# 125
Получих елека, за цената си е чуден. М ми е една идея голям , но със суичър или по-дебела блуза отдолу , ще ми е по мярка.
Благодаря за споделения линк!
/някой би ли ми обяснил как се качва снимка с линк?/

Може ли реална снимка на елека, че доста му се чудя?

# 126
  • Бургас
И аз днес получих дънките ТХ, със смесени чувства съм. По принцип моето мнение за марката е, че е силно надценена и те го потвърждават. Не са нищо особено. Имам няколко чифта доста по-хубави като кройка, материя и качество на Esprit. А последните са и много по-евтини. Но реших да ги запазя защото ми стоят добре и цвета ми харесва. Общо взето - за 50-60 лв стават, но повече от това не.

# 127
  • Бургас
Не успях да я завъртя.

# 128
  • София
Днес получих тези маратонки от изкуствена кожа  https://www.aboutyou.bg/p/roxy/niski-maratonki-sheilahh-5097359

Бях поръчала два номера. 38-ми стана. Ще връщам 39-ти. Бяха 34-35 лв. Оригиналната цена беше към 140. Ако някой ги хареса ...

# 129
Кожен клин ми хареса един на Зара, който си го оставих. Беше от намаленията,но може да следите там.

А тук в темата хвалиха един на Бершка, ако не се лъжа.

# 130
  • Пловдив
Да,запомнила съм го този на Бершка,даже ходих в магазин в Пловдив да го търся за проба. Имаха един единствен и то с един номер по-малък. Ще видя в АЮ дали все още го има.

# 131
Няма ги и тук хвалените, отдавна се изчерпаха.

# 132
  • Пловдив
Много хубаво стои тази рокля, първо взех синята и веднага като я пробвах поръчах черната 😍

# 133
И коя е роклята, може ли линк?

# 134
И аз днес получих дънките ТХ, със смесени чувства съм. По принцип моето мнение за марката е, че е силно надценена и те го потвърждават. Не са нищо особено. Имам няколко чифта доста по-хубави като кройка, материя и качество на Esprit. А последните са и много по-евтини. Но реших да ги запазя защото ми стоят добре и цвета ми харесва. Общо взето - за 50-60 лв стават, но повече от това не.
Аз утре ще ги взема, отговарят ли си на размера ? Кой размер си взела? Моите са 27/30 , по принцип от Зара съм 36 размер , Guess 26, надявам се да не са ми големи … иначе бях взела и черните сандали на ТХ и две шапки, от тях съм доволна, но както каза ти- нищо особено. Ненамалени изобщо не си заслужават…

Общи условия

Активация на акаунт