Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 19

• 77 160
  • 806
  •   1
Отговори
# 705
Получих код на 03.04 за поръчка, при която реално нямаше забавяне. Бяха забравили да напишат кода в извинителното писмо, естествено им писах и ми дадоха такъв за 20% валиден до октомври.

# 706
  • Варна
Честно казано оставам с впечатление, че като им пишеш са отзивчиви, но трябва да се занимаваш. Аз, по моя казус със съсаната чанта, им казах че няма да я връщам защото ми харесва, а нямат друга да ми пратят и в същото време не ми се чакат 6 седмици за възстановяване на сума. Казах, че ще си я занеса сама на поправка. Отговориха ми да им пратя бележка от ремонта и ще се опитат да възстановят сумата.

# 707
На мен ми върнаха сравнително бързо парите за част от поръчка, а за другия артикул - още не. Обадих се, обясниха, че се обработват един по един. Бяха две чанти. Но за едната нямам нито мейл, че е пристигнала, нито че предстои възстановяване на парите... Не знам колко още да чакам.

# 708
Оф, обувки дето трябваше да дойдат в петък не са пратени още .. За връщането и при мен ни вест, ни кост. В еконт не ми дадаоха нищо. Има ли зависимост между товарителницата, с която идват и с тази, която връщаш. (В хм са поредни номера, например)

# 709
Опитвам се да разглеждам чехли в приложението, но в категорията пълно с боти и кецове... 😒

# 710
  • София
Оф, обувки дето трябваше да дойдат в петък не са пратени още .. За връщането и при мен ни вест, ни кост. В еконт не ми дадаоха нищо. Има ли зависимост между товарителницата, с която идват и с тази, която връщаш. (В хм са поредни номера, например)
Не са поредни номера, но са сравнително близки. Пробвай с 4-5 номера напред и назад. Може да уцелиш. А другото е да си направиш профил в Еконт. Ако е със същия телефонен номер, ще ти се покажат пратките от близко време. Гледаш "Пратки от мен". Wink

Редовно получавам извинителни имейли, но не пращат кодове. Simple Smile

# 711
  • Варна
Само заради about you
Свалих приложението на Еконт. Някой го беше похвалил в темата и съм много доволна.
Всичко пише.

# 712
  • София
Аз не ползвам приложение. Вече нямам място за приложения. Simple Smile Влизам си в "Моят Еконт" в сайта им. Всичко си е описано.

# 713
Честно казано оставам с впечатление, че като им пишеш са отзивчиви, но трябва да се занимаваш. Аз, по моя казус със съсаната чанта, им казах че няма да я връщам защото ми харесва, а нямат друга да ми пратят и в същото време не ми се чакат 6 седмици за възстановяване на сума. Казах, че ще си я занеса сама на поправка. Отговориха ми да им пратя бележка от ремонта и ще се опитат да възстановят сумата.
Имах същия случай с FD.След като им казах,че чантата ми харесва и бих искала да я запазя,им предложих да я занеса на ремонт и да им предоставя касовата бележка,ми отговориха,че нямат такава практика.Дадоха ми ваучер за 35 лв,като чантата струваше 62 лв,след използването на код за остъпка.

# 714
  • Пловдив
Момичетата, да не забравяме, че католическият свят празнуваше Великден. Забавянето може да е заради многото почивни дни.

# 715
  • гр. София
Днес със съжаление върнах роклята, с която не се спогодихме, и си взех новата поръчка. Тя е за детето.
Оставям отзив:

https://www.aboutyou.bg/p/name-it/teniska-roblox-7791388
Скрит текст:

https://www.aboutyou.bg/p/name-it/teniska-roblox-7836139
Скрит текст:

https://www.aboutyou.bg/p/we-fashion/teniska-9240448
Скрит текст:

Тениските са 95% памук и 5 % еластан, а жълтата блуза е 100% памук. Много добра изработка, щампите са хубави, не са бледи или размазани. Номерата си отговарят. Жълтата блуза има мрежеста декорация, която беше одобрена от малкия с "това е много яко" Smile

# 716
Здравейте. Някоя да разполага с код за отстъпка 😊

# 717
# 718
Denitsa15 над 100 лева за днес и утре

# 719
Върнах една поръчка на 01.04., нямам нищо от еконт. В профила ми седи като върната, нямам имейл, че са я получили, нямам и кредитно известие. Нещо трябва ли да им пиша или да си почакам? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт